Bi söz vardır kadını er zapdetmez ar zapdeder. Kadın alttan alır O yüzden kadında erkekte tabiki ikinci evlilikte çok mutlu da olmasa aman elalem ne der düşüncesiyle böylelikle sorun yok zannediliyor hepsi bu yoksa bi insan 7 sinde neyse 70 dede odur degişmezMerhaba hanımlar. İkinci evliliğini yapmış hangi erkeği görsem ikinci hanımını el üstünde tutuyor. Bir dediğini ikiletmiyor. Fark ne şimdi iki evlilik arasında? Daha mı çok sevmiş oluyor nedir yani. Eşim zor bir insan egolu dediğim dedik biri pek anlaşamıyoruz nitekim. Şimdi boşansak ikinciye evlense eminimki daha sakin ılımlı ve kıymet bilen bi adam olur bidaha ayrılık olmasın diye. Aynı tahammülü bizde gösterse herşey çok başka olur ama neden yapmıyolar ?
Kimsenin laf sokmaya çalıştığı yok. Bayan ikinci evliliği olduğu için kendi üzerinden değerlendirdi ben onu kastettim hassasiyet diyerek yanlız bu sizi niye bu kadar gerdi.ayrıca kimsenin ikinci kadınlar kocalarının birinci eşlerinden ayrılma sebebi gibi bir iddiada bulunduğu yok.burda bahsedilen adamların adaletsiz davranışları yoksa ikinci kadınlar değil.sizin öyle bir sorununuz yoksa ne mutluŞimdi böyle ikinci eş olmanın hassasiyeti falan diye laf sokmaya çalışan arkadaşlar var doktorum içinde tutma dedi,cevap ver dedi o nedenle yazmam gerek.genellemelere nasıl da bayılıyorsunuz tebrikler.bizim de eski eşlerimizin yeni eşleri var belki ilk kez biriyle evlenmiyoruz? Ya da her ikinci evlilik yapan kadın, adamın ilk eşten ayrılma nedeni değil ? Yani o metres falan dediklerinizden.ya gerçekten çok yol almak lazım da zor biraz.öteki türlü bile olsa boşandığın adamın tekrar mutlu olacak olması sizi niye üzer ya da tam tersi sürünmesi niye mutlu eder.sırf eşleriniz başka biri ile mutlu olacak diye de mutsuz evliliklerinizden ayrılmıyorsanız da bu septik bir durum.Allah yardımcı olsun
Ikıncı kadın derken ?Kimsenin laf sokmaya çalıştığı yok. Bayan ikinci evliliği olduğu için kendi üzerinden değerlendirdi ben onu kastettim hassasiyet diyerek yanlız bu sizi niye bu kadar gerdi.ayrıca kimsenin ikinci kadınlar kocalarının birinci eşlerinden ayrılma sebebi gibi bir iddiada bulunduğu yok.burda bahsedilen adamların adaletsiz davranışları yoksa ikinci kadınlar değil.sizin öyle bir sorununuz yoksa ne mutlu
Anlamayacak bir durum yok ikinci evlendiği kadını kastettiğim malumIkıncı kadın derken ?
Tespitiniz o kadar doğru ki.bence bunun ilkle ikinciyle alakası yok.adamın karakteriyle alakalı.mesela ben eşimle 20 yaşında evlendim oda 25 yaşındaydı.o zaman dediğiniz gibi çok gençtik ve birçok sorun yaşadık.eşimin hataları da oldu. Ama ders almasını bildi ve çok değişti.şimdi çok şükür lafımdan sözümden çıkmayan bi adam oldu.mesela o zamanlar çok sinirliydi herşeye bağırırdı ama şimdi hiç öyle değil.bazı şeyler yaşla ve tecrübeyle değişiyor bence.Madem buna bu kadar inanıyorsunuz siz de el üstünde tutulmak için ikinci eş olmayı deneyin bence
Ne kırıcı yazmışsınız aynı oranda cevap vermek istedim.başlık gerçekten hoş değil.evlilikleri cefa çekmek ya da sefa sürmek için mi yapıyor insanlar.şunu diyebilirsiniz ilk evlilikler Türkiyede erken yaşta oluyor o nedenle henüz olgunlaşmamış,işi,maddi durumu,karakteri tam oturmamış iki kişi aynı eve girince sorunlar oluyor.üstüne çocuk sorumluluğu derken anlaşmazlıklar başlıyor.ama ikinci evlilikler genelde daha olgunlaşılıp yapıldığı için mutlu olma oranları artıyor hem kırıcı olmaz hem de bilgi verir.
Ne güzel ne kadar sevindim.aslında herkes bunu istemez mi ? Ömür boyu mutlu olmak.sizi ve eşinizi tebrik ederim.demek ki çok yıpratmadan ilişkinizi birbirinizin değerini anlamışsınız.Tespitiniz o kadar doğru ki.bence bunun ilkle ikinciyle alakası yok.adamın karakteriyle alakalı.mesela ben eşimle 20 yaşında evlendim oda 25 yaşındaydı.o zaman dediğiniz gibi çok gençtik ve birçok sorun yaşadık.eşimin hataları da oldu. Ama ders almasını bildi ve çok değişti.şimdi çok şükür lafımdan sözümden çıkmayan bi adam oldu.mesela o zamanlar çok sinirliydi herşeye bağırırdı ama şimdi hiç öyle değil.bazı şeyler yaşla ve tecrübeyle değişiyor bence.
Merhaba hanımlar. İkinci evliliğini yapmış hangi erkeği görsem ikinci hanımını el üstünde tutuyor. Bir dediğini ikiletmiyor. Fark ne şimdi iki evlilik arasında? Daha mı çok sevmiş oluyor nedir yani. Eşim zor bir insan egolu dediğim dedik biri pek anlaşamıyoruz nitekim. Şimdi boşansak ikinciye evlense eminimki daha sakin ılımlı ve kıymet bilen bi adam olur bidaha ayrılık olmasın diye. Aynı tahammülü bizde gösterse herşey çok başka olur ama neden yapmıyolar ?
Ikinci eş demek daha doğru bi hitap şekli olmaz mıydı? Hem daha kısa,hem de ikinci kadın diye kime dendiğini hepimiz bilirken?Anlamayacak bir durum yok ikinci evlendiği kadını kastettiğim malum
Ay ne bileyim öyle düşünmedim. Haklısın ama farkında değilimIkinci eş demek daha doğru bi hitap şekli olmaz mıydı? Hem daha kısa,hem de ikinci kadın diye kime dendiğini hepimiz bilirken?
Bravo gerçekten anlatmaya çalıştığım bir türlü beceremediğim şey bu.çok güzel izah etmişsinBu çok değişken bence...
Şimdi hem KK'dan hem çevreden gözlemlediklerimize, burada okuduklarımıza vs bir bakalım.
Burada öyle kadınlar varki eşine sabır diliyoruz hatta Allah kurtarsın dediklerimiz var eşi için. Okurken dehşetle okuyup yahu bu insanı evlendirmek insan sağlığına zararlı dediklerim var. Bu durumda bu kadınların eşi cidden çok mutlu olmayı hak ediyor. Yeni eşi demek ki çok daha farklı ki çok mutlular ve sefasını sürüyorlar...
Diğer grup. Her türlü şiddeti, küfürü içine sindirip ama kocamı seviyorum aslında iyi biri diyenler. Normal şartkarda bu profildeki bir koca müsvettesi mutluluğu hak eder mi? Asla! Ama bu ama kocamı seviyorumcu gruptan boşanıp yeni biriyle evlendiğinde mutlu olmasına şaşıranlar bir daha bakmalı. Sen kendine saygı duymamışsın, değer vermemişsin. Şiddete, küfüre susup ama kocamı seviyorum demişsin demek ki yeni eşi kendine saygılı, küfüre hakarete müsade etmeyen bunları hoş karşılamayacak yapıda olduğundan adam bu kişiyi kaybedeceğini bildiğinden elbette mutlu etmek için evrim bile geçirebilir....mutluluğa şaşırmamak lazım bu durumda
ikinci grubun aksi verisyonuna bakalım. Kadın şiddete, küfüre hakarete eyvallah demiyor tekmeyi basıyor... Bu kadın dünyanın tüm mutluluklarını hak eden kadın işte. Bu örnekteki örnek kadın da ikinci evliliğini yaptığında aaaaaa bu sefasını sürüyor denmez. Sonuna kadar hak ediyor denir....
Yani bu sefa - cefa olayı çok değişken. Şiddet görüp, hakarete küfüre maruz kalıp ama kocamı seviyorum diyen biri tüm bunlara rağmen eşinin ikinci evliliğini merak eder tabi çünkü kocası ona ne yaparsa yapsın o ama o benim kocişim diyen bi tip. Ama üçüncü gruptaki dim dik duran kadın işte o kocasının ne ikinci evliliğini düşünür ne de otuzuncu evliliğini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?