merhabaaaa motivasyon lazım dediler geldik nasılsın toparladın mı kedninii ? şimd spordan cıktım ben biraz gaza getıreyım senı hiit cardio yapıyorum bu aralar haftada 3 kez diğer günler cassey hoo videoları ve burpee/plank . sana eger dız sakatlıgın vs yoksa burpee yapmanı kesınlıkle tavsıye edıyorummm canım.plankta keza oyle max 3 gunde farkedersın degısımını aha baana bır seyl oldu sıkılastım mı ya oldum ben
merhabaaaa motivasyon lazım dediler geldik nasılsın toparladın mı kedninii ? şimd spordan cıktım ben biraz gaza getıreyım senı hiit cardio yapıyorum bu aralar haftada 3 kez diğer günler cassey hoo videoları ve burpee/plank . sana eger dız sakatlıgın vs yoksa burpee yapmanı kesınlıkle tavsıye edıyorummm canım.plankta keza oyle max 3 gunde farkedersın degısımını aha baana bır seyl oldu sıkılastım mı ya oldum ben
ilk etapta çok uğraştım kaç kere pes ettim tekrar denedim olmadı. Bir gün "uzun bir yolculuğun bile bir adımda başladığını " anladığım gün yediklerimi düzene soktum 72 kiloya düştüm ve gittim spor salonuna yazıldım. ilk bi ayda hemen 69 kiloya düştüm zaten onu görünce başarıyorum galiba hissi geldi. sonraki iki ayda ise 64 kiloya düştüm son bi ayda da kilo veremedim. Şimdi tekrar başlıyorum umarım hepimiz istediğimiz kiloları görürüz.
Düzeltme notu: zumba bu konuda çok iyi ve ip atlama alanınız varsa mutlaka yapın
Tabi yeniden başladığım için sevgili günlük okuyucularım biraz bocalıyorum. Hayatımın merkezinde tekrar su var ve sağlıklı ürünler seçmeye çalışıyorum. Erken kalkma düzenini oturtursam şayet yürüyüşlere gidicem ve evde zumba yapıcam ama olmazsa spor salonu şart