• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekemeyen kuzen sorunsalı

Şimdi kuzeninizin yaşadıklarından da ötürü problemleri var belli. Ayrıca bazı insanlar karşısında çoluksuz çocuksuz rahat insan görmeye bir yerden sonra tahammül edemezler, bekar ve mutlu huzurlu insanları kıskandıklarından 'ama ben de koca buldum, sende de o yok' diye aklınca tek başarıları olan kocalarıyla hava atarlar.

Ama ikinci olarak, ben şahsen rehberimde bu tarz problemleri olan insanların yaralarını kaşıyacak şeyler paylaşmamayı tercih ederdim. Siz şimdi ben onun için paylaşmadım genel olarak paylaştım diyeceksiniz haklısınız ama herkes bunu genel bir kamu spotu olarak algılamaz. Özellikle de zaten psikolojisi alt üst olmuş kişiler üzerlerine istemsiz alınırlar. Yazdıkları doğru değil, fesat mı evet. Öyleyse siz de onu silin ve paylaşımlarınıza öyle devam edin. Ne de olsa onu kast ederek paylaşmıyordunuz görmesine gerek yok.

+öyle yazsa da bu lafları konu sahibi haketmiyor,bizde demiyor muyuz dayak yemesine rağmen gidemiyor çünkü ayakları üstünde durmuyorlar diye ,bunun üstüne karşımızda elini beline koyup çençen konuşamaz çünkü söylenilen yanlış haksız birşey değil ...
birde ben koca buldum en azından minvalinde konuşarak konu sahibini altdan altdan kıskandığını ve ordan ezmeye çalıştığını bu şekilde üstünlük kurmaya çalıştığını gösteriyor sanki koca bulmak matah birşeymiş gibi yazık zavallı bunu başarı olarak gören bir kadın...
Orası öyle tabii, hani en azından bir mantığı olur kuzeninin bu hareketinin.. aaa kadının damarına basmış falan dersin. İşte kuzeni de sadece bir mutsuz evlilik yapmayı başardığından onu hemen çıkarmış çekmeceden. Üzülüyorum böyle insanlara

Siz bu kuzenden uzak durun, hatta kocasının adını mümkünse hiçbir yerde anmayın bile. Yoksa altın varaklı kocasında gözünüz olduğuna salık verebilir.

Öyle bir şey paylaşıp kendi ayaklarınız üstünde durmazsanız kocaya muhtaç kalırsınız onu cekersiniz tarzı bir ima da yoktu öyle mi
Durup dururken ondan alındı sana saydırdı öyle mi
Bilemedim
Kesinlikle,onu burada paylaşmak isterdim silinir diye korkuyorum
Şimdi kuzeninizin yaşadıklarından da ötürü problemleri var belli. Ayrıca bazı insanlar karşısında çoluksuz çocuksuz rahat insan görmeye bir yerden sonra tahammül edemezler, bekar ve mutlu huzurlu insanları kıskandıklarından 'ama ben de koca buldum, sende de o yok' diye aklınca tek başarıları olan kocalarıyla hava atarlar.

Ama ikinci olarak, ben şahsen rehberimde bu tarz problemleri olan insanların yaralarını kaşıyacak şeyler paylaşmamayı tercih ederdim. Siz şimdi ben onun için paylaşmadım genel olarak paylaştım diyeceksiniz haklısınız ama herkes bunu genel bir kamu spotu olarak algılamaz. Özellikle de zaten psikolojisi alt üst olmuş kişiler üzerlerine istemsiz alınırlar. Yazdıkları doğru değil, fesat mı evet. Öyleyse siz de onu silin ve paylaşımlarınıza öyle devam edin. Ne de olsa onu kast ederek paylaşmıyordunuz görmesine gerek yok.
Teşekkür ederim beni anladığınız için tavsiyelerinize kulak vereceğim ❤️

O paylaştığınız kesiti üstüne alınması için de yine konunun bir öncesi olması lazım sanki. Konunun içeriğinin çekememekle hiç alakası olmamasından belli başka mevzulardan birbirinize dolduğunuz. Ha hiç değilse bir koca bulmak da statü atlamak olmuyor ama olsun.

