Elaemi Sağlık olsun Kayıtlı Üye 24 Mart 2009 3.258 4.547 658 7 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Beynel #21 Beynel .!.: Çok şükür ki sahip olabilecegim . Olmak isteyecegim herşey var hayatımda ama mutlu değilim. Çok şükür sagligim yerinde. Ailem benimle. İhtiyaçlarimi karsilayabiliyorum. Ama hep bir huzurauzluk. Yasadigim hayattan zevk alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayatınızdaki herşeyi çıkartın öyle yaşayın.mesela arabanız varsa satın hayır kurumuna bağışlayın maasinizin yarısını yine öyle bir kuruma bağışlayın.bütün kiyafetlerinizi başkasına verin 1 çift kalsın.hayatınızda ki herşeyi minimuma indirin.
Beynel .!.: Çok şükür ki sahip olabilecegim . Olmak isteyecegim herşey var hayatımda ama mutlu değilim. Çok şükür sagligim yerinde. Ailem benimle. İhtiyaçlarimi karsilayabiliyorum. Ama hep bir huzurauzluk. Yasadigim hayattan zevk alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayatınızdaki herşeyi çıkartın öyle yaşayın.mesela arabanız varsa satın hayır kurumuna bağışlayın maasinizin yarısını yine öyle bir kuruma bağışlayın.bütün kiyafetlerinizi başkasına verin 1 çift kalsın.hayatınızda ki herşeyi minimuma indirin.