Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

Çok yüzsüz görgüsüz insan gördüm ama bu insan level ATLAMIŞ.ççüşş yanı.mümkünse gorusmeyin

Canını neye sıkıyorsun? Alkollü bir şekilde gelmiştir eşi eve, onunla da zorla ilişkiye girmiştir. Ay ne seksi
“Yav he he” de geç.

Kusura bakmayın lütfen evet dünyada hep tuhaf şeyler sizin başınıza gelmiş de olabilir ama bana konulariniz çok garip gelmeye başladı cidden. Sizi geçen açtığınız kuzen konusundan hemen hatırladım diger kuzeninizin de eşinin cinsel problemleri vardi. Ve bir baktım yine sizin baska bir kuzen galiba, yine cinsel bir problem. Yani benim de doktor tanıdıklarım var ama tutup en özelimizi anlatmam. Her seyi gectim bransiniz bile degil sizden saglikli bilgi bile alamazlar. Aranızda ilginç bi ilestisim var. Bence oturup siz bir düşünün bir yerler de yanlış mi yapıyorum diye. Çünkü bu kadar özeli bu kadar pervasızca nasıl açabilir size? Ha bu arada doktora mahrem olmaz diyenler olacak fakat kadin kuzeni ya da arkadasi olarak aramis arada bir profesyonellik göremiyorum ben.

Adet tarihin geçti mi de arıyorsun??? Ay çok sinir oldum.. Herşey Rabbimin sınavı.. Eliniz öyle biriymiş ki Rabbim korumuş sizi.. İnşallah enn güzellerini yaşarsınız..üzülmeyin.. Onunki de rahatsızlık..

kızmayın lütfen.böyle kişiler evliliklerini sokaga dökmeden mahremini anlatmadan mutsuzum diyemiyor.
illa çok mutluyum diyip bögüre bögüre aglayamayınca patladı gitti diye ararlar.
onda olmayan sizde olan en önemli unsur ahlak/edep=insansınız

Densizlik yapmış belki aklı sıra hani kocasıyla eviyle hava atan embesil ler var ya oyle yapmaya çalışmıştır.Ben de 7 yıl dul kaldım bilirim bu modelleri maalesef. ..kendi cizdikleri tabloya kendileri bile inanır. ..evli olmak çocuklu olmak kimseyi bir gömlek üstün yapmaz. ..kimse de yarın o evlilik ne olacak bilemez. ..çok yukardan ucanin düşüşü daha sert olur...boyke densizlik ve pek tabii sizin de hassas noktanız ya öyle de geliyor insana. ..anlıyorum sizi...üzülmeyin bunlardan çok. ..bir süre sonra nasirlasiyor o alan. ...birsey olmuyor. ..o da Allah'ın lütfu bence .

Yanlış yere basmışım. Yanlışlıkla alıntı ettim pardon
Hiç yazmasaymışım daha iyiymiş, çünkü konunun hiç aslı yok.
Asli buki bence o bayanla gorusmesini hemen kesmeli sanki o kadinin niyeti bile iyi degil bosanmis kadini ne arayip patladi matladi diyor donem o kadar kotu ki niyetini hic bilemeyiz

Benim kuzenim sandım biran

sana soruyor cünk tecrübelisin . nasıl buraya soruyorlr acaba diye buda öyle.

neden evlenmem diyorsun. Allah rahmet eylesin ama coxuklu dul kalmak kimi zaman cok zor cocuklar içinde öyle .oyızden bilemess in hayırlısıyla birini bul yoluna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…