Çekiçle iş yapan komşu

İzin almaları gibi birşey mümkün mü? Çünkü bizim haberimiz yok. Bize soran da olmadı. İzinli değildir dimi.
Belediyeden izin almaları gerekiyor. Bu sene bizim burada biri çatısında oynama yapmış. Ben fark etmedim ama fark edenler belediyeye şikayet etmiş. Bir gün geldi belediye, çalışmayı durdurdu. İzin alıp sanırım sonra devam etti. İzin alınmış mıdır bilmem ama siz yine de deneyin. Belediyeden geldiklerinde de eşiniz meraktan gidip çıkabilir. Binanın dayanıklılığı gibi durumlarını etkiler mi diye konuşsun.

Aslında bu sadece ceza almalarını sağlar. Gürültü için intikam olur ama gürültüye etkisi olmaz 😬

ben en son 38 binalık dairede korona olduğum dönem komşumun sürekli kapıma gelip bak çocuğum uyuyo sessiz olun laflarından sonra bi daha kapıma gelirsen yüzüne tükürürüm aile boyu korona olursunuz demiştim. O yüzden binadakiler pek sataşmıyor bana :KK70:
38 binalık daire değil
38 dairelik bina

Bu sabrı nasıl edindin bir söyle hele :KK70:
Mecburiyetten . Şuan kira vermiyorum ama çıkarsam mecbur kiraya çıkacağım param yetmez dişimi sıkıyorum bende . Biriyle eşim tartıştı komşu eşimi tehdit etti . Haberler de görüyoruz saçma şeyler yüzünden komşular birbirini vuruyor öldürüyor böyle bir durumda kalmak istemiyorum. O yüzden pek sesim de çıkmıyor açıkçası

Binamız 3 katlı, üst katlar çatı katlı, terasları var. Üst komşu karşı daireyi de aldı şimdi para yetiştiremiyorlar diye eve ek iş almışlar. Metre mi ne yapıyorlarmış. Sürekli çekiç vurma sesi var. Defalarca rica ettik söyledik. Her söylediğimizde tamam diyorlar, yarım saat sonra sanki konuşmamışız gibi yine devam. Sürekli tepemde çekiç sesi artık sinir stres yaşamaktan bıktım. Sabahın köründen geceye kadar. Bunun için ne yapabilirim?
Al o çekici kafasına vur 🤣

Maliyeye şikayet usulü nasıldır bilemiyorum. Ama sizin şikayet ederken delil sunmanızı bekleyebilirler. Mesela vergi kaçıran birini şikayet ettiğinizde ispat niteliğinde veyahut en azından soruşturma açmaya yeterli delil istiyorlar. Bulunulan vergi dairesine göre bazıları ihbarcının ispat etmeyen deliliniz göz önüne alarak inceleme baslatmiyor.
Ya maliye saçmalıyor ya da yanlış biliyor olmalısınız. Benim gidip evlerinde çekim yapıp iş aldıkları yerden bilgi almam mümkün değil ki. Öyle olsa maliyeye hiçbir şikayet gitmez.

Belediyeden izin almaları gerekiyor. Bu sene bizim burada biri çatısında oynama yapmış. Ben fark etmedim ama fark edenler belediyeye şikayet etmiş. Bir gün geldi belediye, çalışmayı durdurdu. İzin alıp sanırım sonra devam etti. İzin alınmış mıdır bilmem ama siz yine de deneyin. Belediyeden geldiklerinde de eşiniz meraktan gidip çıkabilir. Binanın dayanıklılığı gibi durumlarını etkiler mi diye konuşsun.

Aslında bu sadece ceza almalarını sağlar. Gürültü için intikam olur ama gürültüye etkisi olmaz 😬
Çatı ortak alan. Bizden de izin almaları gerekmiyor mu

Al o çekici kafasına vur 🤣
Ne kadar iyimsersin ❤️

Ya maliye saçmalıyor ya da yanlış biliyor olmalısınız. Benim gidip evlerinde çekim yapıp iş aldıkları yerden bilgi almam mümkün değil ki. Öyle olsa maliyeye hiçbir şikayet gitmez.

Çatı ortak alan. Bizden de izin almaları gerekmiyor mu

Ne kadar iyimsersin ❤️
Bahsettiğim yer maliye değil vergi dairesi. Vergi ihbarındaki olayı örnek verdim maliyeti bilmiyorum sadece benzeyebilirler diye söyledim. Vergi dairelerinde vergi kaçırdığını düşündüğünüz birini ihbar ederken bu prosedür uygulanıyor. Yoksa herkes ihbar eder.

Back
X