Cebe gireceğim

sporumu an itibariyle bitirmiş bulunuyorum 1 saat i aşkın yaptım.öğlen yemeği saatimi ayarlayamadım şuan için de hiç bişi hazırlamadım. duşa girip çıktıktan sonra yoğurttun içine kabak rendeleyip yiyeceğim. bilmiyorum içtiğim sulardan mıdır şu üç gündür çok acıkma hissi oluşmadı.
3. günüm

2 bardak ılık limonlu su
kahvaltı: peynir + maydanoz+ domates
son öğün: yoğurtlu kabak
gece soğuk bi maden suyu da ekleyelim tamamdır

bu gidişle hedeflere daha da yaklaşılır.

Biliyorum canım bende biyoloji okuyorum.Ah yeme şansım olsaydı ama tatilde gelsin otel yemekleri
Aklima takildi 20 gunde 8 kilo verdiren uc secenekli diyet var yapan var mi

Ben kendimi öyle sınırlayamıyorum.İnsanlık hali her zaman o menüler bulunmuyor.İpin ucu kaçınca devamı geliyor

Bunların hepsini dönünce yapacağım.Çok teşekkür ettim

Dün eklemeyi unuttum bir de yoğurt yedim.

Menüm

Canım öyle bir tost çekti öyle bir tost çekti kalktım kendime buğday ekmeği 2 dilim (küçüklerden) çok az peynir tost yaptım afiyetle yedim siyah çay eşliğinde.

Öğle

Patates ve 2 dilim normal ekmek yedim.(Fazla lif bazı bünyelerde kabız yaptığı için beyaz ekmek)

Akşam

Sebze yemeği ekmeksiz
Bir de bir çay kaşığı fındık ezmesi yedim.(Tatlı istedi canım bu da az şekerliymiş)

Ve kilom tam tamına 74 çıktı.400 gr kayıp bence iyi.Çünkü yağdan olduğunu düşünüyorum.Desteklerinizi her zaman yanımda hissettiğim için teşekkürler

Başlangıç kilosu:74.4
Şuan ki kilom:74
Hedef:64

Saygı ve sevgilerimle

Supersin on a diet tebrik ediyorum seni benim azimli arkadasim aynenn devam :)

gayet güzel kızlar yola devam bu ara da ben 4 kaşık kısır yedim dayanamadım kii

O kadar yicen tabi elifim oyle herseyden elini cek olmaz ki zaten. Afiyet bal şeker olsun :)

Ben de bugunku yediklerimi paylasayim
Sabah ....guzel bi kahvalti tabagi hazırladım kendime. Domates salatalik peynir (+mini patatesli borek (kacamagim)) 1 dilim tam bugday ve 1 yumurta
Ara ogun... yarim kase yogurt (+1 tatli kasigi bal ile)
Ogle...sezar salata 1 pepsi max
Aksam...1 kase karisik meyveli nesfit

Iste 1 gun daha gecti kızlar. Her gun daha da guclenicez hep beraber. Cunku biz mukemmeliz :)

canlarım nasılsınız keyifler nasıl bakayım. cumanız mübarek olsun mutluluk huzur hayatınız da olsun yüzleriniz hep gülsün dostlarım öpüyorum sizleri. on a diet , tuba yeni bir güne merhaba :)

Merhaba canım boool abur cuburlu bir günüm.Bugünü açıklamaktan çok utanıyorum ama şu saatten sonra yersem anca meyve olur.

on a diet - canım benim üzme kendini yarın yeni bir başlangıç yap ve vazgeç tüm abur cuburlardan.bugün annemlerin günü vardı çok gitmek istiyordum ama yapılan ikramları yemesem ayıp olur diye gitmekten vazgeçtim. belli bi dönem bazı şeyleri kendimizden kısmamız gerekecek. bizi yarı yolda bırakmak yok yarın yepyeni bi gü olsun senin için arkadaşım öpüyorum seni

4 .günüm

sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı:1 dilim diyet ekmek, yumurta, peynir, domates,çay
öğlen: 3 ceviz , 1 kase yoğurt ( çörek otu kattım içine )
ara: 1 bardak limonlu yeşil çay
akşam: 2 biber dolması , 1 kaşık yoğurt

+ 1 saat 5 dk spor

bugün benim için çok da keyifli değildi diyet açısından. Yine geç kalktım geç kahvaltı yaptım ama zor geçirdim bu günü. Tatlı isteğime karşı koymak beni çok yordu. Çünkü bugün büyük sınav için de bir start vermiş bulunmaktayım. iki zorlayıcı süreci aynı anda yürütmek ne kadar zormuş. Neyse ben en iyisi menüme geçeyim
kahvaltı... domatesli peynirli kepekli sandviç
ara öğün....eti form kakaolu yabanmersinli bisküvi
akşam...1 kase çorba(yemekhanede yedim ne çorbası olduğunu bilmiyorum), 1 küçük tavuk butu, 1/2 porsiyon peynirli makarna
daha da bişey yemedim zaten öğünlerim kaydığı için bir garip oldu benim menü. bugün modum biraz düşük. kusura bakmayın arkadaşlarım

