Çay bile koymadı

Hayatınız mükemmel ki kendinize dert arıyorsun ne diyeyim harika sıkıntılar bunlar

Yavaş yavaş ânlatinca zamanla eğitilebiliyor erkekler. Önemli olan aklımızı okumalarını beklemeden beklentileri söylemek.
Evliliklerinin ilk yillarinda babam utanmasa yiyeceği zeytinin çekirdeğini çıkarmasını isteyecekmiş annemden. O derece hizmet bekleyen bir adammış.
Şimdi ise kahvaltı hazırlama işi babama ait. Kahvaltıyı hazırlar sonrasında ev ahalisini uyandırır.
Akşamları hepimiz salonda otururken ortadan kaybolur bir bakarız elinde tepsi çay çerez getirmiş.
Dogru strateji ile evcilleştirilebiliyorlar.

Son düzenleme:
İnsan çıkar yol arıyor biliyormusun, bakıyorsun bu istekler çok garip çayımı getir, sigaramı yak, ayağıma su yapın, pantalonumu çıkar, cüzdanımı getir, baskı, mesela evde çakmağını kullanmazdı, sigara içeceği zaman bı tane elime sigara verir mutfağa gider ocağı yakar sigarayı yakar getirirdim.
Meyve tabağı yaparsın beğenmez, çok güzel yemek yapılır evde beğenmez ama tabak tabak yer, akrabalarınla görüşmeni istemez kıskanır çünkü, mahalleden bı kız arkadaşımızin erkek arkadaşı var diye sokağa çıkma yasağım vardı. 11 yaşındaydım sonra da ben dışarı çıkmadım. Gündüz dışarı çıkardım oyun oynar hemen eve dönerdim.
Çok hüzünlü bu yaşananlar.
İz bırakıyor tabi ki.

Sonra işte büyümeye başlayınca dik duruyorsun.
Özgüvenli oluyorsun.
Tuttuğunu koparıyorsun işte hep ne var biliyormusun, manyaklarla uğraşmamak için kendi ayakların üzerinde durmak için çırpınıyorsun.
İşte bunu herkes yapamaz. Başkası olsa siner, aynı öyle bir koca bulur kendine. Yürekli ve yüreğini iyiden yana kullanan insanlar iyi ki var

Çok uzun süredir evli değilim ama evlilikten anladigim anlaşırım açık net olmak. Siz alındınız kirildiniz eşinizin haberi bile yok mevzudan..o sıcak su koydum eeyince siz da bana çay getirir misin çok yorgunum deseydiniz getirirdi bence.
Ayrıca yorgunken evde de kendinizi yormayın kolay neyse onu yaoin
Hayır söyledim bu yaptığın hoş değil dedim ve oralı dahi olmadı bu nedenle de bundan sonra herkes kendi yemeğini yapsın madem dedim

İşte bunu herkes yapamaz. Başkası olsa siner, aynı öyle bir koca bulur kendine. Yürekli ve yüreğini iyiden yana kullanan insanlar iyi ki var
Çok teşekkür ederim.
Oğlum Nisan'da 2 yaşında olacak çok erken yürüdü vs.
Çamaşır makinasına beraber çamaşır atıyoruz, çıkarıyoruz.
Aynı şekilde kurutma makinasına da.
Sabahları bulaşık Makinesından tencere hariç herşeyi o veriyor ben yerine koyuyorum.
Eşim geçen bakıyor hayret etti. Dedim ki herşeyi yapmasını bilsin bı kadına kendi ihtiyaçları için yük olmasın dedim.
Bı kıyafeti döküldüğünde dikmesini de öğreteceğim.
Temel ihtiyacları için yada kişisel tatmin için hiç bi kadını zora sokmasın erkekler.

