Bitanem ben gunluk olcturmedim saglik ocagind kan verdim pozitif dediler rakam soylemedilerGül HAYIRLI UĞURLU OLSUNkanda b-hcg yapıldı mı yapıldı ise değerlerin kaç çıktı?Kaç günde bir arttı
Bitanem ben gunluk olcturmedim saglik ocagind kan verdim pozitif dediler rakam soylemediler
26 haziranda oldum yani 6. Gün oluyor herhalde doktor 10 temmuzda kanda baktirabilirsin dedi adet tarihine göre söylemedi. Acaba idrarda çıkar mı ki 10unda
Canım meraba bak bende seni takip ediyorum.Bende hamişim.İnşallah Allah hayırlısıyla sonunuda getirir.Hala şoktayım inanamıyorum.Rabbim yüzümüze bakar inşallah sağlıklı sıhatli olurlarSelam kizlar nasilsiniz.Hic umitsizlige kapilmayin arkadaslar Rabbim cok buyuk dua edin cok fazla kafaniza takmayin.Ben binca sene sonra artik tup bebege baslayacaktim ramazandan sonra ama Rabbime sukurler olsun kendiliginden oldu .Allah buyuk kizlar hepinize nasip eder insallah anneligi.
Merhaba arkadaşlar,siz çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız?Canım meraba bak bende seni takip ediyorum.Bende hamişim.İnşallah Allah hayırlısıyla sonunuda getirir.Hala şoktayım inanamıyorum.Rabbim yüzümüze bakar inşallah sağlıklı sıhatli olurlar
Peki olumsuz mu oldu sonukeklik gecen ay bende senin gibi o cuzgiyi gormek icin yapiyordum hergun
Yok canım kendiliğinden oldu.Ama zamanında çatlatma iğneside kullandım.3 ay kullandım.Sonra bıraktım.Geçen ay bide rahim filmi çektirecem ondan sonrada hiç bişey yapmicam demiştim.Rahim filminden sonra hemen hamile kaldım zaten.Merhaba arkadaşlar,siz çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız?
Aynı durumdayız benim de dört yaşında bir kızım var ikinci nazlandı biraz kısmet diyelim benim çok belirgin ağrım olmadı belimin iğne yapilan sol kısmında iki gün ağırlık vardi sadeceBnmde 8.günüm iğneden sonra sende ağrı oluyomu kasıklarında ben 2. Çocuğu istyrm 4 yaşında bir oğlum var oda 5 ay olmamıştı dra gitmiştim klonen iğne kullanöıştım ama o ay olmadı oluruna bıraktım ve ikinci ay klomensiz oldu oğluşum ama böyle sancı varmıydı hiç hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?