- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Aynen catlasınlar bence benim yaşadık larımı yaşasalar hiç kıskanmezlarBunlar kişiden kişiye degisir canim ben mesela bir insanin kıvrak zekasina cozum uretebilme suresine ozenirim
Sen baska seylere bir digeri daha baska seylere ozenir yada kıskanır genel olarak insanlari hic umursamam
Diyelimki sende kiskandıkları özelliklerini buldun onlar seni kıskanmasın diye o ozelliklerini köreltecek misin? Hayır dimi ozamn cevap nedir takmayacaksın mutlu olup kendini geliştirmeye devam edeceksin onlarda kıskandıklarıyla kalacak catlayip patlayacak
Onların kocaları aklımın ucundan geçmediCok tesekkur ederim bunu düşünmedim ama büyük ihtimalle bundan
Bunlar kişiden kişiye degisir canim ben mesela bir insanin kıvrak zekasina cozum uretebilme suresine ozenirim
Sen baska seylere bir digeri daha baska seylere ozenir yada kıskanır genel olarak insanlari hic umursamam
Diyelimki sende kiskandıkları özelliklerini buldun onlar seni kıskanmasın diye o ozelliklerini köreltecek misin? Hayır dimi ozamn cevap nedir takmayacaksın mutlu olup kendini geliştirmeye devam edeceksin onlarda kıskandıklarıyla kalacak catlayip patlayacak
Arkadaş derdini tam anlatamadı, muhtemelen boşandığı için de sıkıntı oluyor, klasik "kadınların kocalarını boşanmış genç kadından kıskanması" tarzı bir durum yaşıyor sanırım , yoksa benim anladığım kadarıyla konu sahibi "ben çok güzelim herkes beni kıskanıyor" düşüncesinde değil.
Yanlışsam düzeltsin konu sahibi K Kaderinbenimlderdine
Yanlışınız hiç yok beni anladığınız için çok teşekkür ederim
Senin geçmez de maalesef toplumun algısı bu. Adamların boşanmış kadınlara yaklaşımı , eşlerinin de onları kıskanmasına yol acıyor,Onların kocaları aklımın ucundan geçmedi
Oyle taktikle olmaz bu isler diyorum iste.. Şahsen samimi olmam ama tribe de girmem, doğal bi mesafe olur..Nasıl korunacagım peki kıskanç insan lar
İş de yok ki buralarda elim kolum bağlı kaldımSenin geçmez de maalesef toplumun algısı bu. Adamların boşanmış kadınlara yaklaşımı , eşlerinin de onları kıskanmasına yol acıyor,
Allah yardımcın olsun, dünkü konunu okumuştum, çalışmıyorsan güzel bir iş bul, oyalanırsın hemde para kazanırsın , Belki ayrı eve çıkarsın uzaklaşırsın o çevreden .
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın .
SOyle taktikle olmaz bu isler diyorum iste.. Şahsen samimi olmam ama tribe de girmem, doğal bi mesafe olur..
Amin inşallahSenin geçmez de maalesef toplumun algısı bu. Adamların boşanmış kadınlara yaklaşımı , eşlerinin de onları kıskanmasına yol acıyor,
Allah yardımcın olsun, dünkü konunu okumuştum, çalışmıyorsan güzel bir iş bul, oyalanırsın hemde para kazanırsın , Belki ayrı eve çıkarsın uzaklaşırsın o çevreden .
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın .
Aha yakalandım!sen de cekemiyorsun kizi
Yukarıdaki msjlarda net yazdım sizin görüşünüz.Canım herkesin derdi kendine yetiyor...
Ne benim kim beni çekemiyor, kim kıskanıyor haset ediyor diye pusuya yatacak zamanım var...
Ne de milletin ayyy oturalım dancarenot 'ı biraz çekemeyip, kıskanalım diye düşünecek vakti
olduğunu sanmıyorum...
Çok boş işler bunlar.... Vaktine yazık....
Hiç te dediğiniz gibi değil sizin Çevrenizde öyle olabilir ama benim çevrem böyle , ben zaten kendi halim de yaşıyorum bu sizin görüşünüz .Yahu şu dönemde kim kimin umrunda Allah aşkına? kim kimi çekemiyor? Herkes kendi dalgasında yaşayıp gidiyor . Çok mu önemsiz hissediyorsunuz kendinizi ilgi çekmeye mi çalışıyorsunuz? Kimsenin umurunda değilsiniz rahat olun. Sizde kendi kulvarınızda yüzün gitsin bitsin bu hayat.
Aha yakalandım!
Bazı arkadaş lar beni o kadar iyi anladı ki anlamak istemeyende anlamaz .
Eğer güzellikte heidi klum zekada wittgenstein zenginlikte bir sabancı değilseniz bütün çevre dursuz duraksız sizi kıskanmaz. Yanılmıyorsam eşinizden ayrılmıştınız eğer kapalı bi çevrede bu yüzden dikkat çekiyorsanız bu kıskançlık değil toplum baskısıdır.Hiç te dediğiniz gibi değil sizin Çevrenizde öyle olabilir ama benim çevrem böyle , ben zaten kendi halim de yaşıyorum bu sizin görüşünüz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?