Sıkıntısı varsa zaten alacak karşısına konuşacak eşiyle.
Belki bir çözüm yolu bulunabilir.
Hanım efendi eşimden şiddet görsem zaten buraya yazmam gider darp raporu alır boşanırım kaldı ki her sorun konuşulup çözülenilse böyle bir sayfa olmaz. Sizin sorunlarının bam başka olabilir benim ki bu. Cevap yazmayabilirsin ama bunu küçük de göremezsin. Ben kadınların bu kadar değersiz olmadığını düşünüyorum

Hanım efendi eşimden şiddet görsem zaten buraya yazmam gider darp raporu alır boşanırım kaldı ki her sorun konuşulup çözülenilse böyle bir sayfa olmaz. Sizin sorunlarının bam başka olabilir benim ki bu. Cevap yazmayabilirsin ama bunu küçük de göremezsin. Ben kadınların bu kadar değersiz olmadığını düşünüyorum
Cevap yazmama gibi durum söz konusu değil,elbette cevabını veririm.
Siz biraz fazla agresif davranmışsınız burada.
Herkesin sorunları var,önemli olan çözümsüz sorun olmasın..

herkes ne var bunda demiş de bence eşin çay koymayı sadece kadınların işi sanan tipik bir yurdum erkeği ve bu çok can sıkıcı. canı çay çektiyse koyuversin nedir yani bu tripler? bende de tipik bir yurdun erkeği var ama en azından çay koyma demleme konusunda laf etmiyor. zar zor buna alıştırdım.

eşiniz yemekten sonra hemen uyumuyorsa çay içelim diyorsa muhabbete varsiniz..

Çok teşekkür ederim.
Sabahları bulaşık Makinesından tencere hariç herşeyi o veriyor ben yerine koyuyorum.
Eşim geçen bakıyor hayret etti. Dedim ki herşeyi yapmasını bilsin bı kadına kendi ihtiyaçları için yük olmasın dedim.
Temel ihtiyacları için yada kişisel tatmin için hiç bi kadını zora sokmasın erkekler.
Benim oğlum olsaydı ben de aynısını yapmayı planlıyordum. Şimdi bu hakkımı erkek öğrencilerimde kullanıyorum :KK70: Bugün sofrayi hazırladın mi Ahmet? Bulaşıkları makineye koydun mu Mehmet? Evi toparladın mi Emre? :halay:

Çok teşekkür ederim.
Sizi takdir ettim olması gereken bu🙏🏻 Böyle anneler olsa böyle konular açılmayacak zaten🌸 ama hala bunları kadının görevi gibi görenler var sayfada maalesef

Çay koymaması cok büyük problem değil ama devamlı böyle seyler yapıp, ev işlerini sizin işiniz gibi görüyorsa tabiki sıkıntı

Yaş 30 5 yıldır evliyiz ama artık bana değer vermediğini hissetmeye başladım

Ben 16 senede evimin marabasi olarak marabaligi bana layik gördügün icin şu poğaça yanagindan bir opcuk alayim diyorum madem oyle kalk bir çay koy da icelim diyor?

Erkekler düzdür yav.Dısarıda çay yapacak yıgınla hanım duruyor sahip cıkalim heriflere akfjskfjdjfj

size en büyük tavsiyem boş tehdit yapmayın (bende kk den öğrendim :D )
mesela artık bulaşık çamaşır yemek kendime kadar diyorsanız öyle yapın yapmayacaksanız hiç boşuna söylemeyin

bide net olun erkeklere karşı

Bacım bir çayımı dert kelee
Allah başka dert sıkıntı vermesin
Gidip demleyip getirivereydin
Hem senin kafan dırdır çekmez hemde eşinin gönlünü hoş ederdin

O değersizlik hissi inan kadınların çoğunda var, bendede var ama erkeklerin hepsi romantik ilgi veren tiplerden değil maalesef bizede cinsleri denk gelmiş napcn buna şükür

Bir cay, sıcak su yüzüne böyle olmuyor. zaman zaman benimde ne yapsa gözüme batar ama konu o kadar basit değil... kendinize samimi olun...

Back
X