- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Ay ne bileyim öyle düşünmedim. Haklısın ama farkında değilim
Teşekkür ederimBravo gerçekten anlatmaya çalıştığım bir türlü beceremediğim şey bu.çok güzel izah etmişsin
Merhaba hanımlar. İkinci evliliğini yapmış hangi erkeği görsem ikinci hanımını el üstünde tutuyor. Bir dediğini ikiletmiyor. Fark ne şimdi iki evlilik arasında? Daha mı çok sevmiş oluyor nedir yani. Eşim zor bir insan egolu dediğim dedik biri pek anlaşamıyoruz nitekim. Şimdi boşansak ikinciye evlense eminimki daha sakin ılımlı ve kıymet bilen bi adam olur bidaha ayrılık olmasın diye. Aynı tahammülü bizde gösterse herşey çok başka olur ama neden yapmıyolar ?
Neden öyle düşünüyorsun?Gerçekten mutluluğu 2ci evlilikte bulanlar da var.59 yaşında evlenen bir kadın tanıdığım ağlayarak,dünyada mutlulukta varmış,sevgi de varmış,ben herkesi benim gibi yaşıyor sanıyordum demişti.Onu bunu bilmem arkadas.. erken yasta bilmem ama cogu kadin cok gec yasta ikinciye evleniosa para yemeye evleniolar.. en azindan gorduklerim ole..
Soledim ya:) benim gorduklerim oyle ablam.. istisnalar mustesnadir:)Neden öyle düşünüyorsun?Gerçekten mutluluğu 2ci evlilikte bulanlar da var.59 yaşında evlenen bir kadın tanıdığım ağlayarak,dünyada mutlulukta varmış,sevgi de varmış,ben herkesi benim gibi yaşıyor sanıyordum demişti.
İlk eşini kaybetmişti fakat yıllarca şiddet görmüş,gençliği öyle geçmiş,eşini kaybettikten bir kaç yıl sonra tekrar evlenmişti.
Eski eşim evlenirse ikinci eşini el üstünde tutsun bence de, ders çıkarsın yaşadıklarından bir daha yapmasın aynı şeyleri mutlu olsunlar. Bende mutlu olayım tabi :) ‘allahın rahmeti sonsuzdur’ ve ‘bu dünyada hepimize her var’ çok sevdiğim ve benimsediğim iki mottodur, birlikteyken mutsuz oldular diye taraflar ömür boyu diyet mi ödemeli, allah neler nasip eder bilinmez onun rahmetine güvenmek gerekMerhaba hanımlar. İkinci evliliğini yapmış hangi erkeği görsem ikinci hanımını el üstünde tutuyor. Bir dediğini ikiletmiyor. Fark ne şimdi iki evlilik arasında? Daha mı çok sevmiş oluyor nedir yani. Eşim zor bir insan egolu dediğim dedik biri pek anlaşamıyoruz nitekim. Şimdi boşansak ikinciye evlense eminimki daha sakin ılımlı ve kıymet bilen bi adam olur bidaha ayrılık olmasın diye. Aynı tahammülü bizde gösterse herşey çok başka olur ama neden yapmıyolar ?
Merhaba hanımlar. İkinci evliliğini yapmış hangi erkeği görsem ikinci hanımını el üstünde tutuyor. Bir dediğini ikiletmiyor. Fark ne şimdi iki evlilik arasında? Daha mı çok sevmiş oluyor nedir yani. Eşim zor bir insan egolu dediğim dedik biri pek anlaşamıyoruz nitekim. Şimdi boşansak ikinciye evlense eminimki daha sakin ılımlı ve kıymet bilen bi adam olur bidaha ayrılık olmasın diye. Aynı tahammülü bizde gösterse herşey çok başka olur ama neden yapmıyolar ?
Gerçekten de öyle,bu şekilde 2cide mutlu olanları görünce seviniyorum,düşünsene koca ömür öyle geçmişSoledim ya:) benim gorduklerim oyle ablam.. istisnalar mustesnadir:)
Lafindan sözünden çıkmayan adam.mi? Cidden böyle bir adam çekici geliyor mi? Kendi aklı yok mu? Bence olay gecinebildigi insan bulmak. Mesela benim lafimdan sozimden çıkmayan insan olsa eşim uff git ilerde oyna derim ama başkasına baya hos geliyormuş.="iremerve1990, post: 55514150, member: 716375"]Tespitiniz o kadar doğru ki.bence bunun ilkle ikinciyle alakası yok.adamın karakteriyle alakalı.mesela ben eşimle 20 yaşında evlendim oda 25 yaşındaydı.o zaman dediğiniz gibi çok gençtik ve birçok sorun yaşadık.eşimin hataları da oldu. Ama ders almasını bildi ve çok değişti.şimdi çok şükür lafımdan sözümden çıkmayan bi adam oldu.mesela o zamanlar çok sinirliydi herşeye bağırırdı ama şimdi hiç öyle değil.bazı şeyler yaşla ve tecrübeyle değişiyor bence.
Genelleme yapmak hata olur. Bir de 2. Eş olan Tarafın ilk eşin veremediğini belki de bende buldu düşüncesi de biraz Abes . Sonuçta bir evlilik bitiyorsa her iki tarafında hatası Yüzünden bitmiş olabilir . Ilk eşte neticede bir kadın . Kadının kadın için onun veremediği sevgiyi ben verdim moduna girmesini hoş bulmuyorum .2. Es olarak konunuzu çok itici buldum.
Belki de ilk eşin veremediği sevgiyi saygıyı hurmeti 2. Eşler veriyodur , bir de bu yönden bakınız.
Size sonuna kadar katılıyorumMerhaba hanımlar. İkinci evliliğini yapmış hangi erkeği görsem ikinci hanımını el üstünde tutuyor. Bir dediğini ikiletmiyor. Fark ne şimdi iki evlilik arasında? Daha mı çok sevmiş oluyor nedir yani. Eşim zor bir insan egolu dediğim dedik biri pek anlaşamıyoruz nitekim. Şimdi boşansak ikinciye evlense eminimki daha sakin ılımlı ve kıymet bilen bi adam olur bidaha ayrılık olmasın diye. Aynı tahammülü bizde gösterse herşey çok başka olur ama neden yapmıyolar ?
Konu Sahibi genelleme yaptığı için genelleme yaptım ben de.Genelleme yapmak hata olur. Bir de 2. Eş olan Tarafın ilk eşin veremediğini belki de bende buldu düşüncesi de biraz Abes . Sonuçta bir evlilik bitiyorsa her iki tarafında hatası Yüzünden bitmiş olabilir . Ilk eşte neticede bir kadın . Kadının kadın için onun veremediği sevgiyi ben verdim moduna girmesini hoş bulmuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?