“ Cehennemin dibine “ dese ?

Yani tamam ben sinirle bir şey dedim de beddua etmedim. Adam resmen beddua etti. O ağır bir laf. Ve nişanlıyız el üstünde tutulmam gereken bir zamanda yaptı

Bakın sanırım yaşınız çok genç
Abla gibi dürüstçe söyleyeyim size
Bu cicim ayları, el üstünde tutulmalıyım falan boş hikayedir. İlişkiler karşılıklıdır, söylerseniz duyarsınız, erkekler bu konuda çok ayar sahibi değildir. Şimdi burada herkes ooo olmaz tü kaka vah vah söylenir mi der ama gerçek bu değil. Siz nişanlıysanız o da nişanlı, siz el üstünde tutulmak istiyorsanız o da istiyor, her şey eşit ve karşılıklı. Siz ona saldırmışsınız o da altta kalmamış hepsi bu, sakince konuşun birbirinize meramınızı anlatın ancak böyle çözersiniz

Merhaba hanımlar canım çok sıkkın. Ben nişanlıyım ve corona dolayısıyla düğünümüz ertelendi yaz sonuna . Bundan dolayı ve corona bilmem ne olaylar dolayısıyla malumunuz herkes gibi sıkıntıdayız nişanlım da bende.
Her ne ise, bu akşam konuşuyorduk coronadan falan konuştuk ben düzeliyor dedim o dedi düzelmiyor gizliyorlar falan sonra konu düğüne geldi. düğünümüz olmasa bile nikahlar biraz daha serbest olursa yaparız, zaten biz sade bir nikah istiyorduk başta sonra karar verdik düğüne dedi. Ki düğünü isteyen de kendisiydi . Ben dedim yani nikahlara normal şekil izin verirlerse zaten düğüne de izin verirler fark ne ne alaka yani dedim.
Sinirlendim Ben de dedim sen düğün mü yapmak istemiyorsun. O da ne alakası var ben sana öyle mi dedim falan filan baya bağırıp çağırmaya başladı. Beni konuşturtmadı. Ben konuşabilir miyim falan dedim. hayır gerek yok konuşmana seninle konuşulmuuor dedi. Yani sırf sen düğünden mi kaçıyorsun dediğim için. Dedim madem konuşamıcaz karşılıklı kapatalım telefonu gerek yok konuşmaya o zaman dedim. O da bana cehennemin dibine !!!! Dedi, kapatırsan kapat dedi. Ben de kapattım.
Gerçekten sinirliyim elim ayağım titriyor. Ne yapmalıyım ?
Bugün orucun ilk günü. İkinizde oruç tutmuşsanız onun gerginliği de vardır muhtemel

Bakın sanırım yaşınız çok genç
Abla gibi dürüstçe söyleyeyim size
Bu cicim ayları, el üstünde tutulmalıyım falan boş hikayedir. İlişkiler karşılıklıdır, söylerseniz duyarsınız, erkekler bu konuda çok ayar sahibi değildir. Şimdi burada herkes ooo olmaz tü kaka vah vah söylenir mi der ama gerçek bu değil. Siz nişanlıysanız o da nişanlı, siz el üstünde tutulmak istiyorsanız o da istiyor, her şey eşit ve karşılıklı. Siz ona saldırmışsınız o da altta kalmamış hepsi bu, sakince konuşun birbirinize meramınızı anlatın ancak böyle çözersiniz

yok çok genç sayılmam 😂 30.

Talihsizce olmuş söylemi evet bende olsam bende kırılırdım ama tabi biz canım cicim aylarını çoktan geçtiğimiz için bize bunlar koymaz ama siz daha yenisiniz sinirle söylenmiş bi cümle bence insan bazen sinirle ne dediğini duymuyor oluyor yani böyle şeyler sen beklemede kal ilk adım gelene kadar
İnşallah gelir tabi o da var 😂

