- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Dalga mı geciyor sunuzKıyamam hep iyi niyetinden bunlar kesin
Yok başka sorun da neyim i cekemiyorlarCevabı vermişsin zaten, çekemedigi kıskandigi için olabilir.
Tabi başka bir sorun yoksa aranizda
Görüşmeyerek, görmeyerekNasıl dikkatli olurum peki beni cekemeyenlere karşı
Bence şuan dalga geçen sensin..Dalga mı geciyor sunuz
Ben burada ciddi bir soru sordum bilmiyorsanız cevap yazmayın kimseyle dalga geçtiğim yok olumsuz yorum yapıp dalga gelecekler lütfen yorum yapmasınBence şuan dalga geçen sensin..
Çok çekicisin heral, biz ne bilekk bacım..
Kendine oku oku, üfle, tükür..onlara karşıNasıl dikkatli olurum peki beni cekemeyenlere karşı
Tamam sustum ama bak çözdüm olayı gider ayak söylim..Ben burada ciddi bir soru sordum bilmiyorsanız cevap yazmayın kimseyle dalga geçtiğim yok olumsuz yorum yapıp dalga gelecekler lütfen yorum yapmasın
Güzelim ama çok değil onlardan, güzel giyinirim, dışardan bakınca havalıÇok güzelsindir.
Çok havalısındır.
Çok güzel giyiniyorsundur.
Aile yaşantın vs kusursuz gidiyordur.
Çok talip vardır. Çok popülersindir.
Başka sebep yok seç beğen al
Siz de tam o insanlar gibisiniz cok belli ediyorsunuz kendiniz öylesiniz ya ben de öyleyim mümkün se hiç konuşmayı n ve kendi aklınıza bakın sizKendine oku oku, üfle, tükür..onlara karşı
Tamam sustum ama bak çözdüm olayı gider ayak söylim..
Aklını, zekânı çekemiyorlar kesin..
Hadi by by çekici kız
Size sormadım boş komik yorumlarınız ı kendinize saklayın lütfenKendine oku oku, üfle, tükür..onlara karşı
Tamam sustum ama bak çözdüm olayı gider ayak söylim..
Aklını, zekânı çekemiyorlar kesin..
Hadi by by çekici kız
Teşekkür ederim, çok çekici yorum yapıyosunSiz de tam o insanlar gibisiniz cok belli ediyorsunuz kendiniz öylesiniz ya ben de öyleyim mümkün se hiç konuşmayı n ve kendi aklınıza bakın siz
Yanlışlıkla olmuşNeden bu konuyu ikinci defa actiniz bi tane yetmiyor mu? Bu kadar mı çekilmiyorsunuz?
Bence herkeslaik bi sorununuz varsa birazda kendinizde arayın hatayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?