O paylaştığınız kesiti üstüne alınması için de yine konunun bir öncesi olması lazım sanki. Konunun içeriğinin çekememekle hiç alakası olmamasından belli başka mevzulardan birbirinize dolduğunuz. Ha hiç değilse bir koca bulmak da statü atlamak olmuyor ama olsun.
Çekmemesini şuna bağlıyorum.
Yazdığı mesajın bir kısmı 'Sürekli evde yatıyorsun,sen kız mısın' Ben bu mesajdan ötürü onu yazdım haklısınız ❤️

Yazık kuzeninize,toplumda var olmanın evlenip,çocuk yaparak sağlanacağını sanıyor.Onu istemeyen kocasına tutunarak yaşamaya çalışıyor.Evliliği marifet ve zafer olarak görenlerden.Kocasına yalvarma sebebi onu gerçekten sevdiğinden değil,onun sayesinde var olduğunu düşünmesinden geliyor bence...Kuzeninizle muhattap olmayın derim.Cahille münakaşaya girerseniz dışardan bakan insanlar iki cahilin tartıştığını düşünür.
Şu ilk 3 cümlenizin kamu spotu olması lazım..

+öyle yazsa da bu lafları konu sahibi haketmiyor,bizde demiyor muyuz dayak yemesine rağmen gidemiyor çünkü ayakları üstünde durmuyorlar diye ,bunun üstüne karşımızda elini beline koyup çençen konuşamaz çünkü söylenilen yanlış haksız birşey değil ...
birde ben koca buldum en azından minvalinde konuşarak konu sahibini altdan altdan kıskandığını ve ordan ezmeye çalıştığını bu şekilde üstünlük kurmaya çalıştığını gösteriyor sanki koca bulmak matah birşeymiş gibi yazık zavallı bunu başarı olarak gören bir kadın...
Cansınız siz sağolun ❤️

Valla ben inanirim, benim de böyle ruh hastası bir kuzenim var. Yillar önce face de kendi kardeşimin uní sinavina girdigi yil " Artık arkadaslarimizin değil,kardeslerimizin, onların arkadaslarinin Üniversiteli olduklarinin haberlerini aliyorsak yaslaniyoruz demektir" minvalinde bir yazı paylasmistim. Bu kuzen benden 2 yaş küçük kardeşimden de 2 yaş büyük ve o yil 3. Kez mi ne uní sinavina giriyordu. Niyeyse bu yaZimi üstüne alinmis, kendi duvarinda bana dosemisti de dosemisti :D aklimin ucundan dahi ona laf dokundurmak gecmemisti, zaten ne dokunduracagim.şok olmustum psylasimini görünce. Ama böyle şeyler insanların kiskancliklarini disa vurmalarina sebep oluyor. Salla gitsin.

Valla ben inanirim, benim de böyle ruh hastası bir kuzenim var. Yillar önce face de kendi kardeşimin uní sinavina girdigi yil " Artık arkadaslarimizin değil,kardeslerimizin, onların arkadaslarinin Üniversiteli olduklarinin haberlerini aliyorsak yaslaniyoruz demektir" minvalinde bir yazı paylasmistim. Bu kuzen benden 2 yaş küçük kardeşimden de 2 yaş büyük ve o yil 3. Kez mi ne uní sinavina giriyordu. Niyeyse bu yaZimi üstüne alinmis, kendi duvarinda bana dosemisti de dosemisti :KK70: aklimin ucundan dahi ona laf dokundurmak gecmemisti, zaten ne dokunduracagim.şok olmustum psylasimini görünce. Ama böyle şeyler insanların kiskancliklarini disa vurmalarina sebep oluyor. Salla gitsin.
Ahhahaha cidden aynı şey güldüm ya çok yaşayın.😂

