- Emoji Skoru
- 325
- Puanlar
- 73
Yok hayır daha bugün iğne olalı 10 gün oldu ve lekelenmelerim var galiba okmadinya idrarda hala cikiyor ama bakalım ne oluyor canimCanım ne yaptın kan verdin mi ne durumdasın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır daha bugün iğne olalı 10 gün oldu ve lekelenmelerim var galiba okmadinya idrarda hala cikiyor ama bakalım ne oluyor canimCanım ne yaptın kan verdin mi ne durumdasın ?
Lekelenmen inşallah güzel sonuç verir canım çünkü bu kadar erken regl olmaz yaYok hayır daha bugün iğne olalı 10 gün oldu ve lekelenmelerim var galiba okmadinya idrarda hala cikiyor ama bakalım ne oluyor canim
Bende onu düşünüyorum çünkü ben bundan önce üç kez daha çatlatma denedim ve heonya 17 ya 18 gün sonra adet oldum bu değişik oldu bilemedim ya Aralık'ta rahim filmi cekilmistim anlamadimLekelenmen inşallah güzel sonuç verir canım çünkü bu kadar erken regl olmaz ya
Bekle bakalım birkaç gün daha sonra bir kan ver inşallah güzel sonuçlanır canımBende onu düşünüyorum çünkü ben bundan önce üç kez daha çatlatma denedim ve heonya 17 ya 18 gün sonra adet oldum bu değişik oldu bilemedim ya Aralık'ta rahim filmi cekilmistim anlamadim
İnşallah ya ama lekelenmem yine geldi bugün kahverengi lekeBekle bakalım birkaç gün daha sonra bir kan ver inşallah güzel sonuçlanır canım
Ama çok erken bu lekelenme canım normal değil ağrın felan var mı ?İnşallah ya ama lekelenmem yine geldi bugün kahverengi leke
Normalde ağrım yok ama bir anda bele kasiga ağrı giriyor o zaman leke geliyordu r sonra gelmiyor çok garip bende sasrdim bu kadar kısa sürede herhalde adet olamamAma çok erken bu lekelenme canım normal değil ağrın felan var mı ?
En az 14 gün geçmesi lazım sen bir doktoruna danış canım bu durumu normal değil çünküNormalde ağrım yok ama bir anda bele kasiga ağrı giriyor o zaman leke geliyordu r sonra gelmiyor çok garip bende sasrdim bu kadar kısa sürede herhalde adet olamam
Oyle yapacagim bugün olmazsa yarın bir doktora gideceğim yaEn az 14 gün geçmesi lazım sen bir doktoruna danış canım bu durumu normal değil çünkü
Git canım git hala devam ediyor mu lekelenmen ?Oyle yapacagim bugün olmazsa yarın bir doktora gideceğim ya
Gebelik testim hem erken hemde kaset belirgin çıktı ama erken mi onu bilmiyorum henüz 11. Günüm kan verdim sağlık ocağında onu bekliyorum az yine geldi bugün kahverengi şekildeGit canım git hala devam ediyor mu lekelenmen ?
Testlerinin fotoğrafı varsa atar mısın balım bakalım sonucun çıktı mı bu arada?Gebelik testim hem erken hemde kaset belirgin çıktı ama erken mi onu bilmiyorum henüz 11. Günüm kan verdim sağlık ocağında onu bekliyorum az yine geldi bugün kahverengi şekilde
Çıkmadı canım ya malesef hormon cihazında problem varmış yarın tekrar kan vercemTestlerinin fotoğrafı varsa atar mısın balım bakalım sonucun çıktı mı bu arada?
Ama çözünürlük düşüyor daha pembe ve koyuGebelik testim hem erken hemde kaset belirgin çıktı ama erken mi onu bilmiyorum henüz 11. Günüm kan verdim sağlık ocağında onu bekliyorum az yine geldi bugün kahverengi şekilde
Ama gözüküyor canım yarın sabah bir daha yap testin varsa ve bence acilde ver kanı sağlık ocaklarına pek güvenmiyorum benAma çözünürlük düşüyor daha pembe ve koyu
Bakalım sabah yine test yapayım da ne çıkıyor ne oluyor arada lekelenme devam ediyor belim agriyo filan adetime de iki gün kaldı zaten bakalım sonuç ne gosteriyorAma gözüküyor canım yarın sabah bir daha yap testin varsa ve bence acilde ver kanı sağlık ocaklarına pek güvenmiyorum ben
Benimde daha gelmedi ama karnım ve belim ara ara ağrıyor büyük ihtimalle sabaha gelicek gibiBakalım sabah yine test yapayım da ne çıkıyor ne oluyor arada lekelenme devam ediyor belim agriyo filan adetime de iki gün kaldı zaten bakalım sonuç ne gosteriyor
Test yapmadın mi canım belki de vardır seninBenimde daha gelmedi ama karnım ve belim ara ara ağrıyor büyük ihtimalle sabaha gelicek gibiiğnenin üstünden 16 gün geçti dpo 14 inşallah senden güzel bir haber alırız şu mübarek günde
![]()
Yok en son 3 gün önce kan vermiştim bişi çıkmayınca ümidi kestim ama bilmiyorum kiTest yapmadın mi canım belki de vardır senin
Olur mu hiç bir gebelik testi denesene canım ya belki var nereden bileceksin ki şu mübarek gün hürmetineYok en son 3 gün önce kan vermiştim bişi çıkmayınca ümidi kestim ama bilmiyorum ki