çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

36 saat sonra yumurta çatlamış oluyor ve sonrada 24 saat Döllenme için uygun oluyor yani tam zamanında olmuş ilişkin gün aşırı ben 3 kez yani yaklaşık bir hafta devam etmiştim. Gebelik oluşmadı ama Allahtan.

bnde vuruldum iki gun onve cok kasik agrisi ve karin agrisi cektim

Teşekkür ederim hayırlısı artık nedense umudum yok ama içten içede acaba olmuş mudur diyorum

canım napıyosun hadı bıze guzel haberler ver

Arkadaslar Merhaba ben ilk kez yaziyorum size.bu yumurta takipleri igneler vs.bu islemleri ozelde mi yoksa devlet hastanesindemi yaptiriyorsunuz.istanbul anadolu yakasinda tavsiye edebileceginiz dr.ve hastane var mi.

Merhaba hanimlar geceyi acilde gecirdim enfeksiyon kapmisim. sanirim igneler ilaclar bosuna gitti. moralim sifir dikkat edin baya sikintili bir durum...

canım napıyosun hadı bıze guzel haberler ver
Ya canım kan tahlili yaptırmadım,idrar testi yaptım ama çizgi var mı yok mu anlamadım çünkü test pembe oldu kaldı öyle,bozuk galiba,ya akşam eve gidince ya da sabah yaparım haber veririm ama benim umudum yok olacağından

Hadi bakalım işallah güzel haber verirsin. mutlaka bekliyorum

bugn 10. gunum dun test yaptim ignenin etkisi gecmis mi diye ikinci cizgi cikmadi gec ay 12. gunu yaptigmda bile ikinci cizgi cikiyordu ama gecen ay catlamamisti yumurtam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…