- Emoji Skoru
- 325
- Puanlar
- 73
Lekelenme durdu ağrı da yokLekelenmen ne durumda ağrın var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekelenme durdu ağrı da yokLekelenmen ne durumda ağrın var mı ?
Bugünkü testte 2.36 çıkmış yok gözüküyor artık gerisi hayırlısı ya bakalım ne oluyorLekelenmen ne durumda ağrın var mı ?
Allah allah hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınBugünkü testte 2.36 çıkmış yok gözüküyor artık gerisi hayırlısı ya bakalım ne oluyor
Öle canım kast test yaptım şimdi o da pozitif çıktı ama herhalde vücut atamadi igneyiAllah allah hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın![]()
Ama kaç gün oldu canım atmama gibi bir durumu olamaz kiÖle canım kast test yaptım şimdi o da pozitif çıktı ama herhalde vücut atamadi igneyi
Bugün iğne gününü sayarsam 12Ama kaç gün oldu canım atmama gibi bir durumu olamaz ki
Sıkma canını, bi sonraki ay için dua ediyorum. Ben hala bekliyorum, adetim de yok, belirti de, test de negatif.Maalesef reglim geldi![]()
Çoktan atmıştır balım ama bekle bakalım iki gün daha gelmezse tekrar bir kan verirsinBugün iğne gününü sayarsam 12
İnşallah senin güzel haberini alırız canımSıkma canını, bi sonraki ay için dua ediyorum. Ben hala bekliyorum, adetim de yok, belirti de, test de negatif.
Az önce ne yalan soylim kaset test yaptım başka bir markadan o da pozitif ama gebelik olsaydı dün ku sonucun üstüne küçük de olsa artış olurduÇoktan atmıştır balım ama bekle bakalım iki gün daha gelmezse tekrar bir kan verirsin
amin canım, çok umitliydim yalan yok, 2 sene olmuyor, her ay hüsran ((( çok üzüldüm bugün ailik olsa da göremeyinceİnşallah senin güzel haberini alırız canım![]()
silik*amin canım, çok umitliydim yalan yok, 2 sene olmuyor, her ay hüsran ((( çok üzüldüm bugün ailik olsa da göremeyince![]()
Aynı durumdayız canım benimde 2 sene olduamin canım, çok umitliydim yalan yok, 2 sene olmuyor, her ay hüsran ((( çok üzüldüm bugün ailik olsa da göremeyince![]()
Bence sağlık ocağında sorun var canımAz önce ne yalan soylim kaset test yaptım başka bir markadan o da pozitif ama gebelik olsaydı dün ku sonucun üstüne küçük de olsa artış olurdu
Bence erken yapmışsınız 2 gün sonra testi tekrarlayın derimBugün iğne gününü sayarsam 12
Benim 11.gün negatif. 12.gün silik pozitif çıkmıştı. Ben 14.gün acilde kan verdim. Sonucum ilk 94 civarı çıktı. Geç döllenme olabilir. Daha kanda yeni artıyor olabilir. 14.günü en azından bekleyin derimAz önce ne yalan soylim kaset test yaptım başka bir markadan o da pozitif ama gebelik olsaydı dün ku sonucun üstüne küçük de olsa artış olurdu
Benim hala testlerim pozitif bugün iğneden sonraki 11. Gün kaset test erken gebelik hemde baya net ama kan bugün 2.36 çıktı dün de 2.68 çıkmıştı galiba olmadıBenim 11.gün negatif. 12.gün silik pozitif çıkmıştı. Ben 14.gün acilde kan verdim. Sonucum ilk 94 civarı çıktı. Geç döllenme olabilir. Daha kanda yeni artıyor olabilir. 14.günü en azından bekleyin derim
Bilmiyorum ya dün sıkıntı vardı cihazlarda ama bugünde biraz daha düşük olunca herhalde yok diyorum ve üç tane test yaptım üçü de pozitif ikisi kaset teki erken gebelik kasetin tekininaksam yaptım yinede pozitif ciktiBence sağlık ocağında sorun var canım
Ya öyle demeyin benim 12. Gün 2.14 çıktı 5 gün sonra 117 çıktı umudunuzu kaybetmeyin bekleyinBugünkü testte 2.36 çıkmış yok gözüküyor artık gerisi hayırlısı ya bakalım ne oluyor
Bugün 12. Gün bakalım testler ancak negatif oldu bundan sonraki testlerde pozitif görürsem demekki var diyebilirim o zaman yaYa öyle demeyin benim 12. Gün 2.14 çıktı 5 gün sonra 117 çıktı umudunuzu kaybetmeyin bekleyin