arkadaşlar bundan sonra alışveriş siteleriyle ilgili bilgi paylaşımlarını, çek alışverişlerini yada aldığımız cicileri birbirimize sunma işini burda yapalım, diğer topiğide meşgul etmemiş olalım.. herkese iyi alışverişler..
bende de 50 tl alışverişe ziyada 25 tl çek var isteyen özelden ulaşsın görmeyebilirim
zidaya imiş site
zidaya sitesinin faceten sayfasını okusana dün koptum gece gece yorumlar dehşet
kimseye ürünleri gitmemiş arıyolar açan yok.bitanesine ürün iadesi yapılcak sözü verilmiş.mail gitmiş akbanktaki şu hesabınıza yatırldı diye aslında alan kişinin akbankta hesabı falan yok
Ayy bilmeden alışveriş yapmamak lazım gerçekte de Allah korusun
aynen canım din forumdonanımda gezerken fark ettim orda demişler face teki yorumlarına bakın diye.öle gördüm bende bu arada o siteden tarihi geçmiş üründe yollamışlar biliginiz olsun
arkadaşlar daybuyday den yaptığım ilk alışveriş geldiii :) oğluşuma t-shir , ama bişey var dikkaetimi çeken bankada dönemiçi hareketlere bakıyorum daybuyday ödemeleri (hani şu kuruş olanlar) görünmüyo? kafam karıştı doğrusu :26:
selam herkese yeni topik hayırlı olsun
ohh ya buradan devam ederiz inşallah sorunsuz bir şekilde
arkadaşlar daybuyday den yaptığım ilk alışveriş geldiii :) oğluşuma t-shir , ama bişey var dikkaetimi çeken bankada dönemiçi hareketlere bakıyorum daybuyday ödemeleri (hani şu kuruş olanlar) görünmüyo? kafam karıştı doğrusu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?