Çayın yanında neler yapabilirim?

ags_geln

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
62
0
16
Adana
Kızlar, Merhaba haftasonu akşam iş arkadaşlarım çaya gelecek bana sizden ricam çayın yanında neler ikram edebilirim. Birde servisi nasıl yapayım mutfakta tabak hazırlayıp getirmek eski usul gibi geliyor acaba ghazırladığım ikramlıkları masanın üzerine mi dizsem kim ne almak istiyorsa açık büfe yani nasıl etsem lütfen yardımcı olun.Hı bu arada erkeklerde var karışık yani :/

Son düzenleyen: Moderatör:
misafirleri bir araya toplayı masa başı sohbetiyle birlikte daha hoş olur diye düşünüyorum. gelen misafirlerimi genellikle bu şekilde ağırlamayı tercih ediyorum...

hafta sonu akşamı muhtemelen aç olurlar. sabah kahvaltısı geç yapılıyo malum. Karın doyuran ama ağır olmayacak bir kaç meze yapın. kırmızı mercimek köftesi olur. çok güzel bir sunumla masaya yerleştirin. tabi gelecek kişilerle olan samimiyet düzeyinizde önemli. samimiyseniz açık büfe gibi yapabilirsinzi. mesafeli iseniz mutfakta hazırlayıp getirin derim. bir tatlı kuarbiye yapın. hafifi bir börek yapabilrisiniz. muhallebi usulü bir tatlı daha yaparsanız gayet hoş bir ikram olur kanaatimce. bir çeşit meze daha yapın. makarna salatası tarzı. kuruyemiş tabaklar hazırayın. masayı bol gösterir. şimdiden güzel bir gece diliyorum:34:

Son düzenleme:
bu arada konu öyle bir yere açılmış ki kimse dönüp bakmaz:1:

hafta sonu akşamı muhtemelen aç olurlar. sabah kahvaltısı geç yapılıyo malum. Karın doyuran ama ağır olmayacak bir kaç meze yapın. kırmızı mercimek köftesi olur. çok güzel bir sunumla masaya yerleştirin. tabi gelecek kişilerle olan samimiyet düzeyinizde önemli. samimiyseniz açık büfe gibi yapabilirsinzi. mesafeli iseniz mutfakta hazırlayıp getirin derim. bir tatlı kuarbiye yapın. hafifi bir börek yapabilrisiniz. muhallebi usulü bir tatlı daha yaparsanız gayet hoş bir ikram olur kanaatimce. bir çeşit meze daha yapın. makarna salatası tarzı. kuruyemiş tabaklar hazırayın. masayı bol gösterir. şimdiden güzel bir gece diliyorum:34:

Çok teşekkür ederim öncelikle tatlı cadı :) fikirleriniz hoşuma gitti şöyle söyleyim samimiyim ben hepsiyle ama evime ilk defa geliyorlar eşimlede ilk defa tanışacaklar ?

Çok teşekkür ederim öncelikle tatlı cadı :) fikirleriniz hoşuma gitti şöyle söyleyim samimiyim ben hepsiyle ama evime ilk defa geliyorlar eşimlede ilk defa tanışacaklar ?
o zaman masaya servis aç ama tabaklarla koltuklarda oturun. isteyen olursa hemen oradan kalkıp aılrsınız.:34:
konuyu nereye açabilirim yeniyim bu yüzden acemilik

yeniden açamazssın konuyu canım. sadece konu editöründen konuyu taşımanı isteyebilirsin? kolay gelsin
editörelr Nevreste ve Efser:31:

Back
X