Cd56 testinde rahimden parça alınıp değeri yüksek çıkanlar. Yardımcı olur musunuz ?

Önerildi ise yaptırmanızı tavsiye ederim konuşmakla kalmasın. Embriyoların tutunmamasının yada düşüğünüzün sebebi ondan kaynaklımı öğrenmiş olursunuz. Yalnız bazı doktorlar değere bakmadan da serum tedavisi uygulayabiliyor önlem amaçlı doktorunuza bi sorun imkanınız yoksa öylede yapabilirsiniz . Tam hatırlayamıyorum o kdar para harcandı ki bu süreçte anestezi ile olursa anestezi ücreti alınıyor ek olarak bizim sanırım 1500 civarı birşey

Tesekkur ederım

Tesekkur ederım
Tesekkur ederım bızımde bu dort olcak ama hanı bazende dusunuyorum bu kadara gelmeden en basta ıstense olmaz mıydı cunku ben tuplerımıde aldırdım hanı baska sansım yok ıste bu uc de basarısız olunca bızden genetık ıstendı baktıtırdık bısey cıkmadı benım amacım kış gelmeden tekrar gıtmek ve aramadan hocayı bır arastırayım dedım cok cok tesekkur ederım devlet yapıyosa yaptırırım olmadı bende özelde yaptırırım cunku gıttıgım klnıkte yaptırmam ıcın ıstanbulda kalıyor olmam lazım yoksa eşim o kadar izin alamaz malum bu işler parayla dönuyor

Sebepsiz deniyor en çok buna çıldırıyorum. Kendimi denek gibi hissediyorum. Başta sıralı bi şekilde şunları şunları yapıcaksınız deseler yapalım.

Aynen en başta isteseler yapalım. Her negatifte yaşadığımız psikoloji ile başetmek başlı başına bir olay sonuçta. Artık her bebek gördüğümde mucizeee gözüyle bakıyorum. Bu kadar zor olmamalı yaaa. Zamanını bekliyor sanırım ve insana sabrı öğretiyor bu süreç.

Sebepsiz deniyor en çok buna çıldırıyorum. Kendimi denek gibi hissediyorum. Başta sıralı bi şekilde şunları şunları yapıcaksınız deseler yapalım.

Malesef deneme yanılma gibi şunu yapalım negatif aaa dur bide bunu yapalım derken hem maddi hem manevi zamanımızı öyle çalıyorlar ki sebepsiz ise böyle malesef

Merhaba oncelikle acil sifalar diliyorum. Bende kanda cd 56 cd 16 cok dusuk cikti olmasi gerekenden de dusuk.ama asil sorunum amh dusuklugu, yumurta azligi hasimato daha bi suru sayabilirim ne yazik ki. En son bahceci de muayene oldum dun. Doktor cd 56 biyopsisi istedi islem nasil oluyor acaba caniniz acidi mi.

Merhaba duydujlarim gercekten benid ecok rahatlatti amh dusuklugu endometriozis ve bisuru sikintim var ilk denememde 5.gun embriyosu iki tane transfer edilmisti olmadi simdi belli basli testker yaptirdim bahcrciye gittim cd56 testi kromozom analizi fln yapilcak insan umidini o kdr yitiriyorki sizin gibi ornekler bize isik oluyor doktorunuz kimdi bu arada.

Ben de öyleydim yaa anlıyorum. Bi türlü inanamıyordum.Kan tahlili yaptırdığım gün de olmucak yine diye diye gittim.Benim doktorum Müstecep Kavrut. Bak embriyolarının 5. güne ulaşması da çok iyi bu arada. Umutlu ol, sakin ol, şans seninle olsun.

Mustecep beyin yaklasimi cok iyidi insallah bende senin gibi olumlu sonuclr alirim arkadasim senin asil peoblemin neydi bebis dogdumu bu arada eger dogmadiysa daha allah saglikla kicagina almayi nasip etsin

Merhabalar sizede geçmiş olsun umarım şifa olur yapılan bütün işlemler cd56 da bahçeci anestezi işe yapıyor çok kısa bir işlem 10-15 dk en fazla sonrasında da ağrı yaşamadım günlük hayatına devam edebilirsiniz korkulacak bişey Yok içiniz rahat olsun

Canım cd56 kısa ve çok ağrısız falan bi işlem başka yerlerde nasıl bilmiyorum ama bahcecide anestezili oluyor bence öyle daha mantıklı bu arada

Crvabimiz icin coktesekkurederim jepimize acil sifalar diliyorum

Sabır sabır sabır bugun 4. Tedavıme bismillah dedim bakalım ınsallah bı sefer kucagıma almak nasıp olur ınşallah

Mustecep beyin yaklasimi cok iyidi insallah bende senin gibi olumlu sonuclr alirim arkadasim senin asil peoblemin neydi bebis dogdumu bu arada eger dogmadiysa daha allah saglikla kicagina almayi nasip etsin
So
Doktorum bitanedir, güler yüzü yeter. Her zaman ulaşabildim kendisine sabırla cevap verdi her sorunumda. Benim amh düşüklüğümden (1'in biraz altındaydı) başka bi sorunum yoktu başında. Ama olumsuz olunca araştırdık bu bağışıklık testinde değer yüksek çıktı seruma başvurduk. Bir de rahim
kalınlığım çok kötü değilse de süper değildi. Müstecep Hocam histereskopi yaptı düzeldi. Sonra kalan iki embriyomuzu da kullandık. Şimdi ikizlerimiz 28 haftayı bitirdiler. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Sizin de güzel olacak inanın, insan inanamıyor ama şimdi ne boşuna üzülmüşüm diyorum. Hayat böyle işte yaşamadan öğrenilmiyor.

Amh degeriniz kaçtı acaba? Benimde biraz dusuk. Ben kandan yaptırdım cd56 yı ve 14 cıktı acaba sonuç ne yorumlanır cok merak edıyorum

Merhaba canim.son durumun nedir benimde cd56 35.8 çıktı kanda. Iki doğal gebelik ve iki düşüğüm var. Nolur bana da bir yol gösterin. Ne yapmam lazım.tup bebekmi olması lazım bu serumlar icin

Merhaba canim son durumun nedir benimde tekrarlayan dusuklerim var. Benimde kanda cd 56 35.8 çıktı. Nasıl bir yol izlemem lazım lütfen bana da yardımcı olurmusun

merhaba uzun zaman geçmiş kime yaptırdınız cd 56 yı rahimden baktırmam gerek. ama kime ne yapacağımı bilmiyorum 4 tüp bebk başarısızlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…