çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

westwing home hesabıma yüklü 25 tl çekim var 50 tl altlimitli kullanmak isteyen arkadaşım varsa karşılıksız verebilirim ben kapıda ödeme seçeneği kaldırıldığı için kullanamayacağım eylülün 20 sine kadar son kullanma tarihi var

kızlar fairy indirim çeki olup kullanmıcak olan varsa verebilirmi rica etsem?

insanlar sadece kargo bedava oldugunda alisveris yapmiyolar
kullanmak isteyen olursa diye yazdim isteyen hala msj atabilir

üzgünüm fakat daybuydayde 10tlyi kargo bedavayken kullanıyorlar,sende iyi biliyorsun!
kimse kargo bedava olmadan 3 tlllik indirimden yararlanmak istemez

Son düzenleme:
üzgünüm fakat daybuydayde 10tlyi kargo bedavayken kullanıyorlar,sende iyi biliyorsun!
kimse kargo bedava olmadan 3 tlllik indirimden yararlanmak istemez

evet ceklerin nerde nasil kullanildigini cook iyi biliyorum
kargo bedava oldugunda cek tabiki daha avantajli,
kullanmak isteyen!!! olursa mesaj attsin diyorum
zorla kullanin mi diyorum bu ne simdi anlamadim
bu baslik bunun icin degilmi?
alt limit ust limit kargo bedava olamzsa olmaz gibi sartlarimi var...buraya hesap sunmanin anlamadim
istemeyen almaz bitti

kızlar trendyol çeki olan var mı? 10 tl de olur. ama 100 tl altlimit olmasın.. :)

modagram çekim var onunla takaslayabiliriz..

vipdükkan artık 20 lik çekleri 80 tl üzerinde kullandırıyormus.. gerçi alacak birşey bulamamıştım ama insanları önce üye yapıp sonra limit yükseltmek, bana pek de etik gelmedi.. kendilerini kurnaz zannediyorlar sanırım, ama kk ve dh benzeri forumların etkisini küçümsemek onların sonu olur.

ben bir daha vipdükkan a tık bile demem, dünya kadar site var.. onlara mı kaldık!..

benim yönlendirmemle üye olan arkadaşlar varsa kusuruma bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…