Hoşgeldin canım yarın hepimiz için güzel bir gün olsun kendimize bir iylik yapalım veee hedefee odaklanalım.işe tüm olumuz düşünceleri yok ederek başlayalım. yarın aynaya bak ve kendinle konuş. iyi gelecektir.kendini kötü hissetme biz istersek o kiloları çatır çatır veririz ki :)Ben de 2 gün önce aynı şeyleri düşünüyordum. Mesajınızı okuyunca kendimi buldum diyebilirim. Ama ben gün geçtikçe azmimi, şevkimi hatta psikolojimi bile kaybediyorum. Giderek sağlıksız bi durum almaya başladı halim. Gerçekten desteğe ve motivasyona çok ihtiyacım var. Biliyorum ki eğer azmedersek ve ipin ucunu bırakmazsak hayal ettiğimiz görüntüye ulaşacağız. Sadece biraz dişimizi sıkmaya ve sabretmeye ihtiyacımız var. Amacım kesinlikle birkaç ay diyet yapıp ondan sonra gerisin geriye dönmek değil. Artık sağlıklı yiyecekler tüketen, günlük sporunu yapan bir ben istiyorum. Kısacası sağlıklı yaşama adım atmak istiyorum. Biliyorum ki zor olacak ama imkansız değil :)
kilom 87.5 kg
boy 170 cm
hedef 57 - 60 kg arası
Yarın milat kabul ediyorum o zaman ben. Spor olarak yürüyüş + jillian michaels 30 day shred yapıyorum. Günlük öğünleri de paylaşırım yarından itibaren
hoşbulduk :) umarım veririz. Daha önce çok teşebbüsüm olduğu için artık bir kez daha yenilmeye gücüm kalmadı. Ben de bu son olsun diyip çıktım yola hadi hayırlısı :-/Hoşgeldin canım yarın hepimiz için güzel bir gün olsun kendimize bir iylik yapalım veee hedefee odaklanalım.işe tüm olumuz düşünceleri yok ederek başlayalım. yarın aynaya bak ve kendinle konuş. iyi gelecektir.kendini kötü hissetme biz istersek o kiloları çatır çatır veririz ki :)
üzülmek yok arkadaşım ümit var olcaz sabırla vericez . benim bi arkadaşım 2 5 ayda 103 kilodan 81 kiloya ulaştı.ona sordum naptın da böyle zayıfladın? Hayatından tatlıları hamur işlerini çıkarmış üstüne hergün düzenli spor eklemiş ve kesinlikle 7 den sonra ağzıma hiç bir şey koymuyorum dedi. Arkadaşımın zayıflama ile birlikte özgüvenin arttığını gördüm. Artık 65 kiloyu hedef almış ve ilerliyor. onu görünce azmini görünce budur dedim. bizimde kendimiz için bir başarı öykümüz olabilir bunu da biz yazacağız değil mi tatlıım.bu sayfaya hepimiz dosdoğru gün içinde yaptıklarımızı ve yediklerimizi yazmakla başlayalım.hoşbulduk :) umarım veririz. Daha önce çok teşebbüsüm olduğu için artık bir kez daha yenilmeye gücüm kalmadı. Ben de bu son olsun diyip çıktım yola hadi hayırlısı :-/
Aynen arkadaşını takdir ettim doğrusu maşallahüzülmek yok arkadaşım ümit var olcaz sabırla vericez . benim bi arkadaşım 2 5 ayda 103 kilodan 81 kiloya ulaştı.ona sordum naptın da böyle zayıfladın? Hayatından tatlıları hamur işlerini çıkarmış üstüne hergün düzenli spor eklemiş ve kesinlikle 7 den sonra ağzıma hiç bir şey koymuyorum dedi. Arkadaşımın zayıflama ile birlikte özgüvenin arttığını gördüm. Artık 65 kiloyu hedef almış ve ilerliyor. onu görünce azmini görünce budur dedim. bizimde kendimiz için bir başarı öykümüz olabilir bunu da biz yazacağız değil mi tatlıım.bu sayfaya hepimiz dosdoğru gün içinde yaptıklarımızı ve yediklerimizi yazmakla başlayalım.
