- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi gulumse-hayata
-
Sadece konustuk hanı neler yapabılecegını adetın 26 . Gunu ıste rahımden parca alınıyor falan dedı ordada yaptırabılırsın dedı bende arastıdım bu testden bahsedıyor pekı ucretı ne kadar rahımden parca alınananın
Tesekkur ederımÖnerildi ise yaptırmanızı tavsiye ederim konuşmakla kalmasın. Embriyoların tutunmamasının yada düşüğünüzün sebebi ondan kaynaklımı öğrenmiş olursunuz. Yalnız bazı doktorlar değere bakmadan da serum tedavisi uygulayabiliyor önlem amaçlı doktorunuza bi sorun imkanınız yoksa öylede yapabilirsiniz . Tam hatırlayamıyorum o kdar para harcandı ki bu süreçte anestezi ile olursa anestezi ücreti alınıyor ek olarak bizim sanırım 1500 civarı birşey
Tesekkur ederım bızımde bu dort olcak ama hanı bazende dusunuyorum bu kadara gelmeden en basta ıstense olmaz mıydı cunku ben tuplerımıde aldırdım hanı baska sansım yok ıste bu uc de basarısız olunca bızden genetık ıstendı baktıtırdık bısey cıkmadı benım amacım kış gelmeden tekrar gıtmek ve aramadan hocayı bır arastırayım dedım cok cok tesekkur ederım devlet yapıyosa yaptırırım olmadı bende özelde yaptırırım cunku gıttıgım klnıkte yaptırmam ıcın ıstanbulda kalıyor olmam lazım yoksa eşim o kadar izin alamaz malum bu işler parayla dönuyorTesekkur ederım
Sebepsiz deniyor en çok buna çıldırıyorum. Kendimi denek gibi hissediyorum. Başta sıralı bi şekilde şunları şunları yapıcaksınız deseler yapalım.Selamlar bazen anlayamıyorum 3-4 başarısız denemeden sonra mı doktorların aklına geliyor bu testleri yapmak öncesinde ne var ne Yok yap zaman kaybetmeden yolumuzu ona göre çizelim
Sizin sebep olarak ne gösterildi neden başarısız olunmuş ?
Aynen en başta isteseler yapalım. Her negatifte yaşadığımız psikoloji ile başetmek başlı başına bir olay sonuçta. Artık her bebek gördüğümde mucizeee gözüyle bakıyorum. Bu kadar zor olmamalı yaaa. Zamanını bekliyor sanırım ve insana sabrı öğretiyor bu süreç.Tesekkur ederım bızımde bu dort olcak ama hanı bazende dusunuyorum bu kadara gelmeden en basta ıstense olmaz mıydı cunku ben tuplerımıde aldırdım hanı baska sansım yok ıste bu uc de basarısız olunca bızden genetık ıstendı baktıtırdık bısey cıkmadı benım amacım kış gelmeden tekrar gıtmek ve aramadan hocayı bır arastırayım dedım cok cok tesekkur ederım devlet yapıyosa yaptırırım olmadı bende özelde yaptırırım cunku gıttıgım klnıkte yaptırmam ıcın ıstanbulda kalıyor olmam lazım yoksa eşim o kadar izin alamaz malum bu işler parayla dönuyor
Sebepsiz deniyor en çok buna çıldırıyorum. Kendimi denek gibi hissediyorum. Başta sıralı bi şekilde şunları şunları yapıcaksınız deseler yapalım.
Merhaba oncelikle acil sifalar diliyorum. Bende kanda cd 56 cd 16 cok dusuk cikti olmasi gerekenden de dusuk.ama asil sorunum amh dusuklugu, yumurta azligi hasimato daha bi suru sayabilirim ne yazik ki. En son bahceci de muayene oldum dun. Doktor cd 56 biyopsisi istedi islem nasil oluyor acaba caniniz acidi mi.Teşekkür ederim cevabın o kadar içimi rahatlattı ki anlatamam bana umut oldun .. benimde değerim 15 çok yüksek ve sanki hiç bir şeyin faydası olmayacak diye düşünürken huzura erdirdin resmen Allah razı olsun
Sanırım Bahçecide tedavi gördün bende bahçeci hastasıyım omegaven veriliyor.inş bana da faydası olur .Kaçıncı denemendi canım olmamasının sebebi cd56 yüksekliğindenmiymiş
Merhaba duydujlarim gercekten benid ecok rahatlatti amh dusuklugu endometriozis ve bisuru sikintim var ilk denememde 5.gun embriyosu iki tane transfer edilmisti olmadi simdi belli basli testker yaptirdim bahcrciye gittim cd56 testi kromozom analizi fln yapilcak insan umidini o kdr yitiriyorki sizin gibi ornekler bize isik oluyor doktorunuz kimdi bu arada.N
Ne demek zaten umut olsun diye üşenmedim yazdım. Bilirim insan olumlu bi örnek duyunca iyi hissediyor. Ben de Bahçeci de tedavi gördüm. Benim amh değerim biraz düşüktü ama kaliteli embriyo elde edebiliyorduk. Bahçecide 2. toplamda 3. denemede oldu. Bahçecide ilk denemede serum uygulanmadı. Cd56 yapıldı ve serum uygulandı mutlu haberi aldık. Bir de tavsiyem transferden sonra kendini çok sıkma, rahat ol. Ben transferden sonra öyle kötü düştüm ki ama bak olumlu oldu. İyi şanslar dilerim :)
Ben de öyleydim yaa anlıyorum. Bi türlü inanamıyordum.Kan tahlili yaptırdığım gün de olmucak yine diye diye gittim.Benim doktorum Müstecep Kavrut. Bak embriyolarının 5. güne ulaşması da çok iyi bu arada. Umutlu ol, sakin ol, şans seninle olsun.Merhaba duydujlarim gercekten benid ecok rahatlatti amh dusuklugu endometriozis ve bisuru sikintim var ilk denememde 5.gun embriyosu iki tane transfer edilmisti olmadi simdi belli basli testker yaptirdim bahcrciye gittim cd56 testi kromozom analizi fln yapilcak insan umidini o kdr yitiriyorki sizin gibi ornekler bize isik oluyor doktorunuz kimdi bu arada.
Mustecep beyin yaklasimi cok iyidi insallah bende senin gibi olumlu sonuclr alirim arkadasim senin asil peoblemin neydi bebis dogdumu bu arada eger dogmadiysa daha allah saglikla kicagina almayi nasip etsinBen de öyleydim yaa anlıyorum. Bi türlü inanamıyordum.Kan tahlili yaptırdığım gün de olmucak yine diye diye gittim.Benim doktorum Müstecep Kavrut. Bak embriyolarının 5. güne ulaşması da çok iyi bu arada. Umutlu ol, sakin ol, şans seninle olsun.
Merhaba oncelikle acil sifalar diliyorum. Bende kanda cd 56 cd 16 cok dusuk cikti olmasi gerekenden de dusuk.ama asil sorunum amh dusuklugu, yumurta azligi hasimato daha bi suru sayabilirim ne yazik ki. En son bahceci de muayene oldum dun. Doktor cd 56 biyopsisi istedi islem nasil oluyor acaba caniniz acidi mi.
Crvabimiz icin coktesekkurederim jepimize acil sifalar diliyorumMerhabalar sizede geçmiş olsun umarım şifa olur yapılan bütün işlemler cd56 da bahçeci anestezi işe yapıyor çok kısa bir işlem 10-15 dk en fazla sonrasında da ağrı yaşamadım günlük hayatına devam edebilirsiniz korkulacak bişey Yok içiniz rahat olsun
Sabır sabır sabır bugun 4. Tedavıme bismillah dedim bakalım ınsallah bı sefer kucagıma almak nasıp olur ınşallahAynen en başta isteseler yapalım. Her negatifte yaşadığımız psikoloji ile başetmek başlı başına bir olay sonuçta. Artık her bebek gördüğümde mucizeee gözüyle bakıyorum. Bu kadar zor olmamalı yaaa. Zamanını bekliyor sanırım ve insana sabrı öğretiyor bu süreç.
SoMustecep beyin yaklasimi cok iyidi insallah bende senin gibi olumlu sonuclr alirim arkadasim senin asil peoblemin neydi bebis dogdumu bu arada eger dogmadiysa daha allah saglikla kicagina almayi nasip etsin
Doktorum bitanedir, güler yüzü yeter. Her zaman ulaşabildim kendisine sabırla cevap verdi her sorunumda. Benim amh düşüklüğümden (1'in biraz altındaydı) başka bi sorunum yoktu başında. Ama olumsuz olunca araştırdık bu bağışıklık testinde değer yüksek çıktı seruma başvurduk. Bir de rahimMustecep beyin yaklasimi cok iyidi insallah bende senin gibi olumlu sonuclr alirim arkadasim senin asil peoblemin neydi bebis dogdumu bu arada eger dogmadiysa daha allah saglikla kicagina almayi nasip etsin
Amh degeriniz kaçtı acaba? Benimde biraz dusuk. Ben kandan yaptırdım cd56 yı ve 14 cıktı acaba sonuç ne yorumlanır cok merak edıyorumN
Ne demek zaten umut olsun diye üşenmedim yazdım. Bilirim insan olumlu bi örnek duyunca iyi hissediyor. Ben de Bahçeci de tedavi gördüm. Benim amh değerim biraz düşüktü ama kaliteli embriyo elde edebiliyorduk. Bahçecide 2. toplamda 3. denemede oldu. Bahçecide ilk denemede serum uygulanmadı. Cd56 yapıldı ve serum uygulandı mutlu haberi aldık. Bir de tavsiyem transferden sonra kendini çok sıkma, rahat ol. Ben transferden sonra öyle kötü düştüm ki ama bak olumlu oldu. İyi şanslar dilerim :)
Merhaba canim.son durumun nedir benimde cd56 35.8 çıktı kanda. Iki doğal gebelik ve iki düşüğüm var. Nolur bana da bir yol gösterin. Ne yapmam lazım.tup bebekmi olması lazım bu serumlar icinMerhaba
Yaa bnim doktorum yüksek 3 katı deyince biraz tedirgin oldum o da aslında kanıtlanmış bir şey Yok dedi ama 3 olumsuz olunca umutsuzluğa kapıldım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim kafayı rahatlatsak belki herşey daha güzel olacak bi becerebilsek
Merhaba canim son durumun nedir benimde tekrarlayan dusuklerim var. Benimde kanda cd 56 35.8 çıktı. Nasıl bir yol izlemem lazım lütfen bana da yardımcı olurmusungaliba bebınde bundam yaptırmam laxım doktorum ıstanbulda ben baska sehırdeyım surrc nasıl ılerleyor doktorum o testı burda yaptırıp ona atabılecrgımı soyledı hangı zaman dılımde ne zaman yapılıyor cunku benımde 3 basarısızım var bır tane dusugum bu dort olacak dondurulmuslarım var ve ben önumuzdekı ay gıtmeyı dusunuyorum tekrar bana yardımcı olur musunuz nasıl yaptınız ne zaman gıttınız bu testı yaptırmaya ve nereye özel mi devlet mi
merhaba uzun zaman geçmiş kime yaptırdınız cd 56 yı rahimden baktırmam gerek. ama kime ne yapacağımı bilmiyorum 4 tüp bebk başarısızlığıMerhaba ben özelde yaptırdım yalnız doktorum rahimden parça alarak değerime baktı.
SiZin doktorunuz kandan mı istiyor yoksa rahimden mi baktırmanızı istedi. Eğer kandaki değerinizi görmek istiyorsa laboratuvarlar yapar ama dediğim gibi rahimden bakılması gerekiyorsa mutlaka başka bir doktora gitmeniz lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?