- 26 Kasım 2025
- 37
- 8
- 1
- 30
Bende çok çok az görür gibi oldum inşallah vardırrÖyle yapıcam bakalım dua edin lütfen heveslendim yine
Amin Allah ım inşallah kuruma çizgisi değildirYa hadi Allah o sevinci yaşatsın sana bekliyoruz haberini
İnşallanBende çok çok az görür gibi oldum inşallah vardırr
İçimde küçücük de olsa bir ümit hep var eğer adetim başlamazsa pazar test veririmCanım ben ilk gebeliğimde 4 ay adet olmuştum hemde musluktan boşalırcasına olabiliyor Ümit vermekte istemem Ama bekle istersen pazartesi kaç ver hcg yüksekse gebelik vardır zaten
Beklemeden kan ver bakalım 2 saat sonra haberleşelimAmin Allah ım inşallah kuruma çizgisi değildir
En büyük ilacımız ümit benimde test vermeme az kaldı 8. Gün bugünİçimde küçücük de olsa bir ümit hep var eğer adetim başlamazsa pazar test veririm
Tamam eşim askeri personel de benim, nöbetteydi şimdi geliyor yolda, gelsin gidicemBeklemeden kan ver bakalım 2 saat sonra haberleşelim
Ben gördüm sonra düşük oldu işte yani ben sanırım 3 kere düşük yaşadım kimyasalla beraber ve en son düşükte iğne ilaç kullanmadan kaldım hamile ve çok erken çıktı evdeki gebelikte ama gidip kan vermedim adetim gecsin diye kan vermeden düşük yaşadım hastaneye gittim düşük dedi yani kimyasal oldu sanırım değer gittikçe düştü gün içinde hastanede kaldım bir gün ama bnm çok ağrım oluyor düşükte ve regl gibi olmuyorumŞöyle bi kıpkırmızı çizgi göremedik be
Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gel bize eğer negatifse bile kendini üzme biliyorum nasıl bir duygu ama allahım bizi böyle sınıyor içini ferah tut Allah büyük hazinesi geniş birimde payımız vardırTamam eşim askeri personel de benim, nöbetteydi şimdi geliyor yolda, gelsin gidicem
Kimyasal gebelik birazda sperme dayalı sağlıksız sprem sağlıksız embriyo demek takviye kullanın bence çünkü bende yaşadımBen gördüm sonra düşük oldu işte yani ben sanırım 3 kere düşük yaşadım kimyasalla beraber ve en son düşükte iğne ilaç kullanmadan kaldım hamile ve çok erken çıktı evdeki gebelikte ama gidip kan vermedim adetim gecsin diye kan vermeden düşük yaşadım hastaneye gittim düşük dedi yani kimyasal oldu sanırım değer gittikçe düştü gün içinde hastanede kaldım bir gün ama bnm çok ağrım oluyor düşükte ve regl gibi olmuyorum
Olabilir ya bidaha eşimle gidecez doktora artık doktor ona bakıcam dedi benmde sol taraf pcos görünümünde ama diğer bütün değerler normal ve çok iyi bende başka bişey yokKimyasal gebelik birazda sperme dayalı sağlıksız sprem sağlıksız embriyo demek takviye kullanın bence çünkü bende yaşadım
Çok çok coo aminAllah yardımcınız olsun güzel haberlerle gel bize eğer negatifse bile kendini üzme biliyorum nasıl bir duygu ama allahım bizi böyle sınıyor içini ferah tut Allah büyük hazinesi geniş birimde payımız vardır
Haber et bekliyorumÇok çok coo amin
Korkuyorum :)Haber et bekliyorum
Allahım inşallahhhhh pozitiftirKorkuyorum :)
Kocaman amiiiinnnAllahım inşallahhhhh pozitiftir
Evet silik ben gördüm ayyyyy çok sevindim gerçekten inşallah hamilesindirBurda bi tık var gibi
İnşallah ya çok sağol bakıcaz haber veririm :)Evet silik ben gördüm ayyyyy çok sevindim gerçekten inşallah hamilesindirinanki duygulandım ben görmüş kadar da sevindim
Yok bak şöyle düşün eğer benim varsa bu sana da umut olur. 10-11-12 de negatif gördük biliyorsunBende sabah yaptım negatif ti 12 günüm umudumu kaybettim âdet sancı tekrar başladı hayırlısı olsun bu ay aşılanmaya gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?