Kolay gelsinnn
hadi hayırlısı
ben de diyet yapmaya niyetlendim.bugün dikkat ettim ama yarın spor yapmaya da başlayacağım. inanıp azimle devam ettiğimiz taktirde güzel sonuçlara ulaşacağızdır. kendimizle yüzleşip gerek ne ise onları yapmalıyız. umarım hedeflerimize ulaşırız hoşçakalın
Ben de 2 gün önce aynı şeyleri düşünüyordum. Mesajınızı okuyunca kendimi buldum diyebilirim. Ama ben gün geçtikçe azmimi, şevkimi hatta psikolojimi bile kaybediyorum. Giderek sağlıksız bi durum almaya başladı halim. Gerçekten desteğe ve motivasyona çok ihtiyacım var. Biliyorum ki eğer azmedersek ve ipin ucunu bırakmazsak hayal ettiğimiz görüntüye ulaşacağız. Sadece biraz dişimizi sıkmaya ve sabretmeye ihtiyacımız var. Amacım kesinlikle birkaç ay diyet yapıp ondan sonra gerisin geriye dönmek değil. Artık sağlıklı yiyecekler tüketen, günlük sporunu yapan bir ben istiyorum. Kısacası sağlıklı yaşama adım atmak istiyorum. Biliyorum ki zor olacak ama imkansız değil :)
kilom 87.5 kg
boy 170 cm
hedef 57 - 60 kg arası
Yarın milat kabul ediyorum o zaman ben. Spor olarak yürüyüş + jillian michaels 30 day shred yapıyorum. Günlük öğünleri de paylaşırım yarından itibaren
Ben de çok mutluyum sizlerle tanıştığıma valla. O kadar yardımcı oluyorsunuz ki bana. Hep aman bi taneden bişey olmaz diyip her şeyi mahvedeceğim anlarda sizi düşünüyorum ve vazgeçiyorum. Çok iyi motivasyon oldu bana. Tam istediğim gibi. Hep destek tam destek 7/24 kızlarArkadaşlar inanın mesajlarınız bugün hevesimi kaybedip yediğim yarım un kurabiyesini daha da büyüttü gözümde. İnanın şuan desteğim var diyorum.Hepinize çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız.Ve güzel şeyler oldu hayatımda bunlardan biri de tatile gitmeye karar verdim.Yüzme kilo verdiriyordu değil mi?Hergün 2 saat yüzeceğim.Ve ben bu diyetin faydasını görmeye başladım.Ve ben bunu size Perşembe günü aktaracağım.Bakalım nasıl gidişatım...
Öğünlerimi paylaşmak istiyorum
Sabah kalktım çok istekli bir şekilde-sanki puding o derece şevkle- yeşilçay yaptım.Yudumlarken hayatımda olmasını istediğim güzel düşünceleri geçirdim aklımdan.
Peynir zeytin dilim kepek ekmeği ve malesef ki yarım un kurabiyesi yedim
Öğle
Zaten kahvaltımı geç yaptım dedim ve sadece salata yedim bol yeşillikli
Akşam
Haslanmış patates, ufak tavuk ve ice tea içtim
Şuan ise saat 23:41
Yeşilçayımı yudumlayarak yazıyorum.Bir de ben bunu karadenizden getirttim.Tadı mükemmel.
Her neyse spora gelecek olursak yarım saat esneme hareketleri ve mekik çektim.Göğüslerim de kocaman onlar için buz gezdirdim.Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
tuedba arkadaşımızın sayfamı bu denli sevmesi ve benim ona destek olacağımı bilmesi beni çok mutlu etti.
elifsaydam arkadaşımız da güzel yorumlarda ve destekte bulunmuş.
Bu sitedeki insanları inanın görmeden sevdim. Sizleri çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?