ÇEKEMEYEN

Kadının en büyük düşmanı yine başka bir kadındır.İnsanın içi fesatsa dört dörtlük de olsanız bir kulp bulurlar.Kişi kendşnden bilir işi dşye boşa dememişler.
Evet cok doğru , ben kendi halim de bir insanım kimseye bir kötülüğüm yok ben kimse yi kıskanmam imrenirim ama böyle şeyler yaşıyorum

cekemediklerini nasil anladiniz boyle bir gelinimiz var herkes onu kiskanir herkes dusman o ise dunya iyisi oysa oyle bur sey yok kendini bir halt zanneden kendi biz de bir gun tedavi olacagi gunu bekliyoruz
Şöyle anladım benim mutlu olduğum zaman larda beni üzen konuları açarak hiç sevinmeyerek benim aldığım giysilerin eşyaların aynısını alarak normalde gitmedekleri yere ben gittikten sonra gitmeleri davranış larından hareket lerinden

vayy kıskanılan kadın ben hayatımdan hiç kıskanılmadım bu başarımı da çirkinliğime borçluyum

Ben de neşeli keyifli bir insanimdir. Dertsizlikten değil mizacim boyle. Bu durumun yakin cevremdeki bazi insanlari rahatsiz ettigini fakettim. Dediginiz gibi mutsuz etmek icin 10-15 yil onceki olaylari onume getiriyorlardi. Ben care olarak onlarla iliskiyi kestim. 3 gunluk dunya

vayy kıskanılan kadın ben hayatımdan hiç kıskanılmadım bu başarımı da çirkinliğime borçluyum
Keşke ben de kıskanılmasam genelde hep başım ağrır neden kendinize çirkin diyorsunuz ki güzel lik ne ki bir sivilce yeter bence her kadın güzel dir en önemlisi de huyu yür

Keşke ben de kıskanılmasam genelde hep başım ağrır neden kendinize çirkin diyorsunuz ki güzel lik ne ki bir sivilce yeter bence her kadın güzel dir en önemlisi de huyu yür
Ya ben mutlu değilim ama baktım onlar sevniniyor ben de mutlu görünüyor um gülüyorum :), iyi yapmışsın ız :)

Keşke ben de kıskanılmasam hep başım ağrıdı neden kendine ize çirkin diyorsunuz güzel lik cok da önemli değil insanın huyu güzel olacak kalbi kişiliği bence her kadın güzel dir

bu mu cekrnemezlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…