Teşekkür ederim inşAllahAslında yumurta boyutlariniz iyiymiş benim bugün reglin 8. Günü 16,5 mm bir folikul oluşmuş sadece bi kaç tane daha var ama en büyüğü 11 mm yani onlar bu ay catlamazmis catlama iğnesi yapana kadar benimde 19 filan olur galiba regl olana kadar Allah'tandır ümit kesilmez umarım pozitif olur
Benimde 5.günümKızlar merhaba aranıza katılabilir miyim :) benimde bugün ovitrellenin 4. Günü ama hiç bi belirti yok neden böyle acaba
Kacinci günde.bu boyuttaydi yumurtalarını bende yarın catlatma iğnesi vurucamBenim sağda 2 yumurta 23-24 mm solda 1 tane 17 mm oluştu. Ara ara böyle cızz gibi bi batma oluyor sağ tarafımda. Sizde de var mı :)
Test yaptınız miKızlar bende 14 kasımda vuruldum iğneyi letu kunlandım yarın iğnenin 15. Günü yarın test yapıcam inşallah pozitifi görürüm pcos var adetim bir gün gecıktı adetim düzensiz diye pek niyetlenemıyorum test yapmaya
Benim 5. Günde 17-18 mm di. 7. Günde bu boyutlara ulaştıKacinci günde.bu boyuttaydi yumurtalarını bende yarın catlatma iğnesi vurucam
Ay çok hoşKızlar cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz. 17 Kasım iğne oldum 18 Kasım yumurtam çatladı. Yani bugün iğnenin 11. Günü yumurtlamanın ise 10. Günü prodictor early test yaptım ve bariz pembe silik çizgi çıktı tabi buraya foto atınca kalite düşüyor. Dün tamamen iğnenin etkisi geçmişti ve test negatifti. Bugün tekrar silik ve bariz bir silik pembe bir silik testle karşı karşıyayım. Lütfen beni bi aydınlatın
KorkuyorumAy çok hoşkoş bi kan versene
YaaaaKorkuyorum
Prodictor early yanıltmaz diye düşünüyorum yani en azından beni hiç yanıltmadı yalancı pozitif hiç çıkarmadıYaaaaevet o kadar haklısın ki. Ben bile şimdiden nasıl o gün geldiğinde test yapıcam diye düşünüyorum
Eee o zaman neden korkuyorsun ?Prodictor early yanıltmaz diye düşünüyorum yani en azından beni hiç yanıltmadı yalancı pozitif hiç çıkarmadı
kızlaarr bana da bi cevap verir misiniz ben de 2 gün gecikmedeyim doktorum daha erken test yapma dedi, sizce test yapsam mıKızlar yeni ay yeni umutlar.. doktorumla yumurtlama takibi yapıyoruz. Bu ay yumurtlama ve çatlama takibi yapıldı ve reglimin 18. Gününde doktor sol tarafta 20 mn ye yakın yumurta gördü ve o günleri de değerlendirdik. Yani normalde 14. günde biten yumurtlama süreci 18. gününde tekrarladı. 2 ay önce gonalf olmuştum. Nedense çok umudum yok ama reglim 1 gün gecikti. Hiçbir adet ya da hamilelik belirtim yok şuan ama bu ay sürekli şeffaf akıntım oldu yumurtlama uzun sürdü diye sanırım. Sizce bugün test yapsam saçma olur mu? Negatifi görüp erkenden test yaptığım için kendimi salak gibi hissetmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?