• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizi çok iyi anlıyorum ama onuncu günden önce test yapmayın çünkü iğnenin etkisi devam ediyor. Ben 11. günden negatif gördüm 12. günde silik çizgi gördüm. 14. günde ise daha net çizgi gördüm dayanabiliyorsanız 14. güne kadar dayanın derim🌸 korkmayın dua edin inşallah bu ay bebeğiniz sizinle olur🥹
Merhaba. Benim de bugün dpo 9 günüm, test yaptım bişey çıkamdı ama şimdi baktım aradan bi 30 dk falan geçmiştir silik var. Zaten çok erken test için de ama bu tarihlerde de oğrenenler var diyip deneyim dedim. İğneyi 2 ocakta oldum. Umarım sizinki gibi olacak ta biz de bebeğimile kavuşacaz

Çok teşekkür ederim inşallah öyledir ya aslında duruyordum test yapmadan bugün dayanamadım yaptım birde iğne etkisi ne zaman geçer merak ettiğim için yaptım . İnşallah sizinde gebeliginiz sağlıkla ilerler🤲
ben de yaptım bugğn test. ilk 5 dk bişey çıkmadı şimdi baktım 2 testte de silik çizgi var. dpo 9 günüm

Hem kahverengi hem kırmızı lekelenmeler oluyor ama yoğun olmaması gerekiyor ve lekelenme olarak devam ederse yerleşme kanaması olarak sayılıyormuş ben de bunu çok yeni öğrendim🥹
Benimki de yoğun normal adet kanaması değil sadece leke olarak bazen afedersin sulu kahverengi bazen koyu şekilde geliyor bugün başladı daha iğneden sonraki 8. Gün adet olamaz herhalde değil mi

Eklentiler

• photo_2026-01-13_16-02-57.webp
    photo_2026-01-13_16-02-57.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 140
Test avox bu arada, ama hemen çıkmadı bu. Başka bi test daha yapmıltım orda da silik var ama o da hemen çıkmadı

Benimki de yoğun normal adet kanaması değil sadece leke olarak bazen afedersin sulu kahverengi bazen koyu şekilde geliyor bugün başladı daha iğneden sonraki 8. Gün adet olamaz herhalde değil mi
Adet değildir ya. Belki yerleşme kanamasıdır. Hadi inşallah

Haber verecem Allahım umarım vardır, yarın da silik çıksa kan verecem .
İnşallah vardır bende 3.5 senedir uğraşıyorum iki kez kimyasal gebelik yasadim ve hala gebe kalmaya çalışıyorum Rabbim hepimize hayırlısını versin❤️🤲

İnşallah vardır bende 3.5 senedir uğraşıyorum iki kez kimyasal gebelik yasadim ve hala gebe kalmaya çalışıyorum Rabbim hepimize hayırlısını versin❤️🤲
ben de 2 sene canım, zor bir süreç. 1,5 sene önce hamile kaldım hgc 50 iken öğrendim iki gün sonra 250 falan oldu doktor dedi hamilesin, sonra 3-4 gün sonra kanamam oldu düşük dedi işte keede göremedik. hala anlamıyorum kimyasal mı dğşğk mü. o gün bu gün deniyoruz işte.

ben de 2 sene canım, zor bir süreç. 1,5 sene önce hamile kaldım hgc 50 iken öğrendim iki gün sonra 250 falan oldu doktor dedi hamilesin, sonra 3-4 gün sonra kanamam oldu düşük dedi işte keede göremedik. hala anlamıyorum kimyasal mı dğşğk mü. o gün bu gün deniyoruz işte.
Süreç zor yipratici inşallah bu ay hayırlı haberler alırız 🤲

Kızlar sonuçlarınız nedir kan verdiniz mi ben dün (dpo 12 ) kan verdim negatif çıktı ☹️😔inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız

Back
X