Merhaba hanımlar canım çok sıkkın. Ben nişanlıyım ve corona dolayısıyla düğünümüz ertelendi yaz sonuna . Bundan dolayı ve corona bilmem ne olaylar dolayısıyla malumunuz herkes gibi sıkıntıdayız nişanlım da bende.
Her ne ise, bu akşam konuşuyorduk coronadan falan konuştuk ben düzeliyor dedim o dedi düzelmiyor gizliyorlar falan sonra konu düğüne geldi. düğünümüz olmasa bile nikahlar biraz daha serbest olursa yaparız, zaten biz sade bir nikah istiyorduk başta sonra karar verdik düğüne dedi. Ki düğünü isteyen de kendisiydi . Ben dedim yani nikahlara normal şekil izin verirlerse zaten düğüne de izin verirler fark ne ne alaka yani dedim.
Sinirlendim Ben de dedim sen düğün mü yapmak istemiyorsun. O da ne alakası var ben sana öyle mi dedim falan filan baya bağırıp çağırmaya başladı. Beni konuşturtmadı. Ben konuşabilir miyim falan dedim. hayır gerek yok konuşmana seninle konuşulmuuor dedi. Yani sırf sen düğünden mi kaçıyorsun dediğim için. Dedim madem konuşamıcaz karşılıklı kapatalım telefonu gerek yok konuşmaya o zaman dedim. O da bana cehennemin dibine !!!! Dedi, kapatırsan kapat dedi. Ben de kapattım.
Gerçekten sinirliyim elim ayağım titriyor. Ne yapmalıyım ?
Evlenme bununla. Bu olmamış. Çok ciddiyim. Seni çok üzer.

Ay bana da öyle geldi ya 🤷‍♀️
E bacım biz sana ne diyoruz sen hayla neyin peşindesin git ayrıl ozaman bu kıtlıkta bulursan birini kaçırma e ben sana daha ne diyeyim sen kararını vermişsin içten içe :ukala:

Kusura bakmayın ama bu benim için çok basit sıradan bir kavga.
İnsanlık hali moral bozukluğunda, karşı tarafın kaşımasıyla söylenir bir söz, yaşanır bir durum..

Ben de söyleyebilirim o sebepten yadırgamadım.
İnsanlar hep ponçik adamlarla ponçik ilişkiler içinde galiba :)

Kusura bakmayın ama bu benim için çok basit sıradan bir kavga.
İnsanlık hali moral bozukluğunda, karşı tarafın kaşımasıyla söylenir bir söz, yaşanır bir durum..

Ben de söyleyebilirim o sebepten yadırgamadım.
İnsanlar hep ponçik adamlarla ponçik ilişkiler içinde galiba :)
Bana şimdiye kadar kimse böyle bişe demedi. Yani en azından çok ciddi hani artık ayrılık kavgası yaparsın o başka da. Böyle sıradan basit evlilik üzerine bir konu konuşurken böyle denmesi bana bu adamdan olmaz dedirtti.

Bana şimdiye kadar kimse böyle bişe demedi. Yani en azından çok ciddi hani artık ayrılık kavgası yaparsın o başka da. Böyle sıradan basit evlilik üzerine bir konu konuşurken böyle denmesi bana bu adamdan olmaz dedirtti.

Bunu ille size denmiş gibi algılamanız ilginç.
Cehennemin dibine, yerin dibine geçsin, kahretsin bu saçma konuyu gibisinden söylenmiş diye düşündüm ben.

Cehennemin dibine gir, defol mu dedi?

Bunu ille size denmiş gibi algılamanız ilginç.
Cehennemin dibine, yerin dibine geçsin, kahretsin bu saçma konuyu gibisinden söylenmiş diye düşündüm ben.

Cehennemin dibine gir, defol mu dedi?
Hayır bana söyledi canım cümle şöyle oldu, konuşmazsan konuşma cehennemin dibine dedi

Hayır bana söyledi canım cümle şöyle oldu, konuşmazsan konuşma cehennemin dibine dedi

Hmm nişanlılık aşaması için fazla cüretkar olmuş doğru :)
Yine de ben de çok öfkelendiğimde böyle davranabilirim.
O sebeple ayrılık sebebi diyemem sadece buna.
Ama süründür, ders olsun tabi.

Hmm nişanlılık aşaması için fazla cüretkar olmuş doğru :)
Yine de ben de çok öfkelendiğimde böyle davranabilirim.
O sebeple ayrılık sebebi diyemem sadece buna.
Ama süründür, ders olsun tabi.

ne yapsam süründürmek için. Direk açmım mı ararsa falan

Back
X