- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
ondan 1 tane var 82 milyonun içinde zaten. başka da yok. yayalımH. Avş@r ın eski sevgilisi S. S@ran da 57 yaşında şu an. Dışardan okuyup ,alınanlar olabilir.
Adam belki emekli asker oluşunu ; bakımlı,sağlıklı, güçlü bir erkek olduğunu vurgulamak için söylemiştir.
Eski eşimde benden çok büyüktü bosanana kadar herkese çok tatlıdır iyidir hoştur dedim. Kimsenin evinin içini bilemezsiniz ama bence maksimum yaş farkı 5 olmalı.kuzenim evlendi 23 yaşında idi kuzenim.adam 38 di.çok da güzel yuvaları var.hep bana değer veriyor diyordu.ben değer görmek istiyorum
Erkek gibi çalıştım nedir yaa.... ne kadar çağdışı bir laf ettin.abuk sabuk işlerle uğraşma gözünü seveyim.sana uygun birisi yoksa böyle zorla kendine uydurmaya çalışamazsın, tutmaz o iş. Yoksa yok yapacak birşey de yok.işyerinde olunca bir de yaşı çok büyük, doğru mu bilmiyorum ama onu düşünmeye başladım ve hayatım boyunca erkek gibi çalıştım.ilk kez böyle biri çıktı karşıma.bana sevilebilir, değerli güzel olduğumu hissettiriyor.bilmiyorum ne yapacagım.ya da nasıl çıkarız.ama o bir yolunu bulmalı.adım atmam
30 yaşa öyle diyorlarda 40 yaş da mı öyleymiş40 yaş kadının bedenini tanıdığı cinselliği dosyasıya yaşamak istediği hayatı yeniden keşfettiği bir yaş. 60 yaşında bir amcayla bunların hiçbiri kolay kolay olmaz
Aynı şeyi düşündümNeden bilmiyorum yazım tarzınız banaPamukpamuk44 'ü hatırlattı. Çocuğunuz erkek mi?? eğer oysanız eski eşinize olan takıntınızı aşıp yeni birileriyle ilgilenmenize çok sevindim. Konuya dönersek, davete icabet edin bence
Ben sarımanolya kokusu alıyorum60 yaşındaki adamla neyin flörtü?
Baba sevgisi vs mi arıyorsunuz?
Bu yaş farkı öyle 3 5 degilki.
Çok mantiksiz.
Ya ben bilemedimişyerinde olunca bir de yaşı çok büyük, doğru mu bilmiyorum ama onu düşünmeye başladım ve hayatım boyunca erkek gibi çalıştım.ilk kez böyle biri çıktı karşıma.bana sevilebilir, değerli güzel olduğumu hissettiriyor.bilmiyorum ne yapacagım.ya da nasıl çıkarız.ama o bir yolunu bulmalı.adım atmam
Vallaha benim gördüklerimin evine pratisyen hekimi tam zamanlı görevlendirsen yeridirH. Avş@r ın eski sevgilisi S. S@ran da 57 yaşında şu an. Dışardan okuyup ,alınanlar olabilir.
Adam belki emekli asker oluşunu ; bakımlı,sağlıklı, güçlü bir erkek olduğunu vurgulamak için söylemiştir.
Yaşıma bakmadan, yarın beni aşacak insanlara asılırsam bana da laf söyleyebilirler, hiç sakıncası yok.Evet yaş farkı çok fazla ancak yapılan yorumları çok acımasız buldum. Sanki o yaşlara bir gün gelmeyecekmişiz gibi 10 sene sonra böyle olur, yok 5 sene sonra şöyle olur... biraz alaycı ve aşağılayan tarzda hissettim bu yorumları..
Evet yaş farkı çok fazla ancak yapılan yorumları çok acımasız buldum. Sanki o yaşlara bir gün gelmeyecekmişiz gibi 10 sene sonra böyle olur, yok 5 sene sonra şöyle olur... biraz alaycı ve aşağılayan tarzda hissettim bu yorumları..
Yooo uygun olmayan bir durum eleştiriliyor sadece. Olacak şey var olmayacak şey var. Bwn 28 yaşındayım çoğunlukla 23,25 yaş arasından teklifler alıyorum. Ben bunu bile kabul etmiyorum uygun gelmediği için. Fazla.hümanizm gerçekleri örtemiyor maalesef.Yaşıma bakmadan, yarın beni aşacak insanlara asılırsam bana da laf söyleyebilirler, hiç sakıncası yok.
Bu arada yanlış alıntı yapmışım farkettim.kusura bakmayın.Yooo uygun olmayan bir durum eleştiriliyor sadece. Olacak şey var olmayacak şey var. Bwn 28 yaşındayım çoğunlukla 23,25 yaş arasından teklifler alıyorum. Ben bunu bile kabul etmiyorum uygun gelmediği için. Fazla.hümanizm gerçekleri örtemiyor maalesef.
o zaman bir çay şansı verilebilir. Bakalım neler olacak. Denemekten zarar gelmez.ilersini düşünmüuyorum şu an.şu an şu anı düşünüyorum.evlilik zaten istemiyorum.
Ben sarımanolya kokusu alıyorum
Ben KİB yaptım, ikinci üyelik değilmiş.manolya istanbulda değildi ama bildiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?