cefasını ben çekiyorum sefasını başkası

bellanisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
443
12
48
kızlar size derdimi açmak istedim

başımdan iki tane ilişki geçti ilkinde tam sözlenme sıralarındaydık ki annesi aramıza girdi bizle kalmak istiyordu annesi.. tek çocuk olduğu için kalmasına bişey demedim ama bu sefer herşeyi kendi isteği doğrultusunda yapmak istiyordu lafı sokuşturuyor,benden size bi zarar gelmez diyodu gözü yaşlı..vs neyse sonrasında da anlaşamadığımız konular oldu ayrıldık hatta ayrılık konuşmasını annesi yaptı :) sonra başka biriyle evlendi şimdi anasını burda bırakıp yurtdışında yaşıyor eşiyle..

şimdi 2 senedir liseden bi arkadaşımla çıkıyorum onla da anlaşamıyoruz ve ben artık dayanamıyorum.

neden kimse benle ortak noktayı bulmuyor...hep dediğim dedik oluyorlar kendi isteklerine uymamı bekliyorlar

ben cefasını çekiyorum sonra dayanamayıp ayrılıyorum başkası gelip sefasını çekiyor ve bana yapmadıkları karşı geldikleri davranışları,fedakarlıkları sonrakine yapıyorlar....siz ne düşünüyorsunuz benle aynı durumları yaşayan var mı neler hissediyorsunuz..hem seviyorum hem kendimi enayi gibi hissediyorum..içimde sürekli bi burukluk bi ayrılma isteği oluyor..sürekli sorun çıkarıyorum..

Son düzenleme:
hemen hemen bekarken yasadıgım bı olay yasamıssın bı ılıskımde buna benzer bıseyler olmustu ayrılmıstım.. ama anladım kı kımse ıyılıkten anlamıyor suan evlıyım ve evlenene kadarda dedıgım dedık bırı oldum yanı erkeklere alttan almak kafanı one egıp hı hı demek yaramıyor kendı yasam tarzından ve senı sen yapan ozellıklerden vazgecmıceksın ıstersen boyleyım ıstemezsen kapı orda dedıgın de bı bakmıssın kı kolen bıl olmus :1:

hemen hemen bekarken yasadıgım bı olay yasamıssın bı ılıskımde buna benzer bıseyler olmustu ayrılmıstım.. ama anladım kı kımse ıyılıkten anlamıyor suan evlıyım ve evlenene kadarda dedıgım dedık bırı oldum yanı erkeklere alttan almak kafanı one egıp hı hı demek yaramıyor kendı yasam tarzından ve senı sen yapan ozellıklerden vazgecmıceksın ıstersen boyleyım ıstemezsen kapı orda dedıgın de bı bakmıssın kı kolen bıl olmus :1:

bende öyle oldum evlendim 7 ay oldu hala bazen kendimden ödün veremiyorum fark ediyorum
geçen ay dedim bu artık benm kocam bi ömür yaşayacağım bu adamla
sal kendini gitsin :4::9:

çok fedakar bı yapınız varsa ınsanlar bunu suistimal edebılıyor malesef...
kendınızden odun vermemeyı deneyın ilişkilerınızde duzelebılır...
bu dedıgınızı ıyı nıyetlı sevdı mı cok seven her seye katlanan fedakar ınsanların cogu yasıyor...
hakedene hakettıgı degerı verın...tek ödün veren taraf sız olmayın karsılıklı olsun...
sevınce cok zor ama hayatın kuralı bu deveyı dıken hesaaabı...:34:

bencede kararlı ol .asla fedakarlık yapma kendinden .erkek yapıcak fedakarlık yok öle .sen pişşir ben yiyeyim .ne demek yani .banada öle oluyor hep .biz adam ediyoruz millet kapıyor .eski erkek arkadaşım yemek yemeyi bile bilmiyordu yani şapırdata şapırtada. uyardım öğrettim .türküden başka birşey bilmiyordu ne güzel müzikler öğrettim sevdi şimdi rockçı takılıyor düşün yani .benden öğrendiklerini satıyor millete .deli olucam .bide bizim aramızda kullandığımız bir kelime varı baktım herkese söler olmuş .ne oldu adam ettik bak işine yaradı adamın şu kültür düzeyiyle istedği kızı tavlar yani .
valla iyi olmayacaksın demek erkeklere .bunu öğrendim ben .hayat acımasız .acıma acıncak hale gelirsin derler doğru demek.

