• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çekememezlik mi desem adını siz koyun!!!

ela.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2.161
5
116
Isparta
selam arkadaşlar ben çevresinde gayet sakin ,uysal,ama dobra bir insanım,artı misavirlerimiz geldiğinde annemi kesinlikle kaldırmam ikramdır çaydır ve hep taktir ediliyorum birçok özelliğimden dolayı...bunları anlatıyorum konumla ilgili ,,,benim halamın kızı var o da fesat ,evine gidince bile bilgisayardan başını kaldırmaz misavirliğe mi gitmişiz hiç anlamam annesi yalvarır söylene söylene çay yapar ..neyse halamda kendi kızı ve benim aramdaki uçurumun farkında...
neyse 1 ay önce babam ameliyat oldu ve kimseye haber veremedim ani oldu..annemde ananem rahatsız diye memleketteydi neyse birtek ben koşturdum babama herşeyiyle ilgilendim tek başıma ...halam 1 ay önce aradı telefonda bana ne o kız haber verilmezmi hiç niye vermiyonuz dedi (halamlarla ya kıyafet isticekleri zaman görüşürüz ya da 2 yılda bir bayramlarda kendileri aşırı çıkarcı insanlar telefonla bile aramazlar para yazar diye)bende dedimki hala kimseye haber veremedim ,hem sende ameliyat oldun haber verdiniz mi duyduk geldik arıcağın kadar gelseydiniz dedim daha söyleniyor bende aramızda iletişim her zaman konuşmuşluk yok ki ee böyle olunca arayıp babam ameliyat oluyor diyemedim dedim telefonu kapattı o kapatış..bugünde kızı evleniyor ve davetiye bile yollamadılar..bakarmısınız inanın kızının öyle saygısızlıklarını gördükki annemle küsmedik ben aramızda iletişim yok her zaman dedim diye küstüler can düşmanlarıyız ..kızı bile görünce beni kafasını çeviriyor..bence bunlar kıskançlıklarından yaptılar ..hayatımda bir karıncayı bile incitmedim çok iyi biliyorlar beni mahsusu yaptılar gücüme gitti açıkcası..çok iyiliğimizi gördüler çünkü.davetiye bile göndermicek ne yaptık biz bilmiyorum..paylaşmak istedim...

Gecmis olsun, Rabbim sifalar versin babaniza ...

Konuya gelince, zaten basliktata belirtmissiniz, AYNI FIKIRDEYIM!
Sizi istemeyeni sizde bosverin...

2yıl evvel ben sözlüydüm şuanki nişanlımla,oda çok sevdiği birinden ayrılmıştı sözlüme rice ettim bizi yemeğe çıkardı ona sigarasına kadar aldı konuştu destek verdi bende aynı şekilde ama gel zaman git zaman geçen yıl sözü atar gibi durumum vardı küstük sözlümle ve ailede düğün vardı oda nişanlandı ve benim aramın bozuk olduğunu bildiği halde bana destek olmayı bırakın nişanlısıyla tanıştırmadı bile :53: şok oldum resmen onu geçin ne nüspetler yapıyor oynuyor pistte sanki ona destek olan biz değildik en ufak üzgün anımdan kendine eğlence çıkardı..o kadar doluyum kii...şimdi nişanlıma olanları yeni anlattım artık benim işim olmaz o kızla seninde olmasın o gerçekten insaniyetli olsaydı böyle yapmazdı adamdan sayma onu demişti artık benim için hiçler..inanın kafama taktığımdan yazmıyorum bunları ,,bir insana iyilik yapın o da size böyle müfakat versin..

Bu yazdiklarin bana hic yabanci gelmiyor neyazikki...

Teyzem ve Kizi ayni bu anlattigin cinsten insanlar...

Aman canim, verilmis sadakan varmis, olabildigince uzak dur böylesinden...
Zarardan baska birseye yaramaz böyleleri.

evet canım artık bu saatten sonra umrumda değiller allah yüzlerini göstermesin..

Back
X