- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 13
22 aralıkta oldum iğne, 12. Günü iğne günümü saymazsam, sizde durumlar nasıl oldu?Sizin ignenin kacinci gunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 aralıkta oldum iğne, 12. Günü iğne günümü saymazsam, sizde durumlar nasıl oldu?Sizin ignenin kacinci gunu
Prodoctor ve laboquick markalarında yalancı pozitif oldu benim malesef. En iyi olarak bilinen markalardıhangi marka testti hatırlıyor musunuz, şimdi hepten güvenim kalmadı teste![]()
Benim için avox erken gebelik testi ne çıkardıysa o hiç yaniltmadiBende 11 gün dün kan verdim 1.26 çıktı sabah ilk idrarla test yaptım bölge cizgi görünüyor bilmiyorum umutlanmak istemiyorum kaldı pazartesi günü yapicam test
Ayy inanamıyorum ya kanı hemen mi verdiniz kanınız kaç çıktı testlerde pozitif gördüğünüzde, ilk kez böyle bir şey gördüm, silik miydi tam net miydi? Acaba dedim iğne etkisi mi kalmıştı ama sanki siz hiç iğne vurulmadınız?Prodoctor ve laboquick markalarında yalancı pozitif oldu benim malesef. En iyi olarak bilinen markalardı
Ben de predictor 6 gün önce belli eden testi aldım keşke awox alsaymışımBenim için avox erken gebelik testi ne çıkardıysa o hiç yaniltmadi
Geç tutunmadır inşaAllahhhhBende 11 gün dün kan verdim 1.26 çıktı sabah ilk idrarla test yaptım bölge cizgi görünüyor bilmiyorum umutlanmak istemiyorum kaldı pazartesi günü yapicam test
olmaz mı, ama ben bu belirtilerden bazılarını diğer aylarda da yaşadım sadece sanki hepsini birlikte bu ay ilk kez yaşadım, ya da ben öyle görmek istiyorum :)Çok aklın karıştı sizin Herhangibi bir belirtiniz varmi
İnş birlikte güzel haberler alırızBenimde hepsi var
Yani 4 aydır bu doktorundayım ve bu ay ara vermek istediğimi söyledim hem vücut hem psikolojik olarak dinlenmek istiyorum çok yoruyor iki konudada Allah hepimizin yardımcısı olsunPerşembe polikistik över var o engel olmasa
Merhaba Duphaston ilacı adete kaç gün kala bırakmıştınız ve göğüs ağrınız var mıydıDuphaston kullandığım için hep ilacın yan etkilerini yaşadım. Gaz sıkışması, kasık batması ve uyku hali en belirginleriydi. Kan vermeye 2 gün kala belirtilerim kesilmişti. Kan sonucunu görene kadar olumsuz oldu diye düşünüyordum hatta. Çatlatma iğnesinden tam 14 gün sonra kan verdim
Belirtileriniz arasında sadece sola yatamama yok bende, diğer tüm belirtilerimiz aynı en çokta göğüs hassasiyetimin olmaması beni çok şaşırtıyor. 20 aralıkta iğne olmuştumolmaz mı, ama ben bu belirtilerden bazılarını diğer aylarda da yaşadım sadece sanki hepsini birlikte bu ay ilk kez yaşadım, ya da ben öyle görmek istiyorum :)
Belirtilerim; karnımda şişlik, fazlaca gaz, akıntı, soluma yatamama, alt karında doluluk.
Meme hassasiyetim yok, bel ağrım yok.
O testleri yapıp idrarda pozitif olduğubda iğne vurulmamıştım. <0.1 çıkmıştı nette silikte vardı 5 test yapmıştım hepsi öyleydi.Ayy inanamıyorum ya kanı hemen mi verdiniz kanınız kaç çıktı testlerde pozitif gördüğünüzde, ilk kez böyle bir şey gördüm, silik miydi tam net miydi? Acaba dedim iğne etkisi mi kalmıştı ama sanki siz hiç iğne vurulmadınız?