• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim ☺️
Dediğiniz gibi hamilelik belirtileri ile regl belirtileri çok benzer
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce karın, kasık ağrısı ve mide yanması yaşamıştım
Büyük bir belirti olmamıştı
Kaset test hiç kullanmadım fakat regl gününde ya da gecikme olunca doğru gösteriyor diyorlar
İnşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏼
peki bu belirtiler ne zaman kaçıncı gün başladı

Gazınız oldu mu? Gaz çok oluyormuş diye duydum

Özellikle yemek yedikten sonra karnımda değişik bir hareketlenme oluyordu
Şişiyordu, sıkışıyordu bir de midem yanıyordu
Bunları reglime 1 hafta kala yaşadım
Ben çatlamadan 14 gün sonra kan verdim genelde o zaman regl olunuyor diye öncesinde de hiç idrar testi yapmadım
Kan vermeden önceki gün karnım çok ağrımıştı, kesin yarın regli olacağım dedim kendi kendime

Özellikle yemek yedikten sonra karnımda değişik bir hareketlenme oluyordu
Şişiyordu, sıkışıyordu bir de midem yanıyordu
Bunları reglime 1 hafta kala yaşadım
Ben çatlamadan 14 gün sonra kan verdim genelde o zaman regl olunuyor diye öncesinde de hiç idrar testi yapmadım
Kan vermeden önceki gün karnım çok ağrımıştı, kesin yarın regli olacağım dedim kendi kendime
Allahım bizlere de sizin gibi regli olacağım sanırım diye düşünürken hamilelik haberi versin inşaAllah🙏🏻

Çok zor bir süreçmiş hep duyardım ama abartılar sanardım, devamlı aklında bu var, devamlı düşünüyorsun, Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin 🙏🏻

Çok zor bir süreçmiş hep duyardım ama abartılar sanardım, devamlı aklında bu var, devamlı düşünüyorsun, Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin 🙏🏻
Merhaba bende bu ay çatlama iğnesi oldum 6 ocakta âdetimi bekliyorum, şuan progesteron içeren bir ilaç kullanıyor musunuz?

Kesinlikle öyleymiş fakat aman stres yapmayın stres en büyük engel. Hayırlısını isteyin her zaman eminim bebişlerimiz de bizi bekliyordur 🥹

Merhaba bende bu ay çatlama iğnesi oldum 6 ocakta âdetimi bekliyorum, şuan progesteron içeren bir ilaç kullanıyor musunuz?
Hayır böyle bir destek kullanmam gerektiğini doktorum söylemedi bile, hatta direkt 2 kere letu çatlatma deneyelim olmazsa aşılama dedi, halbuki bu letu çatlatma 6 ay denenebilirmiş, ben 30 yaşındayım denenebilir bence, ayrıyetten belki progestron desteğine ihtiyacım var bu destekle hamile kalacağım, çok üzüldüm bu konulardan bilgilendirilmemiş olmama :(

Her doktor farklı uyguluyor canım banada Duphaston verdi ama benim 21. Gün progesteron 5.5 çıkmıştı belki ondandır. Sen baktırmış mıydın 21. Gün
21. Gün bu teste bakılması gerektiğini bile buradan öğrendim çok kırgınım doktoruma, direkt aşılamaya yönlendirmesiyle paranın peşinde gibi hissettiriyor :(

Kesinlikle öyleymiş fakat aman stres yapmayın stres en büyük engel. Hayırlısını isteyin her zaman eminim bebişlerimiz de bizi bekliyordur 🥹
stres yapmadığımı düşünüyorum gülüyorum eğleniyorum ama hep aklımda olduğu için belki bilinç altım stres hormonu üretiyordur :(
Mesela rüyamda bile tüm bu belirtiler yalan olamaz sahte olamaz ya diyordum :(

stres yapmadığımı düşünüyorum gülüyorum eğleniyorum ama hep aklımda olduğu için belki bilinç altım stres hormonu üretiyordur :(
Mesela rüyamda bile tüm bu belirtiler yalan olamaz sahte olamaz ya diyordum :(
Çok iyi anlıyorum ben de rüyamda eşime hamile olduğumu söylüyorum, göğsümden süt geldiğini görüyorum hep bilinçaltı 🥺 İnşallah vardır da bize hissettiriyordur

Hayır böyle bir destek kullanmam gerektiğini doktorum söylemedi bile, hatta direkt 2 kere letu çatlatma deneyelim olmazsa aşılama dedi, halbuki bu letu çatlatma 6 ay denenebilirmiş, ben 30 yaşındayım denenebilir bence, ayrıyetten belki progestron desteğine ihtiyacım var bu destekle hamile kalacağım, çok üzüldüm bu konulardan bilgilendirilmemiş olmama :(
Ne kadar süredir deniyorsunuz ? Eğer yeniyse 2 aydan daha uzun süre denemek mantıklı olabilir. Hsg çektirmiş miydiniz ? Hsg çektirmeden aşılama yapmıyor doktorlar genelde. Tüpler tıkalıysa aşılamanın da bir anlamı olmuyor çünkü. Kendimden örnek vermem gerekirse bende aşılamaya kadar hiç çatlatma iğnesi kullanmadım. Doktoruma her kullanıyım mı diye sorduğumda yumurta büyüklüğün iyi kendiliğinden çatlıyor diyip takip etti. Boşuna kimyasalla uyarmak istememişti. Buna rağmen yaklaşık 8-9 ay olmayınca sebepsiz diyip aşılama denedik. 21. Gün Progesteronu benden de hiç istemedi doktorum.

Back
X