çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

kızlar zidayada 6o tl alt limitli iki kullanımlık 25 tl çekim var son kullanma tarihi pazartesi .alıcak birşey bulamadım isteyen varsa kodu özel mesajla ulaşsınlar

daybudayda bşy beğendim ölçülerini sormak için aradım maşallah bu saatte bile çalışıyorlar

daybuyday anneler gününe kargo bedava yaparmı kızlar hesapları ayarlayalım dicem ama artık oda zorlaştı ama yine de 10 tane falan ayarlarım inşallah boşa olmasından korkuyorum

kızlar bana 20 tl limango çeki verebilecek olan varmı? bugün için acil lazım. dabuyday 10 tl yüklü hesaplarım var. verebilirim..

kızlar hangi siteler doğum gününde çek veryor ?
dün bana limango 10tl verdi
kızlar bana 20 tl limango çeki verebilecek olan varmı? bugün için acil lazım. dabuyday 10 tl yüklü hesaplarım var. verebilirim..

canım elimde 10.17de bitecek 7tl ve 10tlm var fakat birleşmiyor.7yi hemen aktarabilirim istersen.

kızlar günaydın, morhipo 10tl ve daybuyday 10 tl isteyen olursa kullanabilir benden, markafoni 25tlniz varsa 2 adet limango 20tl verebilirim

daybudayda çekimin 20lik birini kıyıpta kullandım bu saati aldım kızlar

10.80 e..

Son düzenleme:
kızlar limango doğum gününde 10 tl verdiği çeki daha önceki hazırda bulunan 20 tl çek ile birleştiremiyor muyum?? limangoda olmuyo mu yani çek birleştirme

kızlar kervandan 50 tl cekim var alt limitsiz ilinde kervan subesi olmayanlar netten kullanabilir diyor benim ilimde var gidipte bakmadım isteyen olursa takas edebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…