- 1 Eylül 2014
- 167
- 70
- 38
vay maşallah sana yauuu bu ne azim kız :) ama seni bi konuda uyarmalıyım arkadaşım bir doktor olarak. Bu kadar az yersen vücuna yemeğe ulaşamıyormuşsun sinyali gönderirsin o da ilk yediğin şeyi yağa dönüştürüp depolar zor zamanlar mı geliyor acep diye. Bir çeşit savunma mekanızması. Böylece tartıda kilo vermiş olursun az yemek yediğin için ama yağ kütlende bir artış meydana gelir ve zamanla kilo vermen de zorlaşır. yemek yiyemiyorsan diyet bisküvilerden falan 1-2 tane (fazla değil çünkü 3 tanesi 1 dilim ekmek yerine geçiyor) atıştır bence. ama yine de azmine hayran kaldım doğrusu. o yorgunluğun üstüne hem çok az yemişsin (ben olsam vuhuuuuuuuu :) ) hem de üşenmemiş mekik çekmişsin. helal kız sanasanırım ben fazla tembelim
Aklima takildi 20 gunde 8 kilo verdiren uc secenekli diyet var yapan var mi
kızlar 1. resim de ki hareketi lastiksiz de çok güzel yapılıyor ve etkisini bacaklarınız da ve bel de hissediyosunuz.duvarı tutunın ve resimdeki gibi bacağınızı yukarı doğru kaldırın aynı anda ayağınıza uzanırsanız çok daha iyi karnınızı sıkıştırmış oluşunuz.
Dün eklemeyi unuttum bir de yoğurt yedim.
Menüm
Canım öyle bir tost çekti öyle bir tost çekti kalktım kendime buğday ekmeği 2 dilim (küçüklerden) çok az peynir tost yaptım afiyetle yedim siyah çay eşliğinde.
Öğle
Patates ve 2 dilim normal ekmek yedim.(Fazla lif bazı bünyelerde kabız yaptığı için beyaz ekmek)
Akşam
Sebze yemeği ekmeksiz
Bir de bir çay kaşığı fındık ezmesi yedim.(Tatlı istedi canım bu da az şekerliymiş)
Ve kilom tam tamına 74 çıktı.400 gr kayıp bence iyi.Çünkü yağdan olduğunu düşünüyorum.Desteklerinizi her zaman yanımda hissettiğim için teşekkürler
Başlangıç kilosu:74.4
Şuan ki kilom:74
Hedef:64
Saygı ve sevgilerimle
gayet güzel kızlar yola devambu ara da ben 4 kaşık kısır yedim dayanamadım kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?