• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay hsg mi çektirsem diye düşünüyorum doktor 6 ay deneyelim takiple olmazsa hsg çekeriz dedi ama sanki bişey varsa önceden belli olması daha iyi değil mi 2 ay dendik olmadı
Bana direkt gider gitmez hsg çektirmişti doktor

Özel doktora gidiyorum birde zaten şimdiye kadar maddi olarak baya ödeme yaptık testler vs bakalım artık kafam da çok karıştı bugün bir damla pembe akıntı geldi gerisi hala yok eğer adet olmazsam çarşamba kan vercem yine en ufak şeyi umut eder oldum
İnşaAllah güzel haberler verirsiniz :)

Kan verin bence silik görünüyor sanki 🙏🏻
Bugün daha koyu gibi yarın tekrar idrar testi yapacağım ovitrelle yapıldığım günü saymazsak 13. Gün olmuş olacak yarın. Pozitifse kan vereceğim 🥹

Eklentiler

• IMG_7553.webp
    IMG_7553.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 46
Ay rastlantının böylesi, asla bulamıyorum, hangi eczaneden buldunuz, ne femare ne ovitrelle, 20 eczaneye sormuşumdur, hepsi arama boşuna diyor. Ve hangi doktora gittiniz tedavi için
Eğer arıyorsanız bende var ovitrelle. Kendim için almıştım ama kullanmayacağım

İyi akşamlar hepsini okudum sayfanın bende 5 ocakta vuruldum ondan önce 10 gün Gonal F 900 vuruldum yumurta gelişti göğüslerim aşırı şişti sindirim sorunu var iğnenin 2 günü cumartesi sabah çok sancı çektim doktor pazartesi baktı yumurta çatlamış dedi beklemedeyim

GEBE KALANLAR BELİRTİSİ NEYDİ ?

İyi akşamlar hepsini okudum sayfanın bende 5 ocakta vuruldum ondan önce 10 gün Gonal F 900 vuruldum yumurta gelişti göğüslerim aşırı şişti sindirim sorunu var iğnenin 2 günü cumartesi sabah çok sancı çektim doktor pazartesi baktı yumurta çatlamış dedi beklemedeyim

GEBE KALANLAR BELİRTİSİ NEYDİ ?
İlk denemede iğneden sonra bende bi hafta çok ağrı yaşadım ikincisinde düzeldi ama ben şuan adet oldum ama adetim hiç gelmiyor düzenim bozuldu yani

Göğüs hassasiyeti çok fazla dizlerim de ağrıyor ara ara umutlu hissediyorum

Aynen bide ben 10 gün vuruldum . Oda yordu beni hap gibi değil hapta kullandım daha önce

Pcos olduğumdan kaynaklı yumurta gelişme ve çatlama da sorun oluyor Gonal f iğne vuruldum .

Back
X