- Emoji Skoru
- 325
- Puanlar
- 73
İğne kendini vücuttan attı bugünkü test negatif çıktı bakalım ne oluyor artık iğneden sonraki 12. Gün bugünBence sağlık ocağında sorun var canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne kendini vücuttan attı bugünkü test negatif çıktı bakalım ne oluyor artık iğneden sonraki 12. Gün bugünBence sağlık ocağında sorun var canım
Bundan sonra vereceğin kanlar önemliİğne kendini vücuttan attı bugünkü test negatif çıktı bakalım ne oluyor artık iğneden sonraki 12. Gün bugün
Pozitife dönmez ki ya ben üç gün lekelenme yaşadım ilk gün az ama krimizi kahve sonrası kahve renginde az az iğnenin 8.9.10. günü işte 10. Gün kan verdim 2.68 çıktı 11. Gün 2.36 çıktı burdan pozitife fe döner miBundan sonra vereceğin kanlar önemli
canım benim adet yok hala, bat 16sıydı, test yaptım orda da bişey yok, napcam ben ya, kan mı versem anlamadım ((((Aynı durumdayız canım benimde 2 sene oldu![]()
Bir kan ver canım hiç değilse net sonuç almış olursuncanım benim adet yok hala, bat 16sıydı, test yaptım orda da bişey yok, napcam ben ya, kan mı versem anlamadım ((((
Senin lekelenmen normal değildi ki canım şuan lekelenme yoksa biraz daha bekleyip tekrar kan vermek ama bu sefer acilde sağlık ocağına gitmePozitife dönmez ki ya ben üç gün lekelenme yaşadım ilk gün az ama krimizi kahve sonrası kahve renginde az az iğnenin 8.9.10. günü işte 10. Gün kan verdim 2.68 çıktı 11. Gün 2.36 çıktı burdan pozitife fe döner mi
Her türlü ihtimali değerlendirmek gerekiyor bende o sonucu görünce bi düştüm umudum kırıldı ama nasıl olduysa 5 gün sonra kan verdim 117 çıktı şuan 8 haftalığım umudunu kaybetme ve bekle adet olmadığın sürece umut her zaman vardır vanmPozitife dönmez ki ya ben üç gün lekelenme yaşadım ilk gün az ama krimizi kahve sonrası kahve renginde az az iğnenin 8.9.10. günü işte 10. Gün kan verdim 2.68 çıktı 11. Gün 2.36 çıktı burdan pozitife fe döner mi
Bende bekleyeyim bakalım adet günüm bugün ama iğneye göre hesaplayacagim 4 gün sonra kan ya da test yaaprim artık hergun hergun psikolji bozuluyor vallahiHer türlü ihtimali değerlendirmek gerekiyor bende o sonucu görünce bi düştüm umudum kırıldı ama nasıl olduysa 5 gün sonra kan verdim 117 çıktı şuan 8 haftalığım umudunu kaybetme ve bekle adet olmadığın sürece umut her zaman vardır vanm
Lekelenmem bitti yok şuan bende anlamamıştım ama umut da etmiyorum artık nasip diyorum biraz bekleyeceğim pazartesi net bir sonuç alırım galibaSenin lekelenmen normal değildi ki canım şuan lekelenme yoksa biraz daha bekleyip tekrar kan vermek ama bu sefer acilde sağlık ocağına gitme
Aynen öyle canım pazartesiye kadar bekle ve ümidini kaybetme aslaLekelenmem bitti yok şuan bende anlamamıştım ama umut da etmiyorum artık nasip diyorum biraz bekleyeceğim pazartesi net bir sonuç alırım galiba
Olmazsa bile üzülmüyorum artık alıştım 3.5 senedir napalim artık canım sen naptinAynen öyle canım pazartesiye kadar bekle ve ümidini kaybetme asla
Umudunu kaybetme bekle 4 5 gün geçsin adet olmasan kan verBende bekleyeyim bakalım adet günüm bugün ama iğneye göre hesaplayacagim 4 gün sonra kan ya da test yaaprim artık hergun hergun psikolji bozuluyor vallahi
İnşallah hayırlı haberler olur olmazsada hasta olsam ona da raziyim bakalım ne oluyor yaUmudunu kaybetme bekle 4 5 gün geçsin adet olmasan kan ver
Reglim devam ediyor pazartesi doktora gidicem tekrardan yeni bir ay yeni bir süreç daha başlıycak bakalım 2 defa ovitrelle vurduk ya yine iğne diyecek yada başka bişi bilmiyorum ama inan 2 yıldır bende yoruldumOlmazsa bile üzülmüyorum artık alıştım 3.5 senedir napalim artık canım sen naptin
Çok iyi anlıyorum seni ya doktor sorun yok dedikçe niye olmuyor diye düşünmek kaç yaşındasın bu arada canımReglim devam ediyor pazartesi doktora gidicem tekrardan yeni bir ay yeni bir süreç daha başlıycak bakalım 2 defa ovitrelle vurduk ya yine iğne diyecek yada başka bişi bilmiyorum ama inan 2 yıldır bende yoruldum
Pcos var dedi ama pcos olup hamile olan çok arkadaşım var doktorda olur dedi ama her olumsuz sonuçta biraz daha ümidimi kaybediyorum şubatta 26 olucamÇok iyi anlıyorum seni ya doktor sorun yok dedikçe niye olmuyor diye düşünmek kaç yaşındasın bu arada canım
Bende aynı şekildePcos var dedi ama pcos olup hamile olan çok arkadaşım var doktorda olur dedi ama her olumsuz sonuçta biraz daha ümidimi kaybediyorum şubatta 26 olucamsen kaç yaşındasın canım
Vakit geçiyor bir yandan bir yandan her gören soruyor bir sürü laf hiçbirini duymuyorum desede insan bir yerden sonra ister istemez takıyor kafasına ben zaten aşırı duygusal aşırı düşünen biriyimBende aynı şekildebende 29 yaşındayım vakit geçiyor
Sabah yaptım test bugün iğneden sonraki 13. Gün çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı ama iğneden olabilir belki deVakit geçiyor bir yandan bir yandan her gören soruyor bir sürü laf hiçbirini duymuyorum desede insan bir yerden sonra ister istemez takıyor kafasına ben zaten aşırı duygusal aşırı düşünen biriyim![]()
Sanmıyorum canım dün negatifti bugün silikde olsa çizgi çıkmış ümidini kaybetmeSabah yaptım test bugün iğneden sonraki 13. Gün çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı ama iğneden olabilir belki de![]()