tubacım moralini bozma menün gayet iyi. uyku problemini çözmelisin canım.7 veya 8 en son yediğin saat olsun.bunu uygulamaya çalışıyorum ben de. üst komşuma çıktım. bisküvi v s çayın yanına koydu elimi atmadım. normalde olsa üçer beşer yerdim aldırış etmezdim. en azından 2 3 hafta sıkı sıkı bişileri kendimizden kısalım. ilerleyen zamanlarda kaçamaklar yaparız. lütfen canım benim sporunu eksiltme illa kendine göre bişiler yapmaya çalış. yapmadıkça olay daha çıkmaza giriyor.bu kilolarımızdan kurtulmalıyız
diyete başlamadan önce 76 gösteriyodum bugün gün içerisinde 73.1 .bu rakam kalıcımı ilerki günler gösterecek tabi. yarın da saat 12 ye randevu aldım incelme paketinden söz etmiştim hatırlarsanız. pek işe yapar mı bilemiyorum ama gidip ilk seansı yaptıracağım. umarım işe yarar.

Merhaba canlarım.
Dün akşam yemeğimi 17 de ve yağsız tuzsuz bir salata ile yaptım.Acıktım ama çubuk kraker ve form bisküvi fazla tükettiğim için yemedim.Bugün ise;
sıcak su
(15dk sonra)
Portakal suyu
2 dilim kaşar peyniri
patates haşlama
bir dilim ekmek yedim.

Spor olarak 3 saat yüzdüm.Şimdi öğle yemeği yiyeceğim abartmadan sonrasında tekrar yüzerim.İnşallah döndüğümde bir kaç kilo vermiş olurum

elifsaydam- umarım işe yarar ve yararsa kesin gidiyorum bende.Süreçleri burada kısaca yazarsan iyi olur :)

kızlar seans çok güzel geçti.40 dk bi uygulama yaptılar. ama işin kötüsü çıkışta arkadaşlarla bi yere oturduk yemesem hoş olmayacaktı.pişmanlık duya duya yedim.bu moralle akşam yerşem bi yoğurt yerim başka da bişi yeyem

sabah gitmeden önce 1 bardak yeşil çay , bir domates, biraz da peynir yemiştim canım ekmek istememişti.ama öğlen seans sonrası olan oldu.kaşarlı sucuklu tost, yanında turşu ve ayran tükettim. ahhh ahhh hem inceleyim diyorum bi yandan yediğime akın eve yeni geldim biraz dinlenip en azından sıkı bi spor yapacağım.

Menülerim gittikçe azalıyor ve geçen seneki arkadaşlarımın hepsi yarım kadar göründüğümü söylüyor.Çok mutluyum ve 1 saat yürüyüş ve 4 saat falan yüzüyorum.Kendimi çok rahat hissediyorum bir de şu kabızlığım olmasa...Şimdi doğadanın form çayını aldım şişede olandan o çok rahat çıkarıyor. Yemeklerim hep bir porsiyonun yarısı ve ızgara tarzında.Tek sorunum boğazım ağırıyor. elifsaydam senin adına mutluyum pişmanlık hissetmen çok iyi çünkü ben o gece pişmanlık hissedip bu kadar kendimi sıkmadan az yiyebiliyorum. Şuan tartı bulsam çıkacağım.Çokkk merak ediyorum

on a diet -- canım ne arkadaşlarını fark etmesi mükemmel. benim de isteğim fark edilmek . zayıflamışsın demeleri. bu yolda devam edeceğiz inşallah. akşam akşam ben de evde kızartılmış balık pilav ve salata vardı. sofrayı kurmada yardım ettim ama oturmadım küçük bi kase salata yedim. akşam oturmaya komşularımız geldi onlarla ne kurabiye yedim ne de meyve sadece çayımı içtim. öğleni telafi etmek amacıyla. spor tam anlamıyla yapamadım.sadece mekik ve lastikle az bi hareket ettim.

izmir de şuan sağnak yağış var arkadaşlar ohhh ferahlıyoruz

elifsaydam- çok azimliyiz ben hayatım boyunca kendimi böyle görmemiştim
tuedba nerelerde?

On a diet kesinlikle azimliyiz incecik olacağııız . Eveeet tuba ses veeer neler yapıyosun

Yazdıklarınızı okuyorum kızlar ama inanın utancımdan yazamadım buraya. Çünkü irademe yenik düştüm dün akşam ve bu sabah biraz abarttım. Sabah serpme kahvaltıya gittik eşimle ve tabi dayanamadım baya bi kaçırdım.Kendimi çok kötü hissediyorum ve moralim çok bozuk. Fark ettim ki bende yeme bozukluğu var. Bununla ilgili napabilirim bilmiyorum. Sizin bir fikriniz varsa bana yardım edin kızlar o kadar fenayım ki

yeme bozukluğu değil canım alışkanlıklardan uzak durmak bazen zorlaşıyor. daha yolun başındayız ve yavaş yavaş eski yemek yeme şeklimizden kurtulcaz.alışma evresi gibi düşün. on a diet in dediği gibi pişmanlık duyduğumuza göre bizde değişen şeyler var.bu akşam dikkat etmeye çalış kuzum. tatlı canını çok üzme sakın. bu yola azimle devam etmeyi bırakma.istediğimiz hedeflere sağlıklı bi şekilde ulaşmamız için önümüzde en azından 5 6 ay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…