günaydın,hanımlar.
Ben o siteye tc istediği için üye olmadım bir de arkadaş inanmayın yeni üye olmuş reklam falan deyince iyice kıllandım tabi tc isteyen ve güvenilir olan siteler de var,onlara lafım yok.bir de bu olaydan sonra düşündüm biz gelen kargocuların hemen hepsine veriyoruz tc mizi bu güvenilir mi sizce,bilemedim.
canım burda ne yarışması var bişey çıkmadı bende
aynı şeyi bende düşündüm :) yalnız tc yi hepsi almıyo, 6-7 tane kargo geldi bana 2 aydır, sadece 1 tanesi istedi eşimin tc sini.. diğerlerini adımı soyadımı yazıp imzalayıp aldım.. esas kafama takılan da neden sadece 1 tanesi istedi tc yi..
canım burda ne yarışması var bişey çıkmadı bende[/QUOT
ben de yeni buldum,sanırım en iyi arkadaşınla çekilmiş fotoğraf koyuyosun,beğendirmeli değil,çekilişli o yüzden katılıcam ama resim bulamıyorum ,üzüldüm düşününce hiç arkadaşlarımla resmim yok ya üniversiteden sonra hiç yakın arkadaşım olmamış benim.
3 kutu fritos cips geldi
bende çoğu istiyo tc ben de düşünmeden veriyorum,olmaz heralde bişey ya kötü düşünmek istemiyorum ama bi dahaki sefere soru
canım burda ne yarışması var bişey çıkmadı bende[/QUOT
ben de yeni buldum,sanırım en iyi arkadaşınla çekilmiş fotoğraf koyuyosun,beğendirmeli değil,çekilişli o yüzden katılıcam ama resim bulamıyorum ,üzüldüm düşününce hiç arkadaşlarımla resmim yok ya üniversiteden sonra hiç yakın arkadaşım olmamış benim.
olmaz cnm üzülme.bende buldum evet senden aileden bi foto ekle
kızlaarr homendi unutmayıınn az sonra başlıcakk
bende çoğu istiyo tc ben de düşünmeden veriyorum,olmaz heralde bişey ya kötü düşünmek istemiyorum ama bi dahaki sefere soru
olmaz cnm üzülme.bende buldum evet senden aileden bi foto ekle
eşimle olan bi resim koydum,napayım benim de en yakın arkadaşım o :)
bu arada homend nanayçok zor ya kaç kişiye veriliyo ki,zaten 1 aydır magi makarna harcından başka bişey kazanamadım o da 5000 kişiye
herzamanki gibi olmadı:-19:
doritos bana da geldi az önce. kalem ve sticker var kutunun içinde
aynı şeyi bende düşündüm :) yalnız tc yi hepsi almıyo, 6-7 tane kargo geldi bana 2 aydır, sadece 1 tanesi istedi eşimin tc sini.. diğerlerini adımı soyadımı yazıp imzalayıp aldım.. esas kafama takılan da neden sadece 1 tanesi istedi tc yi..
hani kargoyla geldi canım ??
benim ne maggi'm nede doritosum geldi
hani kargoyla geldi canım ??
benim ne maggi'm nede doritosum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?