- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
- Konu Sahibi forestgump
-
bilmiyorum bence bağlantılı şeyler ben kendimi güzel hissedersem çekici oluyorum gibime geliyor (kıs süren bir şey oluyor o da )ama güzellik ve çekicilik çok başka şeyler
sen çekici olmayı sordun, güzel olmayı değil ki
evet anlıyorum ,ama direkt oraya bağlanmasa keşke :) dediğim gibi bu biraz özgüven sorunu sanırım ama diğer alanlarda gayet özgüvenliyimdir iş okul hayatında kişilik olarak vs. konu sadece güzellik olunca cazibe kelimesini kullnanmaya karar verdim ,burda insanların söylediklerini de aktardım ki bir ölçüt olsun :) yoksa özgüvenle bir alakası yok yani , insanlar bana güzel olduğumu söylediğinde onlara inanasım gelmiyor ,kafamda kendi fiziksel özellikelrimi düşündüğümde evet çirkin değilim ama...bak mesela bende bir ortama girince herkes bi dönüp bakar ama neden? boyumdan. hani sen bunu oraya bağlayınca arkadaşlar yanlış anlamış olabilir. cazibe benden cok uzak ya bu konuda konusamayacağim
bilmiyorum bence bağlantılı şeyler ben kendimi güzel hissedersem çekici oluyorum gibime geliyor (kıs süren bir şey oluyor o da )yani durum böyle oluncada güzelliğimi sorguluyorum,yani sizler aynaya baktığınızda çok güzelim ya dediğinizde ne yapmış oluyorsunuz mesela( dediğim gibi bakım mı ,parfüm mü ,iddialı kıyafetler mi ) bence o hava insana o özgüveni cazibeyi veriyor çünkü ,of biraz karışık bir konu kabul ediyorum
pekala teşekkür ederimben olaya yanlış taraftan baktığını düşünüyorum
cazibe/çekicilik ile seksi olmayı karıştırıyorsun bence
ama şimdi detaylı bir şekilde açıklayamayacağım
bu cazibenin kaynağı nerden geliyor onu merak ediyordum sadece :) evet belki de haklısınızMasum bir ifade her zaman daha güzeldir. Cazibeli olup napıcaksın? O içten gelir ayrıca. Ona buna sorup cazibeli olunmaz.
merak ettim ama eminim güzelsindir.evet anlıyorum ,ama direkt oraya bağlanmasa keşke :) dediğim gibi bu biraz özgüven sorunu sanırım ama diğer alanlarda gayet özgüvenliyimdir iş okul hayatında kişilik olarak vs. konu sadece güzellik olunca cazibe kelimesini kullnanmaya karar verdim ,burda insanların söylediklerini de aktardım ki bir ölçüt olsun :) yoksa özgüvenle bir alakası yok yani , insanlar bana güzel olduğumu söylediğinde onlara inanasım gelmiyor ,kafamda kendi fiziksel özellikelrimi düşündüğümde evet çirkin değilim ama...
tamam işte ben öyle düşünüyorum yüzümde bir şey mi var diyorum mesela ,yanımdakineÖzgüvenli değilim deyip her ortamda farkedilirim, güzelim demeniz çelişkili. Çünkü özgüvenli eksik olan insanlar ortamda farkedildiğini farketmez, birazcık farketseler bile güzelliğine değil acaba dişimde bişi mi var diye düşünürler misal..
işte anlatmak istediğim tam olarak buBazı insanlar güzel/yakışıklı değildir ama fena halde çekicidirler. Bunun tamamen davranışlar ve kendinden emin olmakla alakalı oldugunu düşünüyorum.
Ne istediğini bilen, çevresel faktörlerden hemen etkilenmeyen, kişisel bakımına dikkat eden ve ağır başlı kişiler bana çekici gelir mesela.
güzel örnekti :))Cazibeli olmak öyle olayım demekle olursa, yapay olur..
Çünkü cazip insan olmaya çalışmaya benzer o zaman..
Hani olur ya sexi olucam diye gözlük sapını dudağına değdiren, tipler gibi olunur..
Mutlaka birisine göre cazibelisindir aslında..
Başkasları için boşver yani..
işte anlatmak istediğim tam olarak bu
ben de bakıyorum bazen kadın öyle güzel değil ama hayran oluyorum o havasına ya da bazen insanlar öyle bir algı yaratıyor ki özgüveniyle o kadar güzel olduğunu söylüyor ki öyle geliyor sana da .yani bu iddianın kaynağı tam olarak güzellik olmadığına göre ne ?
evet teşekkür ederim ben sormak istediğim şeyi tekrar etmek maksatlı o soruyu yazmıştımKaynağını yukarıda yazdım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?