Cebe gireceğim

Her şey mükemmel düzenli yemek yiyor ve hareket ediyorum. Rahatladım. Öğünlerimi paylaşmıyorum ama böyle giderse inşallah kilo vericem.
Ohh iste böyle devam azimin elinden ne kurtulur:) dün akşam yemeğinde fazla ekmek yedim öncesi fena sayılmazdı.sabahlarken geceyi 1 kahve ve 3 mandalina ile geçirdim.bugün daha dikkatli olacağım inşallah. çünkü tartıda 1 kilo kadar fazla çıkıyorum

Salatalık Çayı hazırladım 10 gün sabah akşam 1 bardak içeceğim

Eklentiler

• image.webp
    210,1 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba arkadaşlar dostlar canlarım
Uzun zamandır yazamadığım günlüğüme bugün tekrar kavuştum.Çok yoğun tempoda ilerliyorum.Haliyle internete girecek vakit bulamıyorum.Şu bir hafta içinde yediğim max. şekerli şey yarım kase aşure onun dışında kendimi sıktım yememek için. Sabahları hep aynı besleniyorum ama geçen sabah ilk defa yoğurt tükettim sabah kahvaltımda.Sindirimde iyi geldi açıkcası.Diğer yemeklerimi dışarıda yemek durumunda kalıyorum.Öğlen hep kötü oluyorda akşam yemekhaneden yiyorum o hafif olması iyi geliyor.Kilo vermiş değilim Allah o günleri ne zaman gösterir bilmiyorum ama karnımda incelme olduğunu hissettim. Adet dönemim de geliyor onun şişkinliğidir inşallah.

Çok yoğun 2 hafta geçirdiğim yarın son sınavıma girdikten sonra kendime geleceğimi ümit ediyorum.diyeti bozdum Yemem gereken Herşeyi yedim vs... Bakıyorum kendime bir değişiklik yok hep diyet yapmak isteyen ama tam olarak hiçbişeyi hayatına tam olarak oturtumadığımı görüyorum. Ya bu hep böyle yap boz şeklinde olucak yada bir şekilde değişmeli. Bilemiyorum. bu süre içinde en yakın arkadaşlarımdan biriyle diyetisyene gitme kararı aldık.birde doktor dan yardım alalım dedik.gelwcek ayın 3 üne randevularımızı aldık birde doktordan öğreneyim napmam gerektiğini :) arkadaşımla birgün doyasıya yemekli güzel bir gün geçirdikten sonra sıkı bir diyete başlayacağız.buraya yazmasını rica edeceğim Aramıza katılırsa çok daha eğlenceli devam edebiliriz. Yazdığımı söylemiştim bir ara ama hala devam ettiğimi bilmiyor :) motive olmak gerçekten önemli geçen süre içinde on a diet bu Sayfanın varlığı beni yeniden hep geri döndürdü. Inanıyorum ki Mayıs bizim ayımız olacak istediğimiz hedeflere ulaşacağız.yazmaya devam edeceğim taki hedefime ulaşacağım güne kadar iyi geceler diyet arkadaşım

Bu durum bende de aynı işledi.ama başlamak gerek yeniden on a diet. Ya pes edeceğiz ya da devam edeceğiz.iyi haberlerini bekliyorum.daha sıkı başlamamız gerekiyor
Varım ama umutsuzca varım dikkat etsemde olmamaya başladı spor olmadan olmuyor

Evet biz çok mu sıktık anlamadım. Diyetisyene mi gittin sen? Hayırlısı olsun. Sadece yürüyüş hiç kilo verdirmiyor benim günde 10dk bile olmuyor çok özeniyorum zayıflara o her dakika bir şey yiyip kilo alamayanlara

Çok sıktık kesinlikle ve kilo vermemiz yavaşladı.doktorun örnek listesi kadar İnan ki yemiyoruz.eskisi kadar sıkmıyorum kendimi yiyorum.belli bir dönem normal beslen sonra listedeki gibi ye dedi ama ben gene dikkat etmeye çalışıyorum.10 dk da iyidir kuzum yağmurlu olmadıkça hava yürüyelim soğuklara da aldırış etmeden.yürüyen merdivenler yerine merdiven çıkıyorum bacaklarım acıyor kaç gündür demek ki bi faydası oluyor.nasıl oldun.kendimize dikkat edeceğiz değil mi kuzum.nerde o azimli kız :) onu geri istiyorum.

Sen olmasan çoktan dükkanı kapatıp gitmiştim ama dikkat ediyorum yememe içmeme kilo verme yok sadece

Şunu da belirtmek isterim pazartesi başlıyorum derken sporuma başlıyorum çünkü yiyeceğim çok fazla değil çok az abur cubur yiyorum ve ekmek neredeyse hiç yok (eskisine göre bu varsayımlarım) ama spor hiç yok yapmam lazım

Sadece meyve şekeri tüketiyorum yaklaşık 1 haftadır ve ekmek sıfır :)

Ufak bir kaçamakla tekrar eski halime döndüm. İnanın bana şekerli yiyince mideniz bulanıyor kaçamağın tadı olmadı

Devamlı diyet bozmaktan ve buraya bunu yazmaktan çok utanıyorum. Fikir verin ne yapmalıyım

Mutsuzum. Şuanda 77.2 gramım yani kilo aldım. Bu konuyu açtığımdaki hevesimi geri istiyorum. Buradan ne kadar uzaklaşırsam o kadar alıyorum. Hadi başlayalım...

Başlangıç tarihi 02.05.15
Kilo 77.2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…