Genelde karindan bakiyolar canim. Vajinal muayene mantar veya bakteri oluncq yapiliyo. Zaten hamissen insallah oyledir vajinal muayene olmqz canimKızlar ben yarin doktora gidecem ya doktor vajinal mi muayene eder yoksa karnimdan mi
Ins cnm öyle olur yoksaGenelde karindan bakiyolar canim. Vajinal muayene mantar veya bakteri oluncq yapiliyo. Zaten hamissen insallah oyledir vajinal muayene olmqz canim
Merak etme bitanem hamile olma ihtimali olana alttan bakmazlar karnindan uktrasonka bakio keseyi gorebilirlerse kac haftalik oldugunu soylerler.senin testin pozitif mi cikti :)Ins cnm öyle olur yoksa
Cnm benim adetim ocak 29 olmam gerekiyordu ama o gün gece kahverengi leke geldi ertesi günü doktora gittim ama kadın doğum doktorum değil başka doktora beta hcg 10.04 çıktı hastaneden geldikten sonra cubuk test yaptım silik ikinci çizgi çıktı dün yine 1 damla kadar kahverengi leke geldi işte bakalım yarın ne çıkacak sonuçMerak etme bitanem hamile olma ihtimali olana alttan bakmazlar karnindan uktrasonka bakio keseyi gorebilirlerse kac haftalik oldugunu soylerler.senin testin pozitif mi cikti :)
O sonuca göre doktor sınırda çıkmış varda diyemem yokta diyemem dediCnm benim adetim ocak 29 olmam gerekiyordu ama o gün gece kahverengi leke geldi ertesi günü doktora gittim ama kadın doğum doktorum değil başka doktora beta hcg 10.04 çıktı hastaneden geldikten sonra cubuk test yaptım silik ikinci çizgi çıktı dün yine 1 damla kadar kahverengi leke geldi işte bakalım yarın ne çıkacak sonuç
İnsallah yarin guzel haberlerini aliriz canimIns cnm öyle olur yoksa
Ins cnm bende çok istiyorum allahın izniyle inş dualarini zi bekliyorumAy inşallah Şubat ayının ilk güzel haberi gelir bize de unut olursun
Ilgın için teşekkür ederim cnmEvet tatlim bekliyoruz merakla
Kızlar hamileyimmmmm çok şükür ama cuma günü tekrar gidecem değerim 10.04 ten. 39.28 olmuş Rabbim tüm isteyenlere versin . Ins sizlere nasip etsin
Amin cnm rabbime binlerce kez sukurler olsun dualarimi kabul etti Rabbim isteyen herkese versin cnm sağ salimAyyyyy cok mutlu oldum gozun aydin bitanem Rabbim hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin darisi da bize olsun insallahhhhh
Amin cnm rabbime binlerce kez sukurler olsun dualarimi kabul etti Rabbim isteyen herkese versin cnm sağ salim
canımmm çok sevindim bitanem hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli olsun canım benimAmin cnm rabbime binlerce kez sukurler olsun dualarimi kabul etti Rabbim isteyen herkese versin cnm sağ salim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?