Bu yazdıklarınıza göre,Kuzeniniz raporu çıkmamış ama ileride çıkacak bir manyak . Aklını kaybetmiş olmalı hasetlikle ilgisi yokKızlar,bir kuzenim var Allah düşman başına vermesin.Üniversite bitirdim bitireli 4 yıl oldu önlisans olduğu için 2 yılda bir sınavım oluyor haliyle 2 tane sınava girdim kazanamadım, sorunlarım sıkıntılarım vardı.Neyse yine hazırlanıyorum az bir süre kaldı.Bu haset kuzenim ise evli 3 cocugu var.Kocası sürekli evden kovuyor istemiyor aldatıyor şiddet dahi uyguluyor adam evden kaçıyor ona rağmen bu hala adama yalvarıyor sensiz yapamıyorum gel diye beni de kendine dert edinmiş dün uzun mesaj yazmış.Bir kısmı şöyle ' Beni alıpta evlenen oldu seni kim kendine karı eder ' ' Sınav zamanını bekliyorum dört gözle yine haberin gelecek ' Alan da seni kovar sürekli evde yatıyorsun sen kız mısın ' Böyle böyle mesajlar.Cevap bile vermemi beklemeden engellemiş üstelik bende ulaştım yazdım bir yerden ağzıma geleni saydım daha ne yapayım ? Neden kimseye bi kötülüğüm olmadığı halde kötülük buluyorum.
Kızlar,bir kuzenim var Allah düşman başına vermesin.Üniversite bitirdim bitireli 4 yıl oldu önlisans olduğu için 2 yılda bir sınavım oluyor haliyle 2 tane sınava girdim kazanamadım, sorunlarım sıkıntılarım vardı.Neyse yine hazırlanıyorum az bir süre kaldı.Bu haset kuzenim ise evli 3 cocugu var.Kocası sürekli evden kovuyor istemiyor aldatıyor şiddet dahi uyguluyor adam evden kaçıyor ona rağmen bu hala adama yalvarıyor sensiz yapamıyorum gel diye beni de kendine dert edinmiş dün uzun mesaj yazmış.Bir kısmı şöyle ' Beni alıpta evlenen oldu seni kim kendine karı eder ' ' Sınav zamanını bekliyorum dört gözle yine haberin gelecek ' Alan da seni kovar sürekli evde yatıyorsun sen kız mısın ' Böyle böyle mesajlar.Cevap bile vermemi beklemeden engellemiş üstelik bende ulaştım yazdım bir yerden ağzıma geleni saydım daha ne yapayım ? Neden kimseye bi kötülüğüm olmadığı halde kötülük buluyorum.
Durduk yere neden böyle bir mesaj yazdı ki , aranızda tartışma mı geçti..Kızlar,bir kuzenim var Allah düşman başına vermesin.Üniversite bitirdim bitireli 4 yıl oldu önlisans olduğu için 2 yılda bir sınavım oluyor haliyle 2 tane sınava girdim kazanamadım, sorunlarım sıkıntılarım vardı.Neyse yine hazırlanıyorum az bir süre kaldı.Bu haset kuzenim ise evli 3 cocugu var.Kocası sürekli evden kovuyor istemiyor aldatıyor şiddet dahi uyguluyor adam evden kaçıyor ona rağmen bu hala adama yalvarıyor sensiz yapamıyorum gel diye beni de kendine dert edinmiş dün uzun mesaj yazmış.Bir kısmı şöyle ' Beni alıpta evlenen oldu seni kim kendine karı eder ' ' Sınav zamanını bekliyorum dört gözle yine haberin gelecek ' Alan da seni kovar sürekli evde yatıyorsun sen kız mısın ' Böyle böyle mesajlar.Cevap bile vermemi beklemeden engellemiş üstelik bende ulaştım yazdım bir yerden ağzıma geleni saydım daha ne yapayım ? Neden kimseye bi kötülüğüm olmadığı halde kötülük buluyorum.
Hangi dedikodu? Bunu nerden biliyorsunuz?Yaptığınız dedikoduyu duymuş, doğal olarak o da saydırmış. Burada melek numarası yapacaksanız, yazılan mesajları biraz değiştirip kurguda oynamalar yapın.
Edebiyat derslerinde bir metin verirler ve konunun başı ne olabilir diye sorarlar. Konu sahibinin verdiği metinde konunun başını tahmin etmek zor değil. Burada anlattıklarını muhtemelen başka bir kişinin yanında da anlatmış, o kişi de gidip kuzene söylemiş belli ki. Yoksa bir insanın şizofren falan olması lazım durup dururken böyle bir mesaj atması için.Hangi dedikodu? Bunu nerden biliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?