çatlayan yumurta

hepberaber

Abiye kız kardeş
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
10.574
19
158
arkadaşlar çatayan yumurta ultrasonda belli eder mi kendini?
ben bu 21.gün gittim ve yumurta yoktu
doktorum çok doğru bir gün değil yorum yapmak için dedi
çatlamış da olabilir olmamış da olabilir dedi
ama benım 2 gündür göğüslerim patlayacak gibi acıyor
ateş öçlme yöntemini de kullanıyourum ve ateş,im artıyor

canım bende yumurta takibi yaptırdığım zaman doktorum yumurtamın çatladığını ultrasondan bakarak söylemişti.adetin geçerse test yaptır.ateş tablonuda gördüm canım yumurtan çatlamış olmalıki ateşin yükselmiş

Son düzenleme:
yumurtanın durumu hakkında analiz yapabilir gibi geliyor bana doktor.en azından çatlamış ya da şu anda büyük,sönmüş vb şeyler demesi gerekirdi.Yumurta yok ne demek??

yumurtanın durumu hakkında analiz yapabilir gibi geliyor bana doktor.en azından çatlamış ya da şu anda büyük,sönmüş vb şeyler demesi gerekirdi.Yumurta yok ne demek??

evet canım katılıyorum sana mutlaka söylemesi gerekirdi biraz geçiştirmiş sanki insanı daha çok strese sokuyorlar bu doktorlar yaa

evet canım katılıyorum sana mutlaka söylemesi gerekirdi biraz geçiştirmiş sanki insanı daha çok strese sokuyorlar bu doktorlar yaa

bana da öyle geldi,yumurta yok denir mi?normal değil bunu demesi,ben bi kere üstün körü gitmiştim doktora o bile yumurtalıklarıma bakıp,gayet sağlıklı duruyorlar fln demişti vakti zamanında,kist sormuştum yok demişti.Burdaki doktor ilgisiz sanırım ve belirtiler ymurtlama belirtsi,doktor nasıl göremez... :S

Son düzenleme:

Yumurtayi göremeyince yumurta yok deniyor.bendede 21 .günde hatta bazen 18. günde yumurtayi göremedikleride oldu.ama 11.12.günde hatta 9,günde yumurtalar daha kolay görünüyor.eger adet olma tarihin daha uzun sürüyorsa takip yapilacak.yada adet olduktan sonra seni belli günlerde cagirirlar.yasin kac bilmiyorum ama her zaman da yumurta olmayabilioyrmus.buda daha cok ileri yaslarda oluyor.ama 27 yaslarinsaykende 18 ve 19.günde doktor görememisti.

hmmm şimdik anladım neden öyle dediğini...günahını almayayım o zmn,neticede doktor olan o.

beril arkadaşım çok güzel açıklamış
bende pko rahatsızlığı var ve doktoruma uzakta olduğum için sık gidemiyorum
tesadüf 21.gün gittim ve çatlayacak boyutta yumurta yok dedi ne denir ki başka?
ama bır ay öncesi ise 21.günümde 19mm yumurtam vardı
yaşım 28 ve ben 35-40 gün arası adet olurum
yani en güzeli beklemek
doktorum zaten çatlamış da olabilir dedi
ama ben yokmuş gibi davranayım

peki sen o ay bir kaç kez mı gittin kontrole
ben sadece 1 gün gittim ve daha önceki günlerde oluşmuş olan bir yumurtanın varlığını o nedenle bilemiyoruz
eğer senin yumurtan daha önce tespit edildiyse ve ilerleyen günlerde kaybolduysa o yumurta o zamn rahatlıkla çatlamış denilebilr işte

evet canım ben bir gün arayla iki gün arayla gittim doktora,yumurta vardı o yüzden çatladığınıda gördük,sen sadece birgün gittiğin için o şekilde söylemiş doktorun o zaman haklısın,sen çatlayan yumurta ultrasonda kendini belli edermi diye sorunca ben o yüzden cvp verdim,yanlış bişey yazdıysam kusura bakma...ALLAH gönlüne göre versin tatlım umarım yumurtan çatlamıştır

Son düzenleme:

ne kusuru canım benım aşkolsun
ben daha iyi yorum yapayım diye irdeliyorum
ama en iyisi akışına bırkamak

benimki de öyle tatlım...ben her gün gittim bu ay yumurta takibine.. baştan beri 2 yumurta var dendi. büyümelerini bekliyorken (ki son görüldüğünde boyut 10 mm falandı) 15. günde yumurtayı göremediğini söyledi ve şu an hala görünmüyormuş.. çatlamış olabilirmi dedim olabilir ama net değil ki dedi...kafamda karıştı tabi... çatlamış yumurtayı göremiyorlar sanırım kontrolde ben de tam bilmiyorum ama doktorun yorumlarından onu çıkardım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…