çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Sağol cnm içim ferahladi işallahbende hamisimdirE="zey_nep, post: 41579007, member: 390256"]allah razi olsun cnm insallh bu ay sanada nasip olur o agrilar gayet normal bndede olmustu o agrilar bn adet olacm derdim hep ama hamileydim megerse adet tarihine kadar bekle derim 15.gun test faln yapma[/QUOTE]
Sagol

canım benım belirtilerimiz aynı ama eşinin daha yüksek hareketli sayısı neler kullandınız yükseldi birde bizm lökosit oranımız da yüksek çıktı ama dr antibiyotık vermedi
canım lökosit enfeksiyon demek biliyorsun. Neden antibiyotik vermedi ki? sayınız kaç? Bizim önce 28 milyondu sonra antibiyotikten dolayı sayı 16 milyona düştü,antibiyotik kullanımlarında sayı düşüyor çünkü. lökosit fazla değilse normal olarak düzelir diye vermemiş olabilir.

hımm evet sanırım çok değil sizinkine göre 1,8 milyon peki ne ilaçları kullandiniz canım

Arkadaşlar merhaba,ben dayanamayıp sabah gebelik testi yaptım ve tek çizgi çıktı,çoook az belli belirsiz hafif bir çizgi vardı sadece ama çook az görünüyordu o da ışıkta dikkatlice bakınca. Yani iğnenin etkisi bitmiş oluyor değil mi?

Ben size benim içi muhteşem bir hikaye anlatacağım...Dünya da tarifi olmayan bir duygu bu...:KK48:Bu haberi aldığımda bu siteye yazacağım için kendime söz vermiştim çünkü her şeyi bu siteden takip ediyordum sayfa sayfa dolaşıp benimle aynı duygulara sahip kişiler arıyordum...Ben Polikisttik Over hastasıyım adet düzenim 35 gün üzeri olmaktadır.3 yıldır evliyiz son 1 yıldır çocuk istiyorduk ve korunma yönetimi doğum kontrol hapları idi.2014 Temmuz ayında ilacı bıraktım ama 4 ay daha korunmaya devam ettik.2014 Kasım ayından sonra 3 ay korunmasız bir ilişkimiz oldu fakat bebeğimiz olmadı,doktora baş vurduğumda polikistik over hastası olduğumu öğrendim ve bana iki seçenek sundu bebek istiyorsanız klomen+çatlatma iğnesi,diğer seçenek ise sadece adet düzenleyici ilaçlardı biz bebek için klomen+çatlatma iğnesini tercih ettik ve tedavimiz başlamıştı.2015 şubat ayında ilk klomeni kullandım günde 1 adet 5 gün kullandım yumurtalıklarım ilaca olumlu bir tepki verdi ve 15.gün 20 mm oluştu,ertesi gün çatlatma iğnemi oldum.Çatlatma iğnesinden diğer iki gün ilişki olmuştu fakat bebeğim olmadı tam gününde regl olmuştum,daha sonra boğazlarım iltihaplandığı için antibiyotik içmemden dolayı tedaviye ara verdik ve 2015 mayıs ayında 2.klomen ve çatlatma iğnemi oldum..Fakat tek farkı çatlatma iğnesi olduğum günde ilişki oldu diğer günler aynı idi ve BEBEĞİM BANA TUTUNMUŞTU HAMİLEYDİM:anneadayı: MAŞALLAH 2015 mayıs 24 adet olmam gerekirken olmadım ve iğnemin 15.günü idrar testi yaptım çıktı..Kan da bakıldı ilk değerim 48,00 doktorum iki gün sonra tekrar bakalım dedi ve iki gün sonra değerim 78,00 diğer ikinci gün 114,00 çıkmıştı iki güne bir kan veriyorum b-hcg yükselmesin kontrol ediliyor şuan çok küçük ama muhteşem bir duygu Allah'ım isteyen herkese versin...Dualarınızı bekliyorum inşallah bir an önce kesesinde kendisini de görürüm (MAŞALLAH)........

Metre hayırlı sağlıklı olsun canım darısı başımıza ben de iğne ile başlamiştım malum 18 saate yakın oruç var

gul hayirli olsn cnm ne kadrlik hamilesin rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Amiin arkafssim insallah Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip eder.6 haftslik canim daha ultrasona gitmedim doktora ama son adet tarihine gorr hesaplama yapinca 6 haftalik oluyo

Cnm hayırlı olsun ne kadarlık hamilesin rabbim sağ salim eline kavustursun ins darısı tüm isteyenlerin başına inş
6 haftalik oldu bitanem bakalim hayirlisiyla kucagima alirim insllah bu sefer Rabbim.sizlere de nasip etsin insallahh

canım yaa rabbim yüzünüze bakmış bak yeniden hamilesin ne güzel sağlıklı sıhhatli olur inşallah ..çok sevindim ya bir önceki bebek belki sınavnızdı belli ki geçtiniz ve rabbim sizi tekrardan sevindirdi. Sağ Salim büyür inşallah hayırlı olsun.
Evet canimm su hayatta herseyvimtihan inan ki Rabbimden ne gelirse boynumuz kildan ince ne diyelim insallah Rabbim isteyen herkese nasip eder

6 haftalik oldu bitanem bakalim hayirlisiyla kucagima alirim insllah bu sefer Rabbim.sizlere de nasip etsin insallahh

Evet canimm su hayatta herseyvimtihan inan ki Rabbimden ne gelirse boynumuz kildan ince ne diyelim insallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
Amin cnm inş Rabbim isteyen herkesin kucagini boş birakmasin

Arkadaşlar merhaba,ben dayanamayıp sabah gebelik testi yaptım ve tek çizgi çıktı,çoook az belli belirsiz hafif bir çizgi vardı sadece ama çook az görünüyordu o da ışıkta dikkatlice bakınca. Yani iğnenin etkisi bitmiş oluyor değil mi?
İğnenin kaçıncı günüydü ? Benim 14. gün bugün yarın sabah regl olmazsam yeniden test yapacağım ama hiç umudum yok. Bende 10. günden itibaren negatif oldu. Çook sonra çok silik çizgi çıkmış ama o buharlaşma çizgisi sanırım.

Gül HAYIRLI UĞURLU OLSUN :anneadayı:kanda b-hcg yapıldı mı yapıldı ise değerlerin kaç çıktı?Kaç günde bir arttı

İğnenin kaçıncı günüydü ? Benim 14. gün bugün yarın sabah regl olmazsam yeniden test yapacağım ama hiç umudum yok. Bende 10. günden itibaren negatif oldu. Çook sonra çok silik çizgi çıkmış ama o buharlaşma çizgisi sanırım.
Arkadaşım ben iğnemi 23 haziranda yaptırdım yani bugün 8.gün.

Back
X