• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlet hastanesi istek üzerine yapmıyor ama özel direk yapabiliyorsun
Yaşadığım yerde özel hastane yok ondan sordum canım gerçi o aşamaya bir türlü geçemediğim içinde pek bi önemi yok şimdilik

Merhaba canım müsait olmadım dönüş yapayım ben 6 yıllık evliyim 2023 ye kızım oldu sonra bir süre ara verdik üst üste istemiyorduk kızımda da tedaviyle oldu ama tek seferde olmuştu bu kez öyle değildi 2 yıla yakın bi zamandan sonra denemeye başladık sonuç alamayınca tekrar doktoruma gittim bu kez baya baya zorlandık 1 yıl sürdü neredeyse sonra hazıran ayındaki tedavimde klomen ve folidevit Kullandım ovitrelle bulamadım doktorum 3 gün soğan suyuyla çatlar dedi içtim ama hiçbir umudum olmadığı için beklemediğim bir gebelik ve ani düşük yaşadım sonrasında 3 kez kimyasal yaşadım sonra bir gün araştırma hastanesine gittim hocayla konuştum genetik test istedi 3 kimyasaldan sonra muayene sırasında oda pcosumun olduğunu hatta biraz ileri seviye olduğunu söyledi ben biraz korktum açıkçası bana combinol diye bir takviye verdi inositol içeriyor pcosun gerilemesi için fayda sağlar dedi kullandım aynı zamanda soğan suyu ve taze ebegümeci sabah akşam kullandım bir adet dönemi atlattım bu şekil adette de keten tohumuyla ve Chia tohumu yoğurtla sabah aç gece yatmadan önce kullandım tüm değerler normal sadece rahimde pcos vardı sonra kasımda adet oldum ilacım bitmişti doktorum bu kez klomen günde 3 kez gonal-f 450 ( 75 mg ) verdi kullandım kontörle gidince 6 yumurta büyümüş o bile hayretler içerisinde kaldı iğne yaptık 36 saat sonra ilişki oldu iki gün sonra tekrar oldu sonra beklemeye başladık 10. Gün kanım 2.14 çıktı 16. Gün 117 adet 16 gün geçti 10000 çıktı değerim bi an kanama yaşadım doktora gittim 7 haftalık ikizlerim varmış ( şunuda ekelemek isterim bebek sadece kadının beslenmesi ya da tedavi görmesiyle olmaz eşinizde takviye kullanmalı ben eşime araştırıp proxeed plus aldım hiçbir sıkıntısında yoktu ama nedense o ilaçlar sonucunda gebe kaldım tek taraflı olmaz yani) ha birde o yatağa girince eşinize yaklaşınca bebek olmasın aklınızda o an sadece eşinizle siz olun başka düşünce değil stres çok fazla etkiler doktorlar bile artık bunu söylüyor yazdıklarım umut olsun ben faydasını gerçekten gördüm
Çok teşekkür ederim ne güzel uzun uzun yazmışsınız elinize gönlünüze sağlık Allahım kucağınıza almayı da nasip etsin 💕💕

Kızlar bugun 17. Gundeyım hala regl olmadım ıkı gundur bel agrım arttı goguslerım agrıyo ama olmadım sıze sormak ıstedıgımı bende beyaz kremsı bır akıntı var hıc gecmıyor dıger aylar bukadar uzun surmezdı bunu yasayanımız varmı @Handenur0306 @Barancan @findiklikedi
@Hatunn0732
@papatya5571

Kızlar bugun 17. Gundeyım hala regl olmadım ıkı gundur bel agrım arttı goguslerım agrıyo ama olmadım sıze sormak ıstedıgımı bende beyaz kremsı bır akıntı var hıc gecmıyor dıger aylar bukadar uzun surmezdı bunu yasayanımız varmı @Handenur0306 @Barancan @findiklikedi
@Hatunn0732
@papatya5571
Bugün bir test daha yapma şansın var mı canim

@Hatunn0732
@papatya5571
Hani umutta vermek istemem ama ben iki kez gebelik geçirdim ikisindede akıntıdan anlamıştım beyaz kremsi akintidan

Canım bende öyleyim bak mesela iğne etkisi geçti diye kan verdim düşük çıkı 2.14 4 gün sonra 117 çıktı stres yapmamak çok önemli çünkü psikolojik olarak ya çöküyorsun ister istemezz
Merhaba. Benimde 10. gün 2.17 çıktı şuan 14.gün ama adet olacak gibiyim tüm belirtiler o yönde bende tekrar kan vermedim. Üç dört gündür hafif kahverengi lekelenme var

@Hatunn0732
@papatya5571
Bende de bel ağrım çok fazlaydı. Akıntım da vardı. Ama adetine yakınlaşmaya başladın değerin artmaya başlamış olabilir. Bazılarının hcgsi biraz daha yavaş artıyor. İlk idrar testi sonra kan testi yapabilirsiniz bence. Adet olmadıkça ümit bitmez 🌸

@Hatunn0732
@papatya5571
Ben yaşadım canım hatta geçenlerde bi kanama yaşadım ondan sonra kesildi ama vardı bende de

Merhaba. Benimde 10. gün 2.17 çıktı şuan 14.gün ama adet olacak gibiyim tüm belirtiler o yönde bende tekrar kan vermedim. Üç dört gündür hafif kahverengi lekelenme var
Valla kan ver bence en azından emin olursun biz kadınlar kafa doluyken onu yap bunu yap diye diye yiyip duruyoruz kendimizi dikkat et benim öyle yükseldi

Ben yaşadım canım hatta geçenlerde bi kanama yaşadım ondan sonra kesildi ama vardı bende de
Normalde adete yakın gorurup sonra hastalanırım ama bende belkı 13 gundur devam edıyor o yüzden tuhafıma gıdıyor ovırtelle etkısımı dıye

Kızlar merhaba ben 30 aralıkta sabah saat 9:00 da iğneyi vuruldum çarşamba akşam ve perşembe aşırı ağrım oldu hissettim ve sürekli beyaz akıntım var son 2 gündürde kasıklarımda ara ara yoklayan adet sancısı gibi ağrım var bu normal mi ?

Kızlar merhaba ben 30 aralıkta sabah saat 9:00 da iğneyi vuruldum çarşamba akşam ve perşembe aşırı ağrım oldu hissettim ve sürekli beyaz akıntım var son 2 gündürde kasıklarımda ara ara yoklayan adet sancısı gibi ağrım var bu normal mi ?
Merhaba bende 2 sinde vuruldum bugun 9. Günüm benimde ara ara oluyor. Sizin kaçıncı gününüz test yaptınız mi hiç

Merhaba bende 2 sinde vuruldum bugun 9. Günüm benimde ara ara oluyor. Sizin kaçıncı gününüz test yaptınız mi hiç
Benim ikinci denemem bugün iğne gününü sayarsam 13 saymazsam 11 veya 12 ( çünkü iki gün ağrım oldu tam ne zaman çatladı emin değilim ) ilk seferinde sürekli test yaptım olumsuz oldu bu sefer saldım hiç test yapmadım ama yarın sabah kan vermeye gidicem bakalım

Back
X