CD 56 ve CD16 değeri sıkıntılı çıkan ve hamile kalan var mı ?

Bee9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
232
188
33
Merhabalar bizim 3. Tüp bebek denememiz olacak. Spermle alakalı birsürü problemimiz vardı, neden tutunma olmuyor diye de araştıralım dedik. Doktor CD 56 değerin normal değil,bağışıklık sistemin bebeği katil hücre olarak algılıyor dedi. Bunu daha önce yaşayanlar varsa hangi tedaviyi gördüler nasıl bir yol izlendi hamile kalabildiler mi yazabilirseniz çok sevinirim

Merhabalar bizim 3. Tüp bebek denememiz olacak. Spermle alakalı birsürü problemimiz vardı, neden tutunma olmuyor diye de araştıralım dedik. Doktor CD 56 değerin normal değil,bağışıklık sistemin bebeği katil hücre olarak algılıyor dedi. Bunu daha önce yaşayanlar varsa hangi tedaviyi gördüler nasıl bir yol izlendi hamile kalabildiler mi yazabilirseniz çok sevinirim.
Merhabalar bizim 3. Tüp bebek denememiz olacak. Spermle alakalı birsürü problemimiz vardı, neden tutunma olmuyor diye de araştıralım dedik. Doktor CD 56 değerin normal değil,bağışıklık sistemin bebeği katil hücre olarak algılıyor dedi. Bunu daha önce yaşayanlar varsa hangi tedaviyi gördüler nasıl bir yol izlendi hamile kalabildiler mi yazabilirseniz çok sevinirim
Merhaba benim embriyo rahim herşey normal olduğunu söylediler ilk transferimde beta değerim 11 ikincisinde 22 geldi ve ikiside kimyasal oldu.üstelik ikincisinde iki embriyo transfer edilmişti.sadece embriyolar sağlıksızmış demek ki dediler başka test de yapılmıcak dediler.son iki dondurulmuş embriyom kaldı yani bi transferim daha var ama yine aynısı olucak diye korkuyorum.acaba bende de böyle bişey oluyo olabilir mi.sizin beta değerleriniz nasıldı. Nasıl şüphelendiler ilk bundan

Bende kimyasal gebelik olmadı, tutunmadı. Şüphe üzerine yaptırmadık biz doktora biraz detaylı araştırmak istiyoruz deyince yaptı ve bu sıkıntı çıktı maalesef.

Bende kimyasal gebelik olmadı, tutunmadı. Şüphe üzerine yaptırmadık biz doktora biraz detaylı araştırmak istiyoruz deyince yaptı ve bu sıkıntı çıktı maalesef.
Bu kolay tüp bebek transfer sonrası Bağışıklık baskılayıcı serum kullanacaksınız. Korkmayın Benim bir negatif bir boş gebelik olunca doktorum bu testlere baktırmadan bunu söylemişti ve serum alıcaksın dedi Bir çok kişi de etkisinide gördüm duydum 3 ay kullandım o serumu.

Bu kolay tüp bebek transfer sonrası Bağışıklık baskılayıcı serum kullanacaksınız. Korkmayın Benim bir negatif bir boş gebelik olunca doktorum bu testlere baktırmadan bunu söylemişti ve serum alıcaksın dedi Bir çok kişi de etkisinide gördüm duydum 3 ay kullandım o serumu.
Cok sevindim ya mesajınıza teşekkür ederim. Şimdi hamile misiniz 😊

Peki serum hangi aralıklarla veriliyor, kortizon mu veriliyor ?
Kortizon mu bilmiyorum ama değil sanırım olsa davul gibi şişerdim heralde😂 Omega3 filan diyodu şişe üstünde bağışıklığı yükseltmek için bi ilaç. Doktorun Hangi aralıklarla tavsiye ederse o şekilde kullanacaksın mesela benim doktorum kimisine Bir transfer öncesi bir transfer sonrası olarak vermiş. Ama ben transferden bir hafta önce başlayıp üç aylık hamile olana kadar devam ettim haftada bir kez aldım.

Kayseri deydi sanırım Bi doktor var bu konuyu canlı yayında anlatıyordu Dr Gökalp öner diye tüp bebek doktoru hatta televizyonlara bile çıktı eğer yakınsanız o doktor çok iyi sanırım ücretsiz ön görüşme de yapıyor diye biliyorum sosyal medyadan Bi araştırın ama benim Bi arkadaşda da var yanlış hatırlamıyorsam Bi çok kez düşük yaptı şuan Bi tane oğlu var ama bildiğim kadarıyla sadece kan sulandırıcı iğneler kullandı misal o kıza hep düşük yaparsın arada bir sağlıklı evladın olur demiş şuan boş gebelik yaşıyor 🤷‍♀️ Allah yardımcınız olsun

Back
X