Çay içmeye davet edildim

Ben KİB yaptım, ikinci üyelik değilmiş.

Ya bilmiyorum yazım şekilleri birebir aynıydı. İkisinin de oğlu vardı boşanmıştı. Profillerine girdim ikisinin de doğum tarihi 1983, kan grubu AB rh+ yazıyordu. Aynı kişi olduğundan emin oldum sonradan. Ama eğer değilse konuyu sabote etmiş gibi oldum, özür dilerim kendisinden. diğer yorumlara yazarken bana cevap bile vermedi, burdan söyleyeyim ben de belki özrümü görür.

Bu kadar takip etmeyin bosverin

O adam porselenmis ama, bu adam emekli asker

Bu hisler çok fazla. Üzmek istemem ama üç diyalogdan bunu hissetmek sevgi açlığı ve bağımlılık yatkınlığı.
Üzülmemek için sakin kalın, tanıyın, başta çok anlam yükleyip kaptırmayın. En az 60 yaşında adam napacağını gayet bilir. Bilmeli.
Siz de 40 yaşındasınız. O adım attığında kabul edin ama dediğim gibi hemen sevgili, evlilik demeyin. Tanımaya çalışın ve akışa bırakın.

Yas farki cok fazla.

İnanılmaz derecede yanlış bir bakış açısı, nereden başlayayım bilemedim.

Aşırı tutucu davranirsan,bir çay daveti için bile adama 40 takla attirirsan,sürekli ağırdan alıp işi yokuşa sürersenn,hoslanip tanımak istediğin halde söylemeyip soğuk yaparsan : Bu adam gider.
Artık genç değilsiniz.
Zaten davet etmek istemiş.
Siz çağırın ;
Konuşun,tanışın..
Bu hevesli görünmek değil olgun bir kadının sergilemesi gereken bir tavır olur bence.

Kendisi 40 yasinda ise adamin yasi 60 oldugunu düsünüyorum 20 yas büyük denilmisti ben bilemedim sonucta bir ayagi cukurda Allah korusun tabi ki hayal de edemiyorum yani birsey de yazamiyorum bos degilsen dene yani diyecegim ya adam capkin mi evlenip bosandi mi cocuklari falan varmi falan bunlar aklima geliyor kesle bunlari anlataydi

O adam kendine çok iyi bakar genetik olarak da şanslı erkeklerdendir.Her 60 a yaklaşan sadettin saran olamaz anacığımmm.Yakından bir kaç kere gördüm gerçekten hoş bir adam.

"Forumda 40 ı geçeni yaşlı ilan ediyorlar" sitemlerini hatırlayarak yapmıştım o yorumu.

İnternet ünlüsü Gianluca Vacchi de 54 yaşında , bir dönem oldukca haberi yapılıyordu. 25 yaşındaki sevgilisiyle kızları olunca , eskisi kadar haberini yapmıyorlar sanırım.

Kendine bakan, belki genetiği belki bakımı sebebiyle güzel yaş alan ve görünüşü ilgi çekici olan insanlara dair örnekleme tabi bunlar. 50+ reklam ve tavsiyesi değildir.

Konudaki emekli asker hangi kategoride bilemiyoruz tabi.

Kim kimi beğeniyor ve onunla yaşlanmak istiyorsa , güzel odur.

Konu sahibi de öyle düşünüyordur belki diyecekler için:

Konu sahibi : ilerisini düşünmüyor , evlilik istemiyor, sığınacak bir liman arıyormuş.

"40 yaşında gencecik bir kadın olarak , işyerinize geliş gidişlerinde tanıştığınız 60 yaşındaki adamla tam olarak nasıl bir ilişki kurmayı düşünüyorsunuz peki ?" sorusuna cevap vermediği için ; konu sahibinin ne istediğini henüz bilmiyoruz.

Son düzenleme:

Onu ilk cümlede söyledim farkındaysanız...

Konu sahibinin ufkunu açan bir yorum olmuş. (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…