Biz beceremedik siz yapın dicemBi adet bekliyim bakayım ya. Yoksa Van çok uzak sayılmaz bize. Bi buradaki özele gidicem adet olunca orda bi doktorum var. Direk bi aşılama isticem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz beceremedik siz yapın dicemBi adet bekliyim bakayım ya. Yoksa Van çok uzak sayılmaz bize. Bi buradaki özele gidicem adet olunca orda bi doktorum var. Direk bi aşılama isticem
Sorma canım bakalım nasibi varsa olurO kadar arada bi gün ki o 8. Güninnnnnşaaaalllaaahhh yükselerek devam eder
![]()
2 ay sonra gelin dedi progestan ilacını bırak dedi ama hala adet olmadımProgestan bebek varsa tutunmaya yardımcı oluyor, hamileyseniz de kullanılmaya devam ediliyor ama eğer bebek yoksa regliyi geciktiriyor
Doktorunuza kanda negatif çıktığını söylediniz mi
Ne zaman kontrole çağırdı sizi
Sizde gecikme olmadı mı hala hasta olmadım bugün 5. Gün bilgilendirir misiniz lütfenBende geçiktirmiyor ama
Bende Erzurum’da aşılama yaptırdım hangi doktorda taliplisiniz acabaErzurum’dayız şu an
2 ay sonra gelin dedi progestan ilacını bırak dedi ama hala adet olmadım
Buhara da Hümeyra hanımı düşünüyorum. Sizde mi burda oturuyorsunuzBende Erzurum’da aşılama yaptırdım hangi doktorda taliplisiniz acaba
Dün bıraktım ilacı progestanı başka doktorla görüştü eşim geç döllenme olmuş olabilir o yüzden şimdi kanda çıkmaz dedi aşılama değil ama kendi ilişkinizle hamile kalmış olabili dediMümkünse tekrar doktorunuzla iletişime geçin ya da direkt gidin bence
Tekrar beta isteyebilir, muayene edebilir
5. haftada karından ultrasonla kese gözüküyor
Progestan’ı bıraktıktan birkaç gün sonra regli gelmesi lazım
Adet söktürücü verir belki
Durumun ne olduğuna kesin karar verir
Ben Kars’ta yaşıyorum buharada Ömer Erkan Yapça doktorum aşılama yaptırdım hiçbir sorunum yoktu ama negatif çıktı hala adet olmadım Kayseri’de bir doktor var ona gideceğimBuhara da Hümeyra hanımı düşünüyorum. Sizde mi burda oturuyorsunuz
Daha yeni mi yaptırdınız bu ayBen Kars’ta yaşıyorum buharada Ömer Erkan Yapça doktorum aşılama yaptırdım hiçbir sorunum yoktu ama negatif çıktı hala adet olmadım Kayseri’de bir doktor var ona gideceğim
Birde ne kadara yaptırdınız acabaBen Kars’ta yaşıyorum buharada Ömer Erkan Yapça doktorum aşılama yaptırdım hiçbir sorunum yoktu ama negatif çıktı hala adet olmadım Kayseri’de bir doktor var ona gideceğim
Evet 21 kasımda yaptırdım dün kan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım bugün 5. Günüm dün de progestan ilacını bıraktımDaha yeni mi yaptırdınız bu ay
Bakalım belki tutmuştur yaEvet 21 kasımda yaptırdım dün kan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım bugün 5. Günüm dün de progestan ilacını bıraktım
Nakit 22 bin kredi kartla da 24.800 ben kredi karttan yaptım sonradan taksit yaptırdım karttanBirde ne kadara yaptırdınız acaba
Aaa ben daha çok bekliyordum. Hiç tüp bebeği sordunuz mu ?Nakit 22 bin kredi kartla da 24.800 ben kredi karttan yaptım sonradan taksit yaptırdım karttan
İnşallah ya bakalım adetim gelmezse 5 gün sonra yine kan vericem 0.1 çıktı kandaBakalım belki tutmuştur ya
Benim de dün 13. Gün de 0.3 çıktıİnşallah ya bakalım adetim gelmezse 5 gün sonra yine kan vericem 0.1 çıktı kanda
Evet onu da sordum 180 bin dediler ama başka şehirlerde daha uygun onu söyleyeyim Ankara’da mesela 110 binmiş ve oranın doktorları daha iyiAaa ben daha çok bekliyordum. Hiç tüp bebeği sordunuz mu ?
Yükselme ihtimali de olabilir düşük değer ama ihtimalBenim de dün 13. Gün de 0.3 çıktı
Valla ben aşılamayı 50 bin tutar diye düşünüyordumEvet onu da sordum 180 bin dediler ama başka şehirlerde daha uygun onu söyleyeyim Ankara’da mesela 110 binmiş ve oranın doktorları daha iyi