çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Canım meraba bak bende seni takip ediyorum.Bende hamişim.İnşallah Allah hayırlısıyla sonunuda getirir.Hala şoktayım inanamıyorum.Rabbim yüzümüze bakar inşallah sağlıklı sıhatli olurlar
Ayyyy didemcimm gozin.aydin valla.cok.sevindim.Sorma bende hala soktayim tam tup bebege gidecekken beklemezken oldu valla sukurler olsun Rabbime canimmm

Ayyyy didemcimm gozin.aydin valla.cok.sevindim.Sorma bende hala soktayim tam tup bebege gidecekken beklemezken oldu valla sukurler olsun Rabbime canimmm
AYY ne güzel valla gülşenim.İnşallah sağlıklı sıhatli bebişimiz olur.sen keseyi görmüşsündür sanırım.Ben daha görmedim haftaya salı kontrolüm var.Hayırlısıyla görürüm bende

arkadaşlar birşey sormak istiyorum aslında yapmıycaktım test ama dayanımıycam galıba direk kan testi yaptırım diyorum bugun 11 gunum ama cumartesi 13 gunum cumartesi yaptırsam sonuc alabilirmiyim
Ne durumdasın canım? Test yaptın mı? Ben hala beklemedeyim,yarın sabah idrar testi yapacağım,bakalım silik de olsa çizgi çıkacak mı?

mrb ben de dün çatlatma iğnesi yaptırdım, dün biraz biraz kasıklarımda ağrı oldu fakat bugün yok. ağrı olmaması normal midir?

Allah nasip etsin inşallah glzar biz de hiç olmazsa bir tane var diyoruz ama gönül işte ufaklık da kardeş istiyor hem de üç tane inan bir ikiz olsa kurban kesicem artık

Ne durumdasın canım? Test yaptın mı? Ben hala beklemedeyim,yarın sabah idrar testi yapacağım,bakalım silik de olsa çizgi çıkacak mı?

Canım ben de beklemedeyim .12.günüm ama hiç kasık ağrım falan kalmadı arada adet ağrısı gibi sızlıyo o kadar pazar yaptırıcam heralde kan testini pazara kadar adet olmassam hiç umudum yok rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine bizlere evlat nasip etsin

çarşamba günü kontrolümde dr 3 yumurtan var olgunlaşmış olarak dedi, dün çatlatma iğnesi yaptırdım. yumurtalar aynı gün mü çatlar bilgisi olan var mı?

çarşamba günü kontrolümde dr 3 yumurtan var olgunlaşmış olarak dedi, dün çatlatma iğnesi yaptırdım. yumurtalar aynı gün mü çatlar bilgisi olan var mı?
max. 4 gün içerisinde çatlıyor ama iğneden sonra 24-48 saat içinde de çatlayabilir bu kişiden kişiye değişiyor.

max. 4 gün içerisinde çatlıyor ama iğneden sonra 24-48 saat içinde de çatlayabilir bu kişiden kişiye değişiyor.
yani üçü de aynı zamanda mı çatlıyor ben ona takıldım biraz. normal şartlarda 36. saat çatlar dedi dr. ama bir tanesi için mi söyledi orasını anlayamadım.

Kızlar adetime bir hafta kaldı iğnenin de 10. günündeyim üç dört gündür akıtı başladı koyu beyaz bir renkte bunu yaşayan oldumu

zeynep nerdesin cnm seninde akintin olmusmuydu arada kasiklarima agri giriyor ve hemn geciyor

Yok bitanem bende gitmedin daha pazartesi gidip gorecem.insallah Rabbim.saglikla kucagimiza almayi nasip eder canim tek duam bu inan ki.

Canım sabah idrar testi yaptım ama silik çizgi bile yok Üzülmemek elde değil ama yapacak bir şey de yok,demek ki hayırlı değilmiş. Ya olup da Allah korusun düşük ya da başka bir sorun olsa daha çok üzülürüz,eşlerimizdeki sorun çözülmeden çok da umutlanmamak lazım diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz? Çatlatma iğnem 2 temmuz sabah 11de vuruldu.doktor cuma geceden itibaten gün aşırı ilişki dedi.dün gece 37,5. Saatte ilişki oldu.36 da olmadı hamile kalma şansım yok mu şimdi.gün aşırı ilişki dediği için yarın giricez(pazar) sonra salı. kaç gün girmemiz gerek? Birde su gibi akıntım geliyor dün ilişkiden sonra da belim acayip ağrıdı.Bana cevap verin lütfen

Tanono 36 saate takılma bence moralini yükdek tut herşeyin olumsuz bir sebebi varsa o da stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…