çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

ipati

ömerfarukbebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
1.128
3
158
44
İstanbul
arkadaşlar bundan sonra alışveriş siteleriyle ilgili bilgi paylaşımlarını, çek alışverişlerini yada aldığımız cicileri birbirimize sunma işini burda yapalım, diğer topiğide meşgul etmemiş olalım.. herkese iyi alışverişler..

evet haklısın arkadaşım ben bundan sonra buradayım herkes gelsin

kızlar evim.net te 30 tl lik alışverişe 10 tl indirim çekim var kullanmak isteyen varsa sölesin 23 nisan son kullanma tarihi

bende de 50 tl alışverişe ziyada 25 tl çek var isteyen özelden ulaşsın görmeyebilirim

zidaya imiş site

Son düzenleme:
bende de 50 tl alışverişe ziyada 25 tl çek var isteyen özelden ulaşsın görmeyebilirim

zidaya imiş site

zidaya sitesinin faceten sayfasını okusana dün koptum gece gece yorumlar dehşet
kimseye ürünleri gitmemiş arıyolar açan yok.bitanesine ürün iadesi yapılcak sözü verilmiş.mail gitmiş akbanktaki şu hesabınıza yatırldı diye aslında alan kişinin akbankta hesabı falan yok

Ayy bilmeden alışveriş yapmamak lazım gerçekte de Allah korusun

Ayy bilmeden alışveriş yapmamak lazım gerçekte de Allah korusun

aynen canım din forumdonanımda gezerken fark ettim orda demişler face teki yorumlarına bakın diye.öle gördüm bende bu arada o siteden tarihi geçmiş üründe yollamışlar biliginiz olsun

aynen canım din forumdonanımda gezerken fark ettim orda demişler face teki yorumlarına bakın diye.öle gördüm bende bu arada o siteden tarihi geçmiş üründe yollamışlar biliginiz olsun

yok almam bişi zaten artıksaol canım

arkadaşlar daybuyday den yaptığım ilk alışveriş geldiii :) oğluşuma t-shir , ama bişey var dikkaetimi çeken bankada dönemiçi hareketlere bakıyorum daybuyday ödemeleri (hani şu kuruş olanlar) görünmüyo? kafam karıştı doğrusu :26:

ne çabuk gelmiş
belkide teslimden sonra düşülüyo gg de öle ya öle bi durumda olabilir

selam herkese yeni topik hayırlı olsun

ohh ya buradan devam ederiz inşallah sorunsuz bir şekilde

selam herkese yeni topik hayırlı olsun

ohh ya buradan devam ederiz inşallah sorunsuz bir şekilde

aynen ya
dün daybuyday kampanyaından sonra forumdonanıma girdim bir başka yağmalamada görüşmek üzere yazmışlar

bedavadan biraz pahalı, biri çek mi dedi, hep birlinkte batacağız kızlar, limango verilir trendyol alınır, naylonncuu geldii hanııımmmm, takas, takas yapılır, valla sermayesi kurtarmaz abla, üç mandala limango çeki verilir

dünkü daybuyday den sonra kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu çekler bağımlılık gibi birşey oldu artık

Kızlar hayırlı olsun herkeslere
Evimister çeki var 25tl(50tl altlimitli) takas isteyen bana ulaşsın kullanmayacağım çeki.

kızlar korkutmayın beni zidayadan dün sebamed aldım inşallah doğr dürüt gelir yada tarihi geçmemiştir aslında bu sitelere girmemk gerek ama çekleri görünce dayabamıyorm evimistere direndim sonra alışveriş yaptım ürün eksik geldi biliyorsnuz yazdım daha önce mail attım ses seda yok ah narash arkadaşım yaktın benii şaka tabi gücenme çeki senden aldım ya

ilk dediğin canım dünkiler değil demi

ben her zman bakıyorum hemen gözüküyor krş da olsa merak ettim bakıyım dur:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…