ÇEKEMEYEN

Konuyu ilk okuduğumda sinir olur gibi oldum acaba ben de mi çekemedim

Ama nedense sonradan yorumlardan kanım kaynadı :) Benim için ne güzellik ne para ne de başka bi şey.. Hepsi gelir geçer ama kimi insanda şeytan tüyü olur. İşte o şeytan tüyü ölmeden geçmez.

Evet bu sizin gelininiizin tedaviye ihtiyacı varsa ona söyleyin bana bu daha bir sürü şey
yaa mekana gittin diyelim geldin anlattin ta da bir yerde paylastin millet duydu gordu aa guzelmis buz de gidelim bari defiler gittiler kitafete gelirse hepsi bir birine benziyor siz de olan sey ozel terziniz felan yoksa cogu kiside rahatlikla olabilir bunlari buyutup cekemiyorlar demek ne demek ayrica boyle dusunuyorsaniz insanlarin arkAnizdan konusmalarina ve size mesafe koymalarina alismaniz ve buraz dusunup kendinize ceki duzen vermisiniz

Evet bu sizin gelininiizin tedaviye ihtiyacı varsa ona söyleyin bana bu daha bir sürü şey
Örnek sürekli kendilerini benimle kıyaslama mutlu olduğum bir olay da sadece hı diyip somurtma diyelim bi çalışmaya girdim hiç Tebrik yok yada yeni bir eşyalar aldım tuhaf tuhaf bakmalar hediye ettiğim halde ....

Ya öyle değil işte o giysiler normal de hiç giymediği ben de görüp ertesi gün aynısı mekan da duyulan bir yer değil ben gittim normal de kapı dışına çıkmayan insan oraya geliyor ben kendimi biliyorum farkındayım bakışından bile anlaşılır

, cok tesekkur ederim :) aynen ben de bunlara önem vermem , ben de o yok :)

, cok tesekkur ederim :) aynen ben de bunlara önem vermem , ben de o yok :)
Senin çevren kötü bence. Sen dün de boşandığım için bana düşman gibi yaklaşıyorlar diye konu açmıştın başka bir üyeyle karıştırmadıysam, bence senin etrafında ki insanlar kötü niyetli

Evet o benim baya kötü niyetli insan lar

Kelin ilacı olsa başına sürermiş aynı sorunun cevabını senelerdir arar dururum bulan varsa takipteyim

Arkadaş derdini tam anlatamadı, muhtemelen boşandığı için de sıkıntı oluyor, klasik "kadınların kocalarını boşanmış genç kadından kıskanması" tarzı bir durum yaşıyor sanırım , yoksa benim anladığım kadarıyla konu sahibi "ben çok güzelim herkes beni kıskanıyor" düşüncesinde değil.
Yanlışsam düzeltsin konu sahibi K Kaderinbenimlderdine

Bunlar kişiden kişiye degisir canim ben mesela bir insanin kıvrak zekasina cozum uretebilme suresine ozenirim

Sen baska seylere bir digeri daha baska seylere ozenir yada kıskanır genel olarak insanlari hic umursamam

Diyelimki sende kiskandıkları özelliklerini buldun onlar seni kıskanmasın diye o ozelliklerini köreltecek misin? Hayır dimi ozamn cevap nedir takmayacaksın mutlu olup kendini geliştirmeye devam edeceksin onlarda kıskandıklarıyla kalacak catlayip patlayacak

Evet cok iyi anyattınız

Cok tesekkur ederim bunu düşünmedim ama büyük ihtimalle bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…