Cazibeli olmak !

ama güzellik ve çekicilik çok başka şeyler
sen çekici olmayı sordun, güzel olmayı değil ki
bilmiyorum bence bağlantılı şeyler ben kendimi güzel hissedersem çekici oluyorum gibime geliyor (kıs süren bir şey oluyor o da ) yani durum böyle oluncada güzelliğimi sorguluyorum,yani sizler aynaya baktığınızda çok güzelim ya dediğinizde ne yapmış oluyorsunuz mesela( dediğim gibi bakım mı ,parfüm mü ,iddialı kıyafetler mi ) bence o hava insana o özgüveni cazibeyi veriyor çünkü ,of biraz karışık bir konu kabul ediyorum

bak mesela bende bir ortama girince herkes bi dönüp bakar ama neden? boyumdan. hani sen bunu oraya bağlayınca arkadaşlar yanlış anlamış olabilir. cazibe benden cok uzak ya bu konuda konusamayacağim
evet anlıyorum ,ama direkt oraya bağlanmasa keşke :) dediğim gibi bu biraz özgüven sorunu sanırım ama diğer alanlarda gayet özgüvenliyimdir iş okul hayatında kişilik olarak vs. konu sadece güzellik olunca cazibe kelimesini kullnanmaya karar verdim ,burda insanların söylediklerini de aktardım ki bir ölçüt olsun :) yoksa özgüvenle bir alakası yok yani , insanlar bana güzel olduğumu söylediğinde onlara inanasım gelmiyor ,kafamda kendi fiziksel özellikelrimi düşündüğümde evet çirkin değilim ama...

ben olaya yanlış taraftan baktığını düşünüyorum
cazibe/çekicilik ile seksi olmayı karıştırıyorsun bence
ama şimdi detaylı bir şekilde açıklayamayacağım

Masum bir ifade her zaman daha güzeldir. Cazibeli olup napıcaksın? O içten gelir ayrıca. Ona buna sorup cazibeli olunmaz.

merak ettim ama eminim güzelsindir.

tamam işte ben öyle düşünüyorum yüzümde bir şey mi var diyorum mesela ,yanımdakine
ve söylediğim gibi fiziksel özellikelrimi düşündüğümde evet güzel olabileceğimi düşünüyorum ama kusurlarımı da düşünüyorum ve o his geçip gidiyor hep onlara odaklanıyorum bu kez ve konumu tekrar okudum da ,güzelim dememişim neden bu şekilde algılandı bilmiyorum . kullandığım ifade şöyle insanlar beni öyle buluyor bense kendimi öyle bulmuyorum

tekrar ediyorum ki sorunum tam olarak özgüven değil güzellik özgüveni gibi bir şey :) bunu da cazibe kelimesiyle ifade etmeyi tercih ettim.herneyse sanırım kendimi tam ifade edemedim ve sorumun cevabını alamayacağım ama herkese ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum

Yüzünüz masumsa ne yaparsanız yapın, o istediğiniz şey olmaz. Yapsanız da yakışmaz.
Yaradılıştır bence, öyle insanlar var ki hiç güzelliği yok sıfır yani ama müthiş cazibeli.

Bazı insanlar güzel/yakışıklı değildir ama fena halde çekicidirler. Bunun tamamen davranışlar ve kendinden emin olmakla alakalı oldugunu düşünüyorum.

Ne istediğini bilen, çevresel faktörlerden hemen etkilenmeyen, kişisel bakımına dikkat eden ve ağır başlı kişiler bana çekici gelir mesela.

Cazibeli olmak öyle olayım demekle olursa, yapay olur..
Çünkü cazip insan olmaya çalışmaya benzer o zaman..
Hani olur ya sexi olucam diye gözlük sapını dudağına değdiren, tipler gibi olunur..
Mutlaka birisine göre cazibelisindir aslında..
Başkasları için boşver yani..

işte anlatmak istediğim tam olarak bu
ben de bakıyorum bazen kadın öyle güzel değil ama hayran oluyorum o havasına ya da bazen insanlar öyle bir algı yaratıyor ki özgüveniyle o kadar güzel olduğunu söylüyor ki öyle geliyor sana da .yani bu iddianın kaynağı tam olarak güzellik olmadığına göre ne ?

güzel örnekti :))

Bu insanın tipiyle alakalı bence. Minyon çıtı pıtı bir kız bana göre "kışkırtıcı bir güzel" olamaz. Çok güzel olur, doğal güzel olur. İçinden gelicek bir de her insanın havası farklı yani.

canim ben seni anladim daha yuzeysel ve cozum odakli cevaplar bekliyorsun ben diger arkadaslarin dedigi cazibe içten geliri tekrar etmiycem bu bir gerçek zaten.bakimsizim diyorsun.kendini guzel hissetmiyormuşsun.daha havali ve çekici gozukmen icin benim onerilerim:
oncelikle el ve ayak tirnaklarin her zaman bakimli ve ojeli olsun
vucudun her zaman temiz olsun kollar dahil.
paraya kiyip guzel kokulu kremler al kendini şimart
cantanda hep bir krem taşi
guzel bir parfumun olsun
fit bir vucudun olmali kimse yanliş anlamasin ben kendimden yola cikarak tavsiye veriyorum benim gozume zayif hanimlar hep daha çekici kadinsi gelmiştir.
kiyafetlerin ozenli ve zevkli olmali
her yerden çanta alma bir kac tane cantan olsun ama guzel ve kaliteli ayakkabilarin da ayni sekilde
saclarin tipine en uygun renkte olmali buna kendin karar ver
makyajin her zaman ayarinda olmali kendine yakişani yapmalisin.mesela eyeliner bazi insanlara yakismiyor olmuyorsa yapma ya da koyu renk rujlar yerine koyu goz ve toz pembe dudak renklendirici guzel olur.
kaşlarin şekilli olsun
beyaz taşli gumus kupeler tak beyaz parlak taşli kolyeler bilmiyorum benim gozume hep derli toplu ve guzel gelmistir bunlar.
sonucta bunlari ve dahasini yaptiginda kendini bakimli ve daha guzel hissedecegine eminim

Kaynağını yukarıda yazdım canım.

Bence fiziği , yüzü ve konuşması mimikleri bütünüyle guzel olan kadın aynı zamanda cazibeli ve çekicidir. Güzel olmayıp cazibeli kadın olmaz kendini öyle zanneder .
Bazı kadınlar vardır güzeldir ama konuşmaya başladığı an cirkinlesir o yüzden ses tonu da onemli.
Eğer dikkat cekiyorsan bu özellikler mevcutsa boşuna kendini uzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…