Valla ben inanirim, benim de böyle ruh hastası bir kuzenim var. Yillar önce face de kendi kardeşimin uní sinavina girdigi yil " Artık arkadaslarimizin değil,kardeslerimizin, onların arkadaslarinin Üniversiteli olduklarinin haberlerini aliyorsak yaslaniyoruz demektir" minvalinde bir yazı paylasmistim. Bu kuzen benden 2 yaş küçük kardeşimden de 2 yaş büyük ve o yil 3. Kez mi ne uní sinavina giriyordu. Niyeyse bu yaZimi üstüne alinmis, kendi duvarinda bana dosemisti de dosemisti :KK70: aklimin ucundan dahi ona laf dokundurmak gecmemisti, zaten ne dokunduracagim.şok olmustum psylasimini görünce. Ama böyle şeyler insanların kiskancliklarini disa vurmalarina sebep oluyor. Salla gitsin.
Ben de ilk maaşımla iPhone almıştım. Aldığım hafta kuzenim feministlik kocayı bulana kadar komünistlik iPhone alana kadar yazmıştı 😂😂😂😂
Hala aklıma gelince gülerim 😂😂😂

@JES @morning @hizuran @Laavinia @olympikos @KilicBaligi @HaslanmisPattis MssPARE MssPARE Olmadimben Olmadimben
Kızlar hepinizi etiketledim çok haklısınız eksik anlatım var.
Kesinlikle sınava hazırlanıyorum ben asla kimse hakkında dedikodu yapmam ağzıma bile almadım.Eksik anlatım yapmışım haklısınız anlatıyorum.Tv programında bir kesiti çok beğendim kızların okuyup ayakları üzerinde durması ile ilgiliydi onu paylastım.Üzerine alınmış.Bana onları yazmış.Benim bir sürü arkadaşım var beğendiğim bir kesiti alıp durumuma atmama karşılık yazmış.Ne adı geçiyor,ne bişeyi,ne aldatılma ne de dayakla ilgili bişey var.Şok oldum zaten,cevap bile vermemi beklemeden engellemiş.
O zaman uzak durun. Hasta belki de.
Cevap bile vermeyin. Dua edin de engelledigi gibi kalsın.

@JES @morning @hizuran @Laavinia @olympikos @KilicBaligi @HaslanmisPattis MssPARE MssPARE Olmadimben Olmadimben
Kızlar hepinizi etiketledim çok haklısınız eksik anlatım var.
Kesinlikle sınava hazırlanıyorum ben asla kimse hakkında dedikodu yapmam ağzıma bile almadım.Eksik anlatım yapmışım haklısınız anlatıyorum.Tv programında bir kesiti çok beğendim kızların okuyup ayakları üzerinde durması ile ilgiliydi onu paylastım.Üzerine alınmış.Bana onları yazmış.Benim bir sürü arkadaşım var beğendiğim bir kesiti alıp durumuma atmama karşılık yazmış.Ne adı geçiyor,ne bişeyi,ne aldatılma ne de dayakla ilgili bişey var.Şok oldum zaten,cevap bile vermemi beklemeden engellemiş.
Zaten hiç bir şey o söylediklerini haklı kılmaz ama merak etmiştim. Belki size daha önce keşke okusaydım falan dedi ya da etraftan okumadığıyla ilgili yorumlar geldiği için böyle yaptı. Çok saygısız terbiyesiz bir kuzenmiş, ayrıca ezik. Cevap vermeye değmez.

Bu kuzen bozuntusu sizi kendine rakip veya düşman bellemiş, saldırmaya yer aramış. Onu ezik karakteri ve rezil hayatı ile baş başa bırakın.

Belli işte ezik hissetmiş kendini. Cevap vermeye bile değmez. En güzel cevap hayatındaki başarılar mutluluklar olur

Back
X