- 1 Eylül 2014
- 167
- 70
- 38
Ohh iste böyle devam azimin elinden ne kurtulur:) dün akşam yemeğinde fazla ekmek yedim öncesi fena sayılmazdı.sabahlarken geceyi 1 kahve ve 3 mandalina ile geçirdim.bugün daha dikkatli olacağım inşallah. çünkü tartıda 1 kilo kadar fazla çıkıyorumHer şey mükemmel düzenli yemek yiyor ve hareket ediyorum. Rahatladım. Öğünlerimi paylaşmıyorum ama böyle giderse inşallah kilo vericem.
ne işe yarıyor canım bu çaySalatalık Çayı hazırladım 10 gün sabah akşam 1 bardak içeceğim
Mutsuzum çünkü ipi tutmak daha da zorlaştıOn a diet nerelerdesin merak ediyorum canım
Bu durum bende de aynı işledi.ama başlamak gerek yeniden on a diet. Ya pes edeceğiz ya da devam edeceğiz.iyi haberlerini bekliyorum.daha sıkı başlamamız gerekiyorMutsuzum çünkü ipi tutmak daha da zorlaştı
Varım ama umutsuzca varım dikkat etsemde olmamaya başladı spor olmadan olmuyorBu durum bende de aynı işledi.ama başlamak gerek yeniden on a diet. Ya pes edeceğiz ya da devam edeceğiz.iyi haberlerini bekliyorum.daha sıkı başlamamız gerekiyor
Varım ama umutsuzca varım dikkat etsemde olmamaya başladı spor olmadan olmuyor[/QUOTE.
Canım yurta mı evde mi kalıyorsun bilmiyorum ama evdeysen karın hareketleri yapabilirsin ya da hafta da 3 gün yürüyüş yapabilirsin.doktora gittim her öğüne 3 dilim ekmek yazdı ve önerdiği ölçülerde inan ki biz diyet yaparken yemiyoruz.doktora dedim ki diyet yapıyorum ama sizin dediklerinizin yarısını da yemediğim halde kilo veremiyorum.metobolizman yavaşlamış dedi. Belli bi süre normal beslen sonra diyette başla dedi. Hafta da 3 gün 40 dk spor yapmamı önerdi.ekmeği kesmemek Lazım kendinizi minimum besleme yerine sağlıklı ama vücudumuza enerji sağlıyacak besinler yememiz laZım. Şunu söyledi makarma pilav yenebilir ama Ekmeğin yerine.1 dilim ekmek = 1 orta boy patates =1 kase çorba dedi.
Çok sıktık kesinlikle ve kilo vermemiz yavaşladı.doktorun örnek listesi kadar İnan ki yemiyoruz.eskisi kadar sıkmıyorum kendimi yiyorum.belli bir dönem normal beslen sonra listedeki gibi ye dedi ama ben gene dikkat etmeye çalışıyorum.10 dk da iyidir kuzum yağmurlu olmadıkça hava yürüyelim soğuklara da aldırış etmeden.yürüyen merdivenler yerine merdiven çıkıyorum bacaklarım acıyor kaç gündür demek ki bi faydası oluyor.nasıl oldun.kendimize dikkat edeceğiz değil mi kuzum.nerde o azimli kız :) onu geri istiyorum.Evet biz çok mu sıktık anlamadım. Diyetisyene mi gittin sen? Hayırlısı olsun. Sadece yürüyüş hiç kilo verdirmiyor benim günde 10dk bile olmuyor çok özeniyorum zayıflara o her dakika bir şey yiyip kilo alamayanlara
Sen olmasan çoktan dükkanı kapatıp gitmiştim ama dikkat ediyorum yememe içmeme kilo verme yok sadeceÇok sıktık kesinlikle ve kilo vermemiz yavaşladı.doktorun örnek listesi kadar İnan ki yemiyoruz.eskisi kadar sıkmıyorum kendimi yiyorum.belli bir dönem normal beslen sonra listedeki gibi ye dedi ama ben gene dikkat etmeye çalışıyorum.10 dk da iyidir kuzum yağmurlu olmadıkça hava yürüyelim soğuklara da aldırış etmeden.yürüyen merdivenler yerine merdiven çıkıyorum bacaklarım acıyor kaç gündür demek ki bi faydası oluyor.nasıl oldun.kendimize dikkat edeceğiz değil mi kuzum.nerde o azimli kız :) onu geri istiyorum.
Sakın yavrum bırakma en azından kilo almayız öyle düşün dikkat kendine.o kilolar yavaş yavaş gidecek kuzumSen olmasan çoktan dükkanı kapatıp gitmiştim ama dikkat ediyorum yememe içmeme kilo verme yok sadece
pazartesi yeni bir başlangıç yapıcam özellikle bu günlüğe yazıcağım buraya yazmadım mı duramıyorum yiyorumSakın yavrum bırakma en azından kilo almayız öyle düşün dikkat kendine.o kilolar yavaş yavaş gidecek kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?