- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Rica ederim her zamanTeşekkür ederim, çok çekici yorum yapıyosun
Insanlar benimle durduk yere uğraşıyorsa sataşıyorsa başka bir secenek gelmiyor ki zaten öyle insanlar ın her şey inden anlaşılıyorBizim işyerinde bi abla var. Anamızı aglatiyor. Fesat ikiyüzlü yağcı dedikoducu ama sorsan ben çok dobrayim. ne istiyor bu insanlar benden cekemiyorlar der dururhee birde 150 kilo göbeği sarkık tshirt giydiğinde alttan çıkıyor gelmiş bana dümdüz tipin var erkek gibi benim gibi kadınsı durmuyorsun diyor sanki ona sordum
Keşke ben de olmasam cok isterdimSorsan herkes kendinin kıskanıldığını, kendini çekemediklerini düşünüyoroysa kimse kimsenin umrumda değil.
Hani susmuştunuz bir de gitmiştiniz by byTeşekkür ederim, çok çekici yorum yapıyosun
cekemediklerini nasil anladiniz boyle bir gelinimiz var herkes onu kiskanir herkes dusman o ise dunya iyisi oysa oyle bur sey yok kendini bir halt zanneden kendi biz de bir gun tedavi olacagi gunu bekliyoruzNasıl dikkatli olurum peki beni cekemeyenlere karşı
aynen yaa bana neSorsan herkes kendinin kıskanıldığını, kendini çekemediklerini düşünüyoroysa kimse kimsenin umrumda değil.
Cok tesekkur ederim ya anladınız beni gercekten de öyle bana Kalsa bir dakika durmam zaten şimdilik sabırEtrafı cahil cühelâ kaynadığı için.
Bir insanın kıskanacağım tek şeyi kültürüdür.
Çevrenizi degistirin.
Unutmadan kendinizi de degistirin.
Böyle giderse ya kanser olursunuz ya da ülser.
Evet ben de okuyorum nas Felak da ekliyorum , her şey den korur sizi sabahları da okuyun 7 kez :)Ben her aksam yatarken ayetel kursi okuyorum kimsenin bana zarar verebildigine inanmıyorum
Sanki görünmez bir kalkanım var :)
Aslında ciddi bir eleştiri yapmıştım ama yardımı olduysa ne mutlu bana.Cok tesekkur ederim ya anladınız beni gercekten de öyle bana Kalsa bir dakika durmam zaten şimdilik sabır(
Uzak duruyorum zaten ama bunlar bulaşıyorUzak durulur.
Bulaştırma, tavrını koy.Uzak duruyorum zaten ama bunlar bulaşıyor
Güzellerin kaderi olmazmış hiç mutlu olmadım kadınlar kendilerinden güzel olanlara katlanamazlarmışÇok güzelsin diye çekemiyor olabilirler bence! Güzellik bala bela diye boşuna dememişler.
Yok ben de ciddi anladım çünkü çevremde ki insanlar öyle maalesef güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim size iyi akşamlarAslında ciddi bir eleştiri yapmıştım ama yardımı olduysa ne mutlu bana.
Iyi bir akşam dilerim.
Nasıl koyacağımBulaştırma, tavrını koy.
Kendinizi değiştirin derken nasıl yani evet olacağım yakınAslında ciddi bir eleştiri yapmıştım ama yardımı olduysa ne mutlu bana.
Iyi bir akşam dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?