çok fedakar bı yapınız varsa ınsanlar bunu suistimal edebılıyor malesef...
kendınızden odun vermemeyı deneyın ilişkilerınızde duzelebılır...
bu dedıgınızı ıyı nıyetlı sevdı mı cok seven her seye katlanan fedakar ınsanların cogu yasıyor...
hakedene hakettıgı degerı verın...tek ödün veren taraf sız olmayın karsılıklı olsun...
sevınce cok zor ama hayatın kuralı bu deveyı dıken hesaaabı...:34:

aslında karşılıklı fedakarlık bekliyorum ama dediğiniz gibi karşımdaki yapmayınca olmuyor..sürekli kırılan taraf ben oluyorum..

kızlar ya ben 2 kere açmışım başlığı yanlışlıkla ne yapmam lazım alsana bi dert daha :D

bencede kararlı ol .asla fedakarlık yapma kendinden .erkek yapıcak fedakarlık yok öle .sen pişşir ben yiyeyim .ne demek yani .banada öle oluyor hep .biz adam ediyoruz millet kapıyor .eski erkek arkadaşım yemek yemeyi bile bilmiyordu yani şapırdata şapırtada. uyardım öğrettim .türküden başka birşey bilmiyordu ne güzel müzikler öğrettim sevdi şimdi rockçı takılıyor düşün yani .benden öğrendiklerini satıyor millete .deli olucam .bide bizim aramızda kullandığımız bir kelime varı baktım herkese söler olmuş .ne oldu adam ettik bak işine yaradı adamın şu kültür düzeyiyle istedği kızı tavlar yani .
valla iyi olmayacaksın demek erkeklere .bunu öğrendim ben .hayat acımasız .acıma acıncak hale gelirsin derler doğru demek.

sen yine adam edebilmişsin ben bazı alışkanlıklarını hiç değiştiremiyorum önceki konularımda da var kilo vermesini istiyorum böyle iyiym diyor kabul etmiyor..

önceki de öyleydi benle birlikteyken besili dana gibiydi şimdi incecik :)

sen yine adam edebilmişsin ben bazı alışkanlıklarını hiç değiştiremiyorum önceki konularımda da var kilo vermesini istiyorum böyle iyiym diyor kabul etmiyor..

önceki de öyleydi benle birlikteyken besili dana gibiydi şimdi incecik :)

ay ettikde ne oldu allah aşkına baksana .deli olucam benden öğrendiği şeyleri satıyor faceinde fransızca şarkılar paylaşmış kızlarda beğenmiş ortak arakdaşımız var o dedi.ben silmiştim faceden .elimi attığım adam oluyor ya .şaka gibi.kısmeti açılıyor .bi bana olmadı öle .
benim zamanımda sevmezdi öle şeyler şimdi ne olmuş küpe falan bile takmıştır allah bilir .ne diyeyim ben birşey demiyorum artk.

ay ettikde ne oldu allah aşkına baksana .deli olucam benden öğrendiği şeyleri satıyor faceinde fransızca şarkılar paylaşmış kızlarda beğenmiş ortak arakdaşımız var o dedi.ben silmiştim faceden .elimi attığım adam oluyor ya .şaka gibi.kısmeti açılıyor .bi bana olmadı öle .
benim zamanımda sevmezdi öle şeyler şimdi ne olmuş küpe falan bile takmıştır allah bilir .ne diyeyim ben birşey demiyorum artk.

şöyle söyliyim benim iki ilişkimde de hem alıcı hem verici taraf oldum ben de çok şey öğrendim onlardan..bahsettiğim hayati fedakarlıklar..mesela şu an sevgilim okulunu bitirmiş ama askere gitmiyor işe girmiyr kendisini geliştirmesi lazımmış y.lisansa falan uğraşıyor ama notları düşük yani bölümü de zor..ben bekliyorum dolayısıyla üstelik askere gitmeden işe girmeden evlenebilmemiz zor.yani süreç uzuyor da uzuyor..benim napmam lazım ona anlayış göstermeye çalışıyorum ama 2 dönemdir kazanamadı bir sene daha denicek..

Son düzenleme:
kızlar buraya yazın lütfen..diğerini kapattırmaya çalışıyorum 2 kere açıldı başlık yanlışlıkla..madamiks yok diğer moderatörlerden birine bildirsem olur mu acaba..online olan moderatörlerden biri bakabilirmi lütfen..

Son düzenleme:
Back
X