• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 11 gün dün kan verdim 1.26 çıktı sabah ilk idrarla test yaptım bölge cizgi görünüyor bilmiyorum umutlanmak istemiyorum kaldı pazartesi günü yapicam test

Bende 11 gün dün kan verdim 1.26 çıktı sabah ilk idrarla test yaptım bölge cizgi görünüyor bilmiyorum umutlanmak istemiyorum kaldı pazartesi günü yapicam test
Benim için avox erken gebelik testi ne çıkardıysa o hiç yaniltmadi

Prodoctor ve laboquick markalarında yalancı pozitif oldu benim malesef. En iyi olarak bilinen markalardı
Ayy inanamıyorum ya kanı hemen mi verdiniz kanınız kaç çıktı testlerde pozitif gördüğünüzde, ilk kez böyle bir şey gördüm, silik miydi tam net miydi? Acaba dedim iğne etkisi mi kalmıştı ama sanki siz hiç iğne vurulmadınız?

ben en pahalısından en ucuzuna kadar tüm testleri denemişim

Geç tutunmadır inşaAllahhhh🙏🏻 çift çizgi mi görünüyor testte?

Ama siz yapın olmadı ertesi günü yeni birtane alirsiniz

Çok aklın karıştı sizin Herhangibi bir belirtiniz varmi

Çok aklın karıştı sizin Herhangibi bir belirtiniz varmi
olmaz mı, ama ben bu belirtilerden bazılarını diğer aylarda da yaşadım sadece sanki hepsini birlikte bu ay ilk kez yaşadım, ya da ben öyle görmek istiyorum :)
Belirtilerim; karnımda şişlik, fazlaca gaz, akıntı, soluma yatamama, alt karında doluluk.
Meme hassasiyetim yok, bel ağrım yok.

Perşembe polikistik över var o engel olmasa

Ben Allah nasip ederse şubat ayında devam edeceğim ilk olarak HSG sonra doktorum ne önerirse diye düşünüyordum ama heralde doktorumla konuşup aşılamaya geçmek istediğimi söyliycem doktorum pek sıcak bakmıyor aşılama yapması için 3 ay Klomen 3 ay femera tarzı ilaçlar kullandırıp sonuç almazsak aşılama yapacağını söyledi benim 2 kaldı 4 ay oldu ilaç 2 çatlatma tabi ben birbuçuk sene önce farklı doktorda daha değişik tedaviler de oldum ve 1 defa da orada çatlatma oldum

Perşembe polikistik över var o engel olmasa
Yani 4 aydır bu doktorundayım ve bu ay ara vermek istediğimi söyledim hem vücut hem psikolojik olarak dinlenmek istiyorum çok yoruyor iki konudada Allah hepimizin yardımcısı olsun

Duphaston kullandığım için hep ilacın yan etkilerini yaşadım. Gaz sıkışması, kasık batması ve uyku hali en belirginleriydi. Kan vermeye 2 gün kala belirtilerim kesilmişti. Kan sonucunu görene kadar olumsuz oldu diye düşünüyordum hatta. Çatlatma iğnesinden tam 14 gün sonra kan verdim
Merhaba Duphaston ilacı adete kaç gün kala bırakmıştınız ve göğüs ağrınız var mıydı☺️

olmaz mı, ama ben bu belirtilerden bazılarını diğer aylarda da yaşadım sadece sanki hepsini birlikte bu ay ilk kez yaşadım, ya da ben öyle görmek istiyorum :)
Belirtilerim; karnımda şişlik, fazlaca gaz, akıntı, soluma yatamama, alt karında doluluk.
Meme hassasiyetim yok, bel ağrım yok.
Belirtileriniz arasında sadece sola yatamama yok bende, diğer tüm belirtilerimiz aynı en çokta göğüs hassasiyetimin olmaması beni çok şaşırtıyor. 20 aralıkta iğne olmuştum

Ayy inanamıyorum ya kanı hemen mi verdiniz kanınız kaç çıktı testlerde pozitif gördüğünüzde, ilk kez böyle bir şey gördüm, silik miydi tam net miydi? Acaba dedim iğne etkisi mi kalmıştı ama sanki siz hiç iğne vurulmadınız?
O testleri yapıp idrarda pozitif olduğubda iğne vurulmamıştım. <0.1 çıkmıştı nette silikte vardı 5 test yapmıştım hepsi öyleydi.

Back
X