• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoktan atmıştır balım ama bekle bakalım iki gün daha gelmezse tekrar bir kan verirsin
Az önce ne yalan soylim kaset test yaptım başka bir markadan o da pozitif ama gebelik olsaydı dün ku sonucun üstüne küçük de olsa artış olurdu

Az önce ne yalan soylim kaset test yaptım başka bir markadan o da pozitif ama gebelik olsaydı dün ku sonucun üstüne küçük de olsa artış olurdu
Benim 11.gün negatif. 12.gün silik pozitif çıkmıştı. Ben 14.gün acilde kan verdim. Sonucum ilk 94 civarı çıktı. Geç döllenme olabilir. Daha kanda yeni artıyor olabilir. 14.günü en azından bekleyin derim

Benim 11.gün negatif. 12.gün silik pozitif çıkmıştı. Ben 14.gün acilde kan verdim. Sonucum ilk 94 civarı çıktı. Geç döllenme olabilir. Daha kanda yeni artıyor olabilir. 14.günü en azından bekleyin derim
Benim hala testlerim pozitif bugün iğneden sonraki 11. Gün kaset test erken gebelik hemde baya net ama kan bugün 2.36 çıktı dün de 2.68 çıkmıştı galiba olmadı

Bence sağlık ocağında sorun var canım
Bilmiyorum ya dün sıkıntı vardı cihazlarda ama bugünde biraz daha düşük olunca herhalde yok diyorum ve üç tane test yaptım üçü de pozitif ikisi kaset teki erken gebelik kasetin tekininaksam yaptım yinede pozitif cikti

Ya öyle demeyin benim 12. Gün 2.14 çıktı 5 gün sonra 117 çıktı umudunuzu kaybetmeyin bekleyin
Bugün 12. Gün bakalım testler ancak negatif oldu bundan sonraki testlerde pozitif görürsem demekki var diyebilirim o zaman ya

Back
X