Çekemeyen kuzen sorunsalı

Öyleyse dedikodu yorumum için senden çok özür diliyorum.

Kuzeninin psikolojisi bozuk demek ki, buluttan nem kapıyor. Keşke yapabilsen de hayatından tamamen çıkarabilsen.

Öyleyse dedikodu yorumum için senden çok özür diliyorum.

Kuzeninin psikolojisi bozuk demek ki, buluttan nem kapıyor. Keşke yapabilsen de hayatından tamamen çıkarabilsen.
Bu raddeden sonra konuşanda şeref yoktur zaten haklısınız yoo neden özürlük bişey yok ben eksik yazmışım kim olsa aynısını düşünürdü

Aşağılık kompleksi olduğu için üzerine alınması çok normal. Sizde her yerden engelleyin. Başkalarının başarısızlığıdan mutlu olan birinden hayır gelmez asla.

Aşağılık kompleksi olduğu için üzerine alınması çok normal. Sizde her yerden engelleyin. Başkalarının başarısızlığıdan mutlu olan birinden hayır gelmez asla.
Kesinlikle hayatımdan çıkardım bundan sonra,aynen öyle zaten kazanamadı haberini dört gözle bekliyorum diyor bu derece iğrenç bir kişilik :)

Ailemde duydu ailemi de engellemiş bana o mesajı atıp ahhaaha bu kadar olur
Müzenin muhtemelen içten içe seni kiskaniyordu. Bekarsin rahatsız işinde olup evlenirsen senden iyisi yok, o 3 çocuklu saçma sapan bi koca falan muhtemelen içten içe hep kiskanmis seni :) boşver

Müzenin muhtemelen içten içe seni kiskaniyordu. Bekarsin rahatsız işinde olup evlenirsen senden iyisi yok, o 3 çocuklu saçma sapan bi koca falan muhtemelen içten içe hep kiskanmis seni :) boşver
Evet evet üzerine bastınız evde yan gelip yatıyorsun seni alan olmaz alanda kapıya atar yazmış oradan belli hahahaah

Evet evet üzerine bastınız evde yan gelip yatıyorsun seni alan olmaz alanda kapıya atar yazmış oradan belli hahahaah
Tam olarak yan gelip yattığım için senin kocanın türünden korunuyorumdur belki deyin münasip bir vakit.

Bu anlatilanin bi benzerini10gun önce yaşadım paylaştığım resmim ağzına alinmayacak hakaretleri yazmış engellemis işin garibi aramız da bi sorun problem falan hiç birsey geçmedi yeminle akraban mi var derdin var

sıkıntılı birisi görüşmeyin öyle akraba düşman başına

Ciddi mi ? Peki siz ne dediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…