Merhaba canım müsait olmadım dönüş yapayım ben 6 yıllık evliyim 2023 ye kızım oldu sonra bir süre ara verdik üst üste istemiyorduk kızımda da tedaviyle oldu ama tek seferde olmuştu bu kez öyle değildi 2 yıla yakın bi zamandan sonra denemeye başladık sonuç alamayınca tekrar doktoruma gittim bu kez baya baya zorlandık 1 yıl sürdü neredeyse sonra hazıran ayındaki tedavimde klomen ve folidevit Kullandım ovitrelle bulamadım doktorum 3 gün soğan suyuyla çatlar dedi içtim ama hiçbir umudum olmadığı için beklemediğim bir gebelik ve ani düşük yaşadım sonrasında 3 kez kimyasal yaşadım sonra bir gün araştırma hastanesine gittim hocayla konuştum genetik test istedi 3 kimyasaldan sonra muayene sırasında oda pcosumun olduğunu hatta biraz ileri seviye olduğunu söyledi ben biraz korktum açıkçası bana combinol diye bir takviye verdi inositol içeriyor pcosun gerilemesi için fayda sağlar dedi kullandım aynı zamanda soğan suyu ve taze ebegümeci sabah akşam kullandım bir adet dönemi atlattım bu şekil adette de keten tohumuyla ve Chia tohumu yoğurtla sabah aç gece yatmadan önce kullandım tüm değerler normal sadece rahimde pcos vardı sonra kasımda adet oldum ilacım bitmişti doktorum bu kez klomen günde 3 kez gonal-f 450 ( 75 mg ) verdi kullandım kontörle gidince 6 yumurta büyümüş o bile hayretler içerisinde kaldı iğne yaptık 36 saat sonra ilişki oldu iki gün sonra tekrar oldu sonra beklemeye başladık 10. Gün kanım 2.14 çıktı 16. Gün 117 adet 16 gün geçti 10000 çıktı değerim bi an kanama yaşadım doktora gittim 7 haftalık ikizlerim varmış ( şunuda ekelemek isterim bebek sadece kadının beslenmesi ya da tedavi görmesiyle olmaz eşinizde takviye kullanmalı ben eşime araştırıp proxeed plus aldım hiçbir sıkıntısında yoktu ama nedense o ilaçlar sonucunda gebe kaldım tek taraflı olmaz yani) ha birde o yatağa girince eşinize yaklaşınca bebek olmasın aklınızda o an sadece eşinizle siz olun başka düşünce değil stres çok fazla etkiler doktorlar bile artık bunu söylüyor yazdıklarım umut olsun ben faydasını gerçekten gördüm