- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Hâyırlısı ya..
Aç ağzını yum gözünü, onlara öylesi lazım.Nasıl koyacağım
Evet cok doğru , ben kendi halim de bir insanım kimseye bir kötülüğüm yok ben kimse yi kıskanmam imrenirim ama böyle şeyler yaşıyorumKadının en büyük düşmanı yine başka bir kadındır.İnsanın içi fesatsa dört dörtlük de olsanız bir kulp bulurlar.Kişi kendşnden bilir işi dşye boşa dememişler.
Öyle de yaparsam beni kötü haksız duruma düşürürler yaptım ama böyle olduAç ağzını yum gözünü, onlara öylesi lazım.
Şöyle anladım benim mutlu olduğum zaman larda beni üzen konuları açarak hiç sevinmeyerek benim aldığım giysilerin eşyaların aynısını alarak normalde gitmedekleri yere ben gittikten sonra gitmeleri davranış larından hareket lerindencekemediklerini nasil anladiniz boyle bir gelinimiz var herkes onu kiskanir herkes dusman o ise dunya iyisi oysa oyle bur sey yok kendini bir halt zanneden kendi biz de bir gun tedavi olacagi gunu bekliyoruz
Evet öyle bir insanım genelde öyle yim benim mutsuzluğuma sevindik lerini gördükten sonra hep neşeli duruyorumAcaba neseli, mutlu bir insan misin? Çünkü bu durum ozellikle mutsuzlarin egosunu sarsar? Çok güler misin mesela?
Nasıl korunacagım peki kıskanç insan larAmaaanboyle seylerin belli bi olcusu mu olur.. Ayrica taktikle mi korunacaksin? Kimse tanımıyor ki karsindakiler nasil insanlar..
Mutsuz bile olsam belli etmiyorum , hatta bir i dediki sen neden gülüyorsun hep dediAcaba neseli, mutlu bir insan misin? Çünkü bu durum ozellikle mutsuzlarin egosunu sarsar? Çok güler misin mesela?
Ya aslında içten içe cok üzülüyorum odamda ağlarım ama dışardan öyle yimAcaba neseli, mutlu bir insan misin? Çünkü bu durum ozellikle mutsuzlarin egosunu sarsar? Çok güler misin mesela?
Biri bu güzel lik soydan mı dedi zaten ondan sonra yüzüm de yara çıktı cok güzel değilim benden ne güzel ller ama böyle diyorlarÇok güzelsin diye çekemiyor olabilirler bence! Güzellik bala bela diye boşuna dememişler.
Keşke ben de kıskanılmasam genelde hep başım ağrır neden kendinize çirkin diyorsunuz ki güzel lik ne ki bir sivilce yeter bence her kadın güzel dir en önemlisi de huyu yürvayy kıskanılan kadınben hayatımdan hiç kıskanılmadım bu başarımı da çirkinliğime borçluyum
Keşke ben de kıskanılmasam genelde hep başım ağrır neden kendinize çirkin diyorsunuz ki güzel lik ne ki bir sivilce yeter bence her kadın güzel dir en önemlisi de huyu yürvayy kıskanılan kadınben hayatımdan hiç kıskanılmadım bu başarımı da çirkinliğime borçluyum
Ya ben mutlu değilim ama baktım onlar sevniniyor ben de mutlu görünüyor um gülüyorum :), iyi yapmışsın ız :)Ben de neşeli keyifli bir insanimdir. Dertsizlikten değil mizacim boyle. Bu durumun yakin cevremdeki bazi insanlari rahatsiz ettigini fakettim. Dediginiz gibi mutsuz etmek icin 10-15 yil onceki olaylari onume getiriyorlardi. Ben care olarak onlarla iliskiyi kestim. 3 gunluk dunya
Keşke ben de kıskanılmasam hep başım ağrıdı neden kendine ize çirkin diyorsunuz güzel lik cok da önemli değil insanın huyu güzel olacak kalbi kişiliği bence her kadın güzel dirvayy kıskanılan kadınben hayatımdan hiç kıskanılmadım bu başarımı da çirkinliğime borçluyum
üzüldüm sizeeKeşke ben de kıskanılmasam hep başım ağrıdı neden kendine ize çirkin diyorsunuz güzel lik cok da önemli değil insanın huyu güzel olacak kalbi kişiliği bence her kadın güzel dir
bu mu cekrnemezlikŞöyle anladım benim mutlu olduğum zaman larda beni üzen konuları açarak hiç sevinmeyerek benim aldığım giysilerin eşyaların aynısını alarak normalde gitmedekleri yere ben gittikten sonra gitmeleri davranış larından hareket lerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?