“ Cehennemin dibine “ dese ?

Nişanlandığınıza göre adamı tanıyorsunuz size ilk defa böyle bir ifade kullandıysa ki bu ifade küfür değil hakaret değil fazla tepki gösteriyorsunuz. Elbette hoş değil ama sinir anında söylenmiş tek bir cümle için daha ilerisi nasıl olur diye düşünmeniz bana doğru gelmedi. Size ilk kez böyle bir ifade kullandığını düşünerek yazıyorum bunu. Sakinleştiğinde hatasının farkına varacağını umuyorum, siz de hatanızın farkına varın ama tartışmayı alevlendiren, gereksiz yükselen taraf siz olmuşsunuz.

Sorun bu lafı kullanmış olması ya nişanlıyken bunu yapan adam evlenince neler der diye düşünüyorum haksız mıyım ?
Malesef garanti verilemeyecek bir durum. Haksız değilsiniz, konuşma hararetli de olsa.
Nikah ve düğün 2 farklı ritüel. Biri tüm tanıdıkların toplandığı bir kalabalık, diğeri ise daha az risk taşıyan bir merasim.

Bu adami dügün masrafindan kaciyor varsayiminla suclamayi birak bence.

Eski konunu hatirliyorum... ve seninle evlenmeye nekadar istekli oldugundan bahsediyordun.
Ona kalsa dügünü coktan yapmistiniz zaten.

Ama adamin maksati seninle olmak. O yüzden böyle diretiyor. Yoksa dügün zaten yapardi bence.. bu corona cikmasaydi.

Zaten seni dügüne ikna eden de kendisi degilmiydi?
Niye masraftan kaciyor diye düsünüyorsun ki hala anlamadim..

Bosuna üzmeyin birbirinizi.

Sorun bu lafı kullanmış olması ya nişanlıyken bunu yapan adam evlenince neler der diye düşünüyorum haksız mıyım ?

Sinirler herkeste gergin bu aralar
Ama ilk celallenen siz olmuşsunuz
Öyle her aklınıza geleni söyleyip sonra gelen cevaba sinirlenmek doğru değil
Adama düğünden mi kaçıyorsun pintilik mi yapıyorsun demişsiniz resmen o da düşünmez mi şimdi bu insan evlilikten sonra neler der diye. Sakince konuşmalısınız, cehennemin dibine umurumda değil anlamında kullanılan bir cümledir ilaveten, bu kadar alınacak bir durum yok

Canım nişanlını tanımıyor musun nasıl bi kişiliği var mesela çok iyi boşta sadece bu kelimeyi söyledi diyemi kafana takıldı yoksa daha önce söylemiydi böyle laflar şimdi bi laf dedi diyede ayrılıcak değilsin heralde 🤔
Yani biraz kendi dediğinin doğruluğunu tartışan biri. O huyu yoruyor zaten beni. Elmalar yeşildir diye düşünüyor ya mesela onu kırk saat ayrıntılı anlatır. İlk kez böyle bir laf dedi ama çok kırıldım. Ben böyle şeylere gelemiyorum. Bir de nişanlıyız el üstünde tutması lazım

Bazen hepimiz pişman olacağımız şeyler söylüyoruz. Tartışma anında söylememesi gerekirdi ama söylemiş. Bu dönem herkesin sinirleri bozuldu. Aranız illaki düzelecek o zaman hesabını sorun bence.

Evlılıge yakın sinirler gerılebılıyor. Hele ki karantına gunlerınde belirsiz dugununuz. Hersey ertelendi. Haliyle size sardı.

Büyütülecek bisey yok bence. Karantina halleri sonuçta herkesin sinirler gergin. Ben o lafı cok kötü anlamda kullanmıyorum bu arada belki nişanlınız da öyledir. Yani doğrusu ne bilmiyorum ama bana su anda benden uzak dur gibi bisi ifade diyo

Sakin olun genelde sakin biriyse saygiliysa ustunde durmayin ozur dilemeyi de bilir..
Ztn zor bir donem birde sizin telasiniz katlanmis belirsizlik zor
Adam hep boyleyse ztn hic ugrasmayin ertelenmesi isabet olmus

Gerek yok konusmana:)))
Bılırkısıye bak, kararı o veriyor.
Hersey bıtsın bekle ve dugununu yap. Nikah en mantıklısı ama bu adama ben dugun yapardım

Sinirler herkeste gergin bu aralar
Ama ilk celallenen siz olmuşsunuz
Öyle her aklınıza geleni söyleyip sonra gelen cevaba sinirlenmek doğru değil
Adama düğünden mi kaçıyorsun pintilik mi yapıyorsun demişsiniz resmen o da düşünmez mi şimdi bu insan evlilikten sonra neler der diye. Sakince konuşmalısınız, cehennemin dibine umurumda değil anlamında kullanılan bir cümledir ilaveten, bu kadar alınacak bir durum yok
Yani tamam ben sinirle bir şey dedim de beddua etmedim. Adam resmen beddua etti. O ağır bir laf. Ve nişanlıyız el üstünde tutulmam gereken bir zamanda yaptı

Yani biraz kendi dediğinin doğruluğunu tartışan biri. O huyu yoruyor zaten beni. Elmalar yeşildir diye düşünüyor ya mesela onu kırk saat ayrıntılı anlatır. İlk kez böyle bir laf dedi ama çok kırıldım. Ben böyle şeylere gelemiyorum. Bir de nişanlıyız el üstünde tutması lazım
Sen evlenmek istiyormusun bu adamla ben onu anlamadım sanki hatalarını kolluyormuşsun gibi geldi bana çok üstüne gitme bekle arama sorma o zaten hatasını anlayıp arıycaktır emin ol

Biraz fazla tepki vermiş ama sen de üstüne gitmişsin. Nikahla düğün ayni değil ki düğün daha dipdibe kalabalık bir eylem. Bence önemli olan sağlığınız ve beraberliginiz. Heveslisiniz anlıyorum ama bu kadar zor bir süreçten geçerken takilacaginiz son şey olsun düğün mü nikah mi derdi. Geç olsa da güç olmasın. Nişanlıniz özür dileyene kadar da beklemede kalın

Sen evlenmek istiyormusun bu adamla ben onu anlamadım sanki hatalarını kolluyormuşsun gibi geldi bana çok üstüne gitme bekle arama sorma o zaten hatasını anlayıp arıycaktır emin ol
Yok ya benim yapım da biraz böyle ünlü düşünür hadisenin dediği gibi “el üstünde tutulmazsam hep el kalırım 😂” daha önce 2 nişan attım . Bir sorun mahvedebiliyor beni.

Yok ya benim yapım da biraz böyle ünlü düşünür hadisenin dediği gibi “el üstünde tutulmazsam hep el kalırım 😂” daha önce 2 nişan attım . Bir sorun mahvedebiliyor beni.
Kız bu karantinada seni nasıl el üstünde tutsun sen hadise gibi taşın adamın evine ozaman beraber geçirin karantinayı :KK76:

Biraz fazla tepki vermiş ama sen de üstüne gitmişsin. Nikahla düğün ayni değil ki düğün daha dipdibe kalabalık bir eylem. Bence önemli olan sağlığınız ve beraberliginiz. Heveslisiniz anlıyorum ama bu kadar zor bir süreçten geçerken takilacaginiz son şey olsun düğün mü nikah mi derdi. Geç olsa da güç olmasın. Nişanlıniz özür dileyene kadar da beklemede kalın

aynen artık dilerse ne yapayım. Dilemezse de aramazsan arama yar

Kız bu karantinada seni nasıl el üstünde tutsun sen hadise gibi taşın adamın evine ozaman beraber geçirin karantinayı :KK76:
Olsun uzakta da olsa tutacak. 😂Nişanlıyız insanda bir kıyamamazlık olur. İnsan çiçeği burnunda nişanlısına cehennemin dibine git der mi ?

Olsun uzakta da olsa tutacak. 😂Nişanlıyız insanda bir kıyamamazlık olur. İnsan çiçeği burnunda nişanlısına cehennemin dibine git der mi ?
Talihsizce olmuş söylemi evet bende olsam bende kırılırdım ama tabi biz canım cicim aylarını çoktan geçtiğimiz için bize bunlar koymaz ama siz daha yenisiniz sinirle söylenmiş bi cümle bence insan bazen sinirle ne dediğini duymuyor oluyor yani böyle şeyler sen beklemede kal ilk adım gelene kadar

Back
X