• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 22 aralıkta çatlatma iğnesi olmuştum, yarın ev testi yapacağım, bilmiyorum bu kadar belirtiyi kafada yaratıp üzülmek çok zor ama yapacağım ne yapayım artık bekleyemiyorum :(
Ben de 22 aralıkta oldum evde yaptıklarımda hiç çizgi göremedim pazartesi kan vereceğim yine de. Umarım sizin pozitif olur. Benim ümidim yok

Ne kadar süredir deniyorsunuz ? Eğer yeniyse 2 aydan daha uzun süre denemek mantıklı olabilir. Hsg çektirmiş miydiniz ? Hsg çektirmeden aşılama yapmıyor doktorlar genelde. Tüpler tıkalıysa aşılamanın da bir anlamı olmuyor çünkü. Kendimden örnek vermem gerekirse bende aşılamaya kadar hiç çatlatma iğnesi kullanmadım. Doktoruma her kullanıyım mı diye sorduğumda yumurta büyüklüğün iyi kendiliğinden çatlıyor diyip takip etti. Boşuna kimyasalla uyarmak istememişti. Buna rağmen yaklaşık 8-9 ay olmayınca sebepsiz diyip aşılama denedik. 21. Gün Progesteronu benden de hiç istemedi doktorum.
Bu 2. Deneyişim, ilkinde yumurtam bile büyümedi, ilkini saymıyorum bile, bu döngüm yumurtamın büyüklüğünün iyi olup çatlatma iğnesi kullandığım ilk döngüm yani, bana diyor ki bir sonraki ay aşılama yapalım.. her şeyime bakıldı eşiminde, film de çekildi, hiç bir sorun yok, pcos falan da yok, aşılamadan sonra hamile kalabildiniz mi?

Son düzenleme:
Ben de 22 aralıkta oldum evde yaptıklarımda hiç çizgi göremedim pazartesi kan vereceğim yine de. Umarım sizin pozitif olur. Benim ümidim yok
Ben de kendimi regli olacakmış gibi hissediyorum hiç test yapmadım cesaret edemedim :(

Sonucum 1.26 çıktı çok moralim bozulduya
Moralini bozma bak şimdi tahlillerime baktım iğne onuncu gün 2.14 çıkmış 5 gün sonraki kanım 117 çıkmış o yüzden erken kan vermek çok kötü etkiliyor

Bu 2. Deneyişim, ilkinde yumurtam bile büyümedi, ilkini saymıyorum bile, bu döngüm yumurtamın büyüklüğünün iyi olup çatlatma iğnesi kullandığım ilk döngüm yani, bana diyor ki bir sonraki ay aşılama yapalım.. her şeyime bakıldı eşiminde, film de çekildi, hiç bir sorun yok, pcos falan da yok, aşılamadan sonra hamile kalabildiniz mi?
Evet şu an 6 haftalık hamileyim 🫠. Toplamda ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz ? Tabiki tıbbi geçmişinizi tam bilmiyorum ama hsg çekilmeden aşılama olmayan dediğim gibi. Aynı ay içinde hem hsg hemde aşılama olamıyor zaten

Evet şu an 6 haftalık hamileyim 🫠. Toplamda ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz ? Tabiki tıbbi geçmişinizi tam bilmiyorum ama hsg çekilmeden aşılama olmayan dediğim gibi. Aynı ay içinde hem hsg hemde aşılama olamıyor zaten
Toplamda da bebek isteğimiz temmuz ayından beri, ama şöyle ki biz eşimle ayrı illerde yaşıyoruz yumurtlama dönemimi denk getiremediğimiz aylar oldu, yumurtlama dönemimi denk getirebildiğim 3-4 ay olmuştur, birinde zaten yumurtam gelişmediği için olmayacağının bilincindeydik, hsg de çekildi hiç bir sorun yok, neden bu kadar erken tedaviye başladın bir sorun yok gibi derseniz ailemde çok yakın 2 akramın (halam ve kuzenim) yıllardır çocukları olmuyor ve ben kist ameliyatı olduğum için bir yumurtalığım zarar gördü, çocuk yapmak istemi oluştuktan sonra doktora gittim bir sorun var mı önceden bileyim diye, öyküyü dinleyince direkt doğal yollara bırakmadan tedaviye başladı.

Ne gibi belirtileriniz vardi

Ne gibi belirtileriniz vardi
Duphaston kullandığım için hep ilacın yan etkilerini yaşadım. Gaz sıkışması, kasık batması ve uyku hali en belirginleriydi. Kan vermeye 2 gün kala belirtilerim kesilmişti. Kan sonucunu görene kadar olumsuz oldu diye düşünüyordum hatta. Çatlatma iğnesinden tam 14 gün sonra kan verdim

Duphaston kullandığım için hep ilacın yan etkilerini yaşadım. Gaz sıkışması, kasık batması ve uyku hali en belirginleriydi. Kan vermeye 2 gün kala belirtilerim kesilmişti. Kan sonucunu görene kadar olumsuz oldu diye düşünüyordum hatta. Çatlatma iğnesinden tam 14 gün sonra kan verdim
Benim de belirtilerim kesildi ben de bunu yapay zekaya sorduğumda olumsuz konuştu içim kötü oldu ama bana bir ümit oldunuz 🙏🏻

Kızlar ben test aldım, dayanamadım, bu test illa sabah idrarıyla mı bakılmalı?

Hayırlı sonuçlar al insalah sonucu buraya at

Kızlar ben test aldım, dayanamadım, bu test illa sabah idrarıyla mı bakılmalı?
Evet sabah idrarı daha doğru. Ama ben direkt kan vermiştim kesin sonuç diye. 4-5 ay önce reglim bir gün gecikince idrarda gebelik testi yapmıştım ve 5 i de yalancı pozitif çıkmıştı sonrasında çok üzülmüştüm. Bir daha böyle bir şey yaşamak istemediğim için direkt kan verdim

Siz sanırım hiç kaset test denemediniz? Kaçıncı aşılamanızda oldu?
1. Aşılamada oldu. Önceki 8 aylık deneme süresince hep test yaptım ama yanlış sonuçlarda aldığım için kendime söz vermiştim artık idrardan test yapmayacağım diye

Evet sabah idrarı daha doğru. Ama ben direkt kan vermiştim kesin sonuç diye. 4-5 ay önce reglim bir gün gecikince idrarda gebelik testi yapmıştım ve 5 i de yalancı pozitif çıkmıştı sonrasında çok üzülmüştüm. Bir daha böyle bir şey yaşamak istemediğim için direkt kan verdim
hangi marka testti hatırlıyor musunuz, şimdi hepten güvenim kalmadı teste